Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Si.di gidiyore hepinizi opuyoree cicuk okula gidecek beslenme hazurlamam lazim sonra herif evde aksam ise gidecek bide carsiya gidip halletmem gerekenler var hadi bana kolay geleee

ayy çok teşekkürler vallah galiba negatif kan testlerini göre före sabrı öğrendim eski ben olsam şimdiye kaç defa baktırmştm kanda evet haklısın pazartesi doktora gidip kan testi yapacam hemde muane olacam hamile değilsem de inşallah o zaqmana kadar adet olurum dua edin kızlar şu belirsizlikten kurtulayım

Demirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun
unutmadık ama insan üzülüyor daha çok umutlandıkça
beydoşla arama girme
kıskanç

nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA

Sara_28, post: 37076865, member: 238516"]nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA
Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa[/QUOTE]

takma diyosam takma böcük karıyı

yorgana örtüye battaniyeye vb sarılıp uyumalık dedim

yazmıcam kimseye

bazayı hiç kaldırmadım ayol

Demirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun
beydoşla arama girme
kıskanç

nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA

Sara_28, post: 37076865, member: 238516"]nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA
Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa[/QUOTE]

yazmıcam kimseye

bazayı hiç kaldırmadım ayol

Günaydın kizlar

beydoşla arama girme
kıskanç

Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa

yazmıcam kimseye

bazayı hiç kaldırmadım ayol[/QUOTE]
Beydosla sen girme arama onun hamislik kocu olacam
="basakss, post: 37080634, member: 309493"]demirbaş seçilmemi de kıskanın durun oh[/QUOTE]

özelden msj atamıyorum ya bulamadım nerden atılıyo
Guya demirbas onu bilem bilmiyi borulce basak

Sayin KK yöneticileri msjlara cvp yazarken oradan oraya atliyir alintiyi da berbat ediyor çözüm bulun buna

Gunaydin cnm bugünne pisecek bbilmiyom valla
benim dünden yeşil fasulye ve spagetti var komposto da var.
Onları Yeriz biz herif aksama yok bende başka bişey yapmam

ayyy cok sinir bozucu ben olsam kavga ederdim iyi susmussun
Rabbim hayirlisiyla versin insallah canim oyle derde can kurbanyogsam ikinci olsun diye paralar miydim kendimi bu kadar ahh ahh beydagli nerelerde bizim bu bebisler cok uzun yollardan gelemedilerr veletlerRabbim yez vakit yuzumuzu guldursun sara hanfendi beydagli bafs hamis kalsinsaglicakla dogursun duman derin saglicakla dogursun en bebisli hamisli topik bizim topikimiz olsunzinşallah aminn Rabbim evlatlarimizi omurlu saglikli kardesli etsin etsin insallahhh genis genis ailelerimiz olsun Rabbim saglikla cogaltsin inşallah ami[/QUOTE]
Aminnnn inşallah
benim hiç moralim yok bugün kafam karmakarışık
ne oldu kuzum.
Derdini söylemeyen derman bulamaz.

Sevinç bizim kaynos da aynısı. Kızlarının cocuklarina hergün bakar oğullarınınkine bakmaz. Kızları birakmiyo anamız hasta bakamaz diyolar. Eltim bigün bıraktı hemen aradılar gel götür durmuyorlar dedi.
Ahh ahhhh oğullarını yabancı gibi görüyorlar..
Herşeyleri yapmacik

benim hiç moralim yok bugün kafam karmakarışık
Canim ciddi bir konu yoksa üzülme bizde tartisiyoruz zaman zaman görmeyince goresimiz görünce olduresimiz geliyor

Uyev evlat sankim

Yemekyedik hherif grip olmuş bol limonlu tavuklu çorba yaptim bide sebzeli makarna yoğurt bulasigi yika miraci uyuttum kocisime bitki cayi yaptim balli simdi oturdum:):)

Reklam aralarında karagül

Börülce basakta gelinciki kahvaltıda agirlayacak zaaar belkim yarin zabaanan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…