önce şunu söyleyeyim çok sabırlısın sabrına hayranım ben olsam şimdiye kırk kere test yapmıştım
idrarda hemen çıkmayabilir ama kanda baktırırsa hemen öğrenirsin olası bir hamileliğide risk etmemiş olursun ha eğer yoksada için rahat adetini beklersin
unutmadık ama insan üzülüyor daha çok umutlandıkçaDemirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun
nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA
BanadaSara_28, post: 37076865, member: 238516"]nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA
sağol canım iyiyim
niye sevinçi takmıcakmışım doğru söylüyor çıkmadık candan umut kesilmez,bakalım artık zaten günüm gelmeden test yaptım bekliyom bakalım bakak görek
niye kabul etmiyor amacı neymiş
ay zor dimi yaa çocuğun derdi bitmoyore,OLMAZSA BİR DERT OLSA BİN DERT diyor büyükler doğru galiba
kime sarılıp uyumalık kocanda yok yanında
banane banada yazzz
abowwwwwwwwwwwwwwwwwww daha şimdiden böyleysen sen ,kız senin angarada yaşamadığına şükredecek desene
BÖRÜLCEŞAR
ALLAH bilir
kendimi yazıyormuşşonun DEMİRBAŞ ını yesinler
hee hemen unuttu kendini az BAZAyı havadikip beklemiyordu
sanada canım
kız bunlar niye böyleler ,sanki oğlanlar evlenince üvey evlat oluyor ondan doğanlarda üvey torun..insan niye böyle birşey yapar vicdanı sızlamazmı..haklısın walla heleki yağmurda nasıl bırakmışlar çocuğu
unutmadık ama insan üzülüyor daha çok umutlandıkçaDemirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun
nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA
BanadaSara_28, post: 37076865, member: 238516"]nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA
sağol canım iyiyim
niye sevinçi takmıcakmışım doğru söylüyor çıkmadık candan umut kesilmez,bakalım artık zaten günüm gelmeden test yaptım bekliyom bakalım bakak görek
niye kabul etmiyor amacı neymiş
ay zor dimi yaa çocuğun derdi bitmoyore,OLMAZSA BİR DERT OLSA BİN DERT diyor büyükler doğru galiba
kime sarılıp uyumalık kocanda yok yanında
banane banada yazzz
abowwwwwwwwwwwwwwwwwww daha şimdiden böyleysen sen ,kız senin angarada yaşamadığına şükredecek desene
BÖRÜLCEŞAR
ALLAH bilir
kendimi yazıyormuşşonun DEMİRBAŞ ını yesinler
hee hemen unuttu kendini az BAZAyı havadikip beklemiyordu
sanada canım
kız bunlar niye böyleler ,sanki oğlanlar evlenince üvey evlat oluyor ondan doğanlarda üvey torun..insan niye böyle birşey yapar vicdanı sızlamazmı..haklısın walla heleki yağmurda nasıl bırakmışlar çocuğu
Günaydın kizlar
unutmadık ama insan üzülüyor daha çok umutlandıkça
beydoşla arama girme
kıskanç
Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa
özelden msj atamıyorum ya bulamadım nerden atılıyo
Günaydın kizlar
benim dünden yeşil fasulye ve spagetti var komposto da var.Gunaydin cnm bugünne pisecek bbilmiyom valla
ayyy cok sinir bozucu ben olsam kavga ederdim iyi susmussuncok guzel oluyor ama gercekten sabir istiyor Rabbim bu guzel gunleri gormeyi tum isteyenlere nasip etsin insallah amin
aminn insallah canim insa
insallah evet cok kucukler ogretmenler okulda nasil basa cikiyorlar hayret ediyorum Allah kolaylik versin ="sevinc007, post: 37077867, member: 190560"]Onceki gün miraci Dr goturdum kontrole hakani babaannesine biraktim babaannesi borulcenin oğluna bakiyor 13 aylik benim oğlumu eve sigdirmamislar onu ekleme bunu yapma TVbakma top oynama cçocuğu aglatmislar normalde hic birakmam iki saat çocuğu oyalayamamislar koskoca8 yyaşındakicçocuk almaya gittim fisarda yağmur ciseliyor oglani bahçeye birakmislar bisiklete binsin diyedeli oldum ya
ne oldu kuzum.benim hiç moralim yok bugün kafam karmakarışık
ne oldu tatlım hayırdırbenim hiç moralim yok bugün kafam karmakarışık
Yazsana kadın özelden yazarım demişsinne oldu tatlım hayırdır
soylede kafandaki karışıklığı çozmene yardımcı olalım
Ismimin üzerine tıkla orda yazar Ozel mesaj at diyeeene oldu tatlım hayırdır
Derdini söylemeyen derman bulamaz.
ne oldu tatlım hayırdır
Canim ciddi bir konu yoksa üzülme bizde tartisiyoruz zaman zaman görmeyince goresimiz görünce olduresimiz geliyorbenim hiç moralim yok bugün kafam karmakarışık
Sevinç bizim kaynos da aynısı. Kızlarının cocuklarina hergün bakar oğullarınınkine bakmaz. Kızları birakmiyo anamız hasta bakamaz diyolar. Eltim bigün bıraktı hemen aradılar gel götür durmuyorlar dedi.
Ahh ahhhh oğullarını yabancı gibi görüyorlar..
Herşeyleri yapmacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?