Ya bilmiyorum ki canim ya idrara sıkışmış gibi oluyorum birden idrarimi yapincada agrim oldu dun gece midemde bulaniyor idrar yolu enfeksiyonumu oldum bilemedimSlm cnm kolay gelsin usuttunmu acaba
Ellerine Saglik cnm tarif versene merak ettim
Cnm idrar yollarini usutmussun kurtajdan sonra iyi bakacaktin cnm kendinebafst: 37097704 .!.:Ya bilmiyorum ki canim ya idrara sıkışmış gibi oluyorum birden idrarimi yapincada agrim oldu dun gece midemde bulaniyor idrar yolu enfeksiyonumu oldum bilemedim
Canim antalya cayir cayir ben bu sicakta bile corap giyiyorum zaten annemde yanimdaydi ya gidene kadar logusasin sen diye normal is bile tutturmadi nasil usuttum anlamiyorum ustelik ailecek grip olduk kurtaj sonrasi antibiyotigim bitti ustune 1 kutu daha basladim oda bu aksam bitiyor nasil is anlamadim yasak bitince cok carpistik biz ondan mi oldu acepCnm idrar yollarini usutmussun kurtajdan sonra iyi bakacaktin cnm kendine
Canim antalya cayir cayir ben bu sicakta bile corap giyiyorum zaten annemde yanimdaydi ya gidene kadar logusasin sen diye normal is bile tutturmadi nasil usuttum anlamiyorum ustelik ailecek grip olduk kurtaj sonrasi antibiyotigim bitti ustune 1 kutu daha basladim oda bu aksam bitiyor nasil is anlamadim yasak bitince cok carpistik biz ondan mi oldu acep
eline sağlık canim. Eminim çok güzel olmuştur.Kızlar ilk kez havuc receli yaptim tadi muhtesem oldu resmini cwjecem bi ara buraya eklerim simdi cok calismam lazım bir suru isim var
dikkat et kendine canim cok geçmiş olsunYa bilmiyorum ki canim ya idrara sıkışmış gibi oluyorum birden idrarimi yapincada agrim oldu dun gece midemde bulaniyor idrar yolu enfeksiyonumu oldum bilemedim
abowwwwwweeCanim antalya cayir cayir ben bu sicakta bile corap giyiyorum zaten annemde yanimdaydi ya gidene kadar logusasin sen diye normal is bile tutturmadi nasil usuttum anlamiyorum ustelik ailecek grip olduk kurtaj sonrasi antibiyotigim bitti ustune 1 kutu daha basladim oda bu aksam bitiyor nasil is anlamadim yasak bitince cok carpistik biz ondan mi oldu acep
abowwwwwwee.bizde miractan firsat bulursak
yİmek yiyoduk biizzzxKızlar offf yaaa
nerdesiniz yine
hemen kayboldunuz
Afiyet olsun cancagizimmmYimek
yİmek yiyoduk biizzzx
Çok güzel yaaa eline sağlıkHavuc recelinin tarifi
1 kilo havuc
1 kilo toz seker
1 litre su
Iki tane limon
1 adet kabuk tarçın
Suyu ve şekeri kıvam alıncaya kadar kaynatıyoruz havuçları rendeleyip içine katıyoruz kabuk tarçınıda ekliyoruz kısık ateşte kaynatıyoruz buzdolabında soğuttumuz tabağa biraz damlatıyoruz yavaş akıyosa kıvamı tamamdır iki limonun suyunuda sıkıp ekliyoruz bir kaç dakika daha kaynatıyoruz ocaktan alıyoruz tarçını içinden çıkarıp soğumaya bırakıyoruz soguyunca kavanozlara doldurup ağzını kapatıp serin bir yere kaldırıyoruz
Senin adetlerin normalde düzenli degilmiydi... polikistik over normalde adeti düzensiz olanlarda oluyo canim. Takma kafana. Klomene başlatsin daha kolay Hamis kalırsın.
Iyi yapmışsın doktora gitmekle.
Ultrasonla mi bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?