Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cildiriyoreee birinci sınıf cok zormuş saatlerdir 1 safa odevi yaptiramadim sinirden başım catliyoreee bugun yimekte oglan dedi ki 2 side dogsaydi simdi 2 kardesim olacakti ben simdi ne cevap verecem yok adam gecen diyor bi tanidik vardi ilk bebekleri cok zor olduydu ikinci hemen oldu buyudu bile dior ne cevap verecem canlarim benim en az benim kadar onlarda istiyor bi bebecik ben ne yapiyore elimden geleni yapiyoree olnayinca olmuyor elimden bisiy gelmiyor

Sen çalışmalara basliyore görüyor bu sefer oluyore inşallah.

kızlar çok üşüyorum halsizim havada yağmurlu evde olsam battaniyeye sarılıp uyusam belki kendime gelirdim akşama misafirde var Allahım yardım etsin bana
ah o yağmurlu günler yokmuuuu
tam sarılınıp uyumalık
ahh ahh

başakkkk bende seni seviyorum buraya çok gelmek istiyorum ama maalesef olmuyo işte internet olmayınca bide benim oğlan bilgisayarı elimden alıyo benimki teknolojiyle doğmuş sanki tablet hastası çok aksi çokkkk.
neyse cnm sağlık olsun
sende arada gelebilirsen goruşuruz
iyi olduğunu söylersin bize.
senin canavar büyüdü tabii bayağı yerim onu
op yerime, Allah a emanet olun
En Çalışkan benim
: pışııııkyapansmiley: kocaaaa evin temizliğini bitirmişem
en birinci benim

evet cnm faceini kullanıyor nazo biliyorum lakin onun farklı Bi durumu var özelden yazarım

sağol bu arada
KIZLAR MALESEFKİ ADET OLDUM
cnm ya ne hayal kırıklığı oluyor bilirim
üzülme Allah en iyisini bilir

Miracin yazliklarini kaldirdim kisliklarinj cikardim hafta sonuda hakani kileri cikaririm bize daha var
miraça kış için alışveriş yapman gerekirdi.
çocuk daha bu dünyada yeni
daha önce kullandığı kışlıkları olamaz.
bellimi başkasından almışsın kıyafet
fakirlik zor olsa gerek

bafsss cımmm oğlişin okula başladı dimi
ben çok istiyorum çocuğumla ödev yapmayı falan heycanlı olmalı

beydoşş kuzum nasılsın
kırmızılar gelmeden umut bitmez demiş
sevinç bocuk ama sen onu pek takma
evet umudun bitmemeli
lakin testte negatif çıktığı halde hala o ay için umutlanırsan üzülürsün
önümüzdeki maçlara bakcaz
dualarmız seninle

ayyyyy ben ne cektim o birinci siniftan 5.5 yasinda basladi yavrum Allah kolaylik versin cnm . sen calismalara basla Rabbim yuzunu guldursun amin
Tamm bir borulce oldun eminim sen varsin diye gelmiyor
Bu arada mirac abisinin kiyafetlerini giyiyor catla patla temiz kariyim ben ustelik kucuk cocuk hemen buyudugu icin kiyafetler eskimeden kuculuyor bayram alisverisine cikacaz birkac parca gezmelik alsam yeter catla patla

Demirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun

nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA

Sara_28, post: 37076865, member: 238516"]nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA[/QUOTE]
Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…