Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm cnm kolay gelsin usuttunmu acaba

Ellerine Saglik cnm tarif versene merak ettim
Ya bilmiyorum ki canim ya idrara sıkışmış gibi oluyorum birden idrarimi yapincada agrim oldu dun gece midemde bulaniyor idrar yolu enfeksiyonumu oldum bilemedim

bafst: 37097704 .!.:
Ya bilmiyorum ki canim ya idrara sıkışmış gibi oluyorum birden idrarimi yapincada agrim oldu dun gece midemde bulaniyor idrar yolu enfeksiyonumu oldum bilemedim
Cnm idrar yollarini usutmussun kurtajdan sonra iyi bakacaktin cnm kendine

Cnm idrar yollarini usutmussun kurtajdan sonra iyi bakacaktin cnm kendine
Canim antalya cayir cayir ben bu sicakta bile corap giyiyorum zaten annemde yanimdaydi ya gidene kadar logusasin sen diye normal is bile tutturmadi nasil usuttum anlamiyorum ustelik ailecek grip olduk kurtaj sonrasi antibiyotigim bitti ustune 1 kutu daha basladim oda bu aksam bitiyor nasil is anlamadim yasak bitince cok carpistik biz ondan mi oldu acep

Abbooooooooowwwwwwwwwww

Kızlar ilk kez havuc receli yaptim tadi muhtesem oldu resmini cwjecem bi ara buraya eklerim simdi cok calismam lazım bir suru isim var
eline sağlık canim. Eminim çok güzel olmuştur.

dikkat et kendine canim cok geçmiş olsun

abowwwwwwee
ben çok ayipliyore
Ne acelesI vare
az dişinizi sikamiyoreeeee

bizde miractan firsat bulursak
abowwwwwwee.

[QUOTE ="sevinc007, post: 37100172, member: 190560"]Deroooossssss [/QUOTE]
Buyrun efem

Havuc recelinin tarifi

1 kilo havuc
1 kilo toz seker
1 litre su
Iki tane limon
1 adet kabuk tarçın

Suyu ve şekeri kıvam alıncaya kadar kaynatıyoruz havuçları rendeleyip içine katıyoruz kabuk tarçınıda ekliyoruz kısık ateşte kaynatıyoruz buzdolabında soğuttumuz tabağa biraz damlatıyoruz yavaş akıyosa kıvamı tamamdır iki limonun suyunuda sıkıp ekliyoruz bir kaç dakika daha kaynatıyoruz ocaktan alıyoruz tarçını içinden çıkarıp soğumaya bırakıyoruz soguyunca kavanozlara doldurup ağzını kapatıp serin bir yere kaldırıyoruz

Çok güzel yaaa eline sağlık
ben yapsam güzel olurmu bilmemki

Adetlerin çok düzenli ama iki doktor da aynı şeyi söyledi canm off ama ilaca hemen tepki veriyor vücudum ama ben doğal yolla hamile kalmak istiyordum daha öncede klomen kullandı ve ilk ay hamile kaldım
İnşallah bu seferde çok bekletmez
Senin adetlerin normalde düzenli degilmiydi... polikistik over normalde adeti düzensiz olanlarda oluyo canim. Takma kafana. Klomene başlatsin daha kolay Hamis kalırsın.
Iyi yapmışsın doktora gitmekle.

Ultrasonla mi bakti

[Dünden ye"derin_35, post: 37101702, member: 293429"]Afiyet olsun cancagizimmm
ne pisirdin kadın[/QUOTE]
Dunden yemekler vardi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…