Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Onceki gün miraci Dr goturdum kontrole hakani babaannesine biraktim babaannesi borulcenin oğluna bakiyor 13 aylik benim oğlumu eve sigdirmamislar onu ekleme bunu yapma TVbakma top oynama cçocuğu aglatmislar normalde hic birakmam iki saat çocuğu oyalayamamislar koskoca8 yyaşındakicçocuk almaya gittim fisarda yağmur ciseliyor oglani bahçeye birakmislar bisiklete binsin diye deli oldum ya

Bide dun aramis hakan bizi şikayet ettiği diye evet dedim çocuğu eve Sigdirmamissiniz dedim

sağol canım iyiyim
niye sevinçi takmıcakmışım doğru söylüyor çıkmadık candan umut kesilmez,bakalım artık zaten günüm gelmeden test yaptım bekliyom bakalım bakak görek
Yaptım bu ay ama işe yaramamış demek
herşeyin bir zamanı vardır kuzum oda inşaallah en hayırlı zamanda gelecek..ne oldu adetin dewamı geldimi
canim benim bazen testler erkeni göstermiyor. Gerçekden hala bir umut var kuzum..inşallah hayırlısı sürpriz yapar
inşaallah canım,hayırlısı olsun
yokum

yarın gelincük kahvaltıya gelecekmiş
Egeyle oynamak istemiş guyaaa
faceten arkadaşlık yolladım kabul bilem etmemiş
niye kabul etmiyor amacı neymiş
ay zor dimi yaa çocuğun derdi bitmoyore,OLMAZSA BİR DERT OLSA BİN DERT diyor büyükler doğru galiba
kime sarılıp uyumalık kocanda yok yanında
banane banada yazzz
melek oliyim diyorum
olamıyorum
insana illaki bi börülcelik iniyormuş valla
abowwwwwwwwwwwwwwwwwww daha şimdiden böyleysen sen ,kız senin angarada yaşamadığına şükredecek desene
BÖRÜLCEŞAR

bafs geçmişi okuyımuydu kızlar
ALLAH bilir
Demirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun
kendimi yazıyormuşşonun DEMİRBAŞ ını yesinler
hee hemen unuttu kendini az BAZAyı havadikip beklemiyordu
Hayirli nurlu cumalarrrrrr
sanada canım
kız bunlar niye böyleler ,sanki oğlanlar evlenince üvey evlat oluyor ondan doğanlarda üvey torun..insan niye böyle birşey yapar vicdanı sızlamazmı..haklısın walla heleki yağmurda nasıl bırakmışlar çocuğu

sinir şeyler nolacak kız kaynananın iyisi olurmu sen iyi olduğun sürece iyiler bi yüz evir senden kötüsü olmaz

Bide dun aramis hakan bizi şikayet ettiği diye evet dedim çocuğu eve Sigdirmamissiniz dedim

çok iyi yapmışsın ooooh ağzına sağlık

kalkıp işlerimi yapmam lazım,keyif çayımda bitti
ne ymek yapacaksınız böönn

benim dünden yeşil fasulyem var yanına pilavda yaparım yeter

yok sanki inat etmiş gelmiyo adtlerim çok düzenliydi benim ne olduki şimdi anlamadm

tam anlamıyla adette olmadım dün sabah gördüm oydu bu saate kadar gelen giden yok yani hamile değilsem gelsin artık şu kırmızılar

keşke kanda bi baktırsan belkide hamilesin bellimi olur
yani bilemedimki kendimi umutlandırmak istemiyorum idrar testinde daha dün baktım silik çizgi bile yok beklicem pazartesiye kadar artık hayırlısı normal değil bu durum aha önce yaşamamıştım

yani bilemedimki kendimi umutlandırmak istemiyorum idrar testinde daha dün baktım silik çizgi bile yok beklicem pazartesiye kadar artık hayırlısı normal değil bu durum aha önce yaşamamıştım

önce şunu söyleyeyim çok sabırlısın sabrına hayranım ben olsam şimdiye kırk kere test yapmıştım

idrarda hemen çıkmayabilir ama kanda baktırırsa hemen öğrenirsin olası bir hamileliğide risk etmemiş olursun ha eğer yoksada için rahat adetini beklersin

eee kabul ettimi yani ne dedi
Cnm ooradayken aglamis oğlan bir daha gelmicem diye sucunuda biliyor
kalkıp işlerimi yapmam lazım,keyif çayımda bitti
ne ymek yapacaksınız böönn
iki gundur miracin kiyafetleriyle ugrasiyorum bugun son makinayi attim yikadim mis gibi abisinin cicileri tertemuz ama zaman gectigi icin tekrar yikayayim dedim yemek derdi benide gerdi ne pisirecem bilemedim
2 gundur temizlik yapiyorum perdeler
bitti halilar yikamada evi sildum supurdum

Olmadi olmuyor olamayorr
Ellerine saglik cnm ben yengem varken bitirdim o isleri

bafsss cımmm oğlişin okula başladı dimi
ben çok istiyorum çocuğumla ödev yapmayı falan heycanlı olmalı
cok guzel oluyor ama gercekten sabir istiyor Rabbim bu guzel gunleri gormeyi tum isteyenlere nasip etsin insallah amin

aminn insallah canim insa
insallah evet cok kucukler ogretmenler okulda nasil basa cikiyorlar hayret ediyorum Allah kolaylik versin ="sevinc007, post: 37077867, member: 190560"]Onceki gün miraci Dr goturdum kontrole hakani babaannesine biraktim babaannesi borulcenin oğluna bakiyor 13 aylik benim oğlumu eve sigdirmamislar onu ekleme bunu yapma TVbakma top oynama cçocuğu aglatmislar normalde hic birakmam iki saat çocuğu oyalayamamislar koskoca8 yyaşındakicçocuk almaya gittim fisarda yağmur ciseliyor oglani bahçeye birakmislar bisiklete binsin diye deli oldum ya[/QUOTE]
ayyy cok sinir bozucu ben olsam kavga ederdim iyi susmussun
Rabbim hayirlisiyla versin insallah canim oyle derde can kurbanyogsam ikinci olsun diye paralar miydim kendimi bu kadar ahh ahh beydagli nerelerde bizim bu bebisler cok uzun yollardan gelemedilerr veletlerRabbim yez vakit yuzumuzu guldursun sara hanfendi beydagli bafs hamis kalsinsaglicakla dogursun duman derin saglicakla dogursun en bebisli hamisli topik bizim topikimiz olsunzinşallah aminn Rabbim evlatlarimizi omurlu saglikli kardesli etsin etsin insallahhh genis genis ailelerimiz olsun Rabbim saglikla cogaltsin inşallah ami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…