Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bugün scan a girdim
Allaha Şükür hersey yolundaymis.
Allahım bu yolda çocuk Hasretiyle kimseyi sinamasin. Kimseye evlat acısı yasatmasin.
Tüm bekleyenlere isteyenlere en yakın zamanda bebislerini gondersin....inşallah. amin...

Kızlar ben çok üzgünüm bugün doktora gittim yumurta kabukların sertmiş tembel çalışıyormuş klomene başlayalım adetin gelsin dedi ben çok korkuyorum polkistlik över dedi emin olmak için adetin 3 günü yapilan hormon testlerinden istedi bu arada adetin halen gelmedi

Senin adetlerin normalde düzenli degilmiydi... polikistik over normalde adeti düzensiz olanlarda oluyo canim. Takma kafana. Klomene başlatsin daha kolay Hamis kalırsın.
Iyi yapmışsın doktora gitmekle.

Ultrasonla mi bakti

Yemekyedik hherif grip olmuş bol limonlu tavuklu çorba yaptim bide sebzeli makarna yoğurt bulasigi yika miraci uyuttum kocisime bitki cayi yaptim balli simdi oturdum:):)
bizde hastayız yaa
Ege ben ve abim
foş foş geziyoruz offf
Miroya dikkat et

aboovv yazık yaa
kendime yapılanı kabullenirim ama evladıma yapılanı hazmedemem
asla çocupumu öyle insanların eline bırakmam

Medceziri izleyecegim

Reklam aralarında karagül

Börülce basakta gelinciki kahvaltıda agirlayacak zaaar belkim yarin zabaanan gelir
ilginç doğrusu
dizi izliyorsun
reklam aralarında da başka bir dizi izliyorsun
ben 2senedir düzenli ve kesintisiz dizi izlemeyi unuttum.
Miro , sen dizi izlerkene sana ellemiyo zaar.
-----
ayrıca karagulu izleyen de varmı acaba diyordum hep
kimin izlediğini oğrendim

Gozunaydin cnm ne kadarlik olmuş Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Cnm çok geçmiş olsun bu pko ne kadar yayginlasti en az 3 ay ustuste soğan kuru uygula cnm iyi olur insallah
bizde hastayız yaa
Ege ben ve abim
foş foş geziyoruz offf
Miroya dikkat et
Geçmiş olsun herifi salona attim dun gece çocuklara bulasmasin diye
Merak etme izleyemedim
Oglan kudurdu uyutmaya goturdum bende uyumusum
Ayrica ozcan denizin donusunu merak ettimdi sananek

Kizzz basak ankaraya gider gitmez ise güce koyuldun bide hava değişimi derken hastami oldunuz egeyide hasta etmiş

cok sevindim canim gözün aydin

Sara'cim nasıl oldun tatlım... daha iyimisin?

idare eder canim

bizde hastayız yaa
Ege ben ve abim
foş foş geziyoruz offf
Miroya dikkat et

Gecmis olsun canım

Kızlar dun sinirle mytfaga girdim bi tepsi kırmızı biber ve bi tepsi patlıcan kozledim bs kilo domates bes kilo fadulye ve biberle konserve yaptim bir bidon lahana turşusu kurdum bide patlicanlari turlulukkonserve yaptim gece kacta uyufum bilmiyom dimfi heryerim agriyo dusa girip kahvaltı hazirlayacam

Cnm ooradayken aglamis oğlan bir daha gelmicem diye sucunuda biliyor
aferin HAKANA iyi demiş

ayyy cok sinir bozucu ben olsam kavga ederdim iyi susmussun
Rabbim hayirlisiyla versin insallah canim oyle derde can kurbanyogsam ikinci olsun diye paralar miydim kendimi bu kadar ahh ahh beydagli nerelerde bizim bu bebisler cok uzun yollardan gelemedilerr veletlerRabbim yez vakit yuzumuzu guldursun sara hanfendi beydagli bafs hamis kalsinsaglicakla dogursun duman derin saglicakla dogursun en bebisli hamisli topik bizim topikimiz olsunzinşallah aminn Rabbim evlatlarimizi omurlu saglikli kardesli etsin etsin insallahhh genis genis ailelerimiz olsun Rabbim saglikla cogaltsin inşallah ami[/QUOTE]
inşaallah BAFS çım inşaallah amin.....

takma diyosam takma böcük karıyı

yorgana örtüye battaniyeye vb sarılıp uyumalık dedim

yazmıcam kimseye

bazayı hiç kaldırmadım ayol
Beydosla sen girme arama onun hamislik kocu olacam
="basakss, post: 37080634, member: 309493"]demirbaş seçilmemi de kıskanın durun oh[/QUOTE]

Guya demirbas onu bilem bilmiyi borulce basak [/QUOTE]
ol hemşom ol zaten tecrübelerinize çok ihtiyacım olacaktır,ALLAH nasip ederse
sağolun kızlar ama eşimle tartıştık.................
düzelirsiniz canım insan sinirlenince ne halde oluyor bilirim,ama bir laf varya doğru karı kocanın arasına şeytan bile giremezmiş..
Medceziri izleyecegim
bende medceziri izliyorum ama ender çıkınca iyi olmadı
çok şükür DERİN cim gözünaydın canım,inşaallah sonuna kadar hep güzel gider herşey..çok sewindim canım
gitmen iyi olmuş canım hiç değilse sorunun ne olduğunu öğrendin,yoluna bilinçli dewam edersin..inşaallah çok bekletmez bebişin
offfff sen her sinirlendiğinde bu kadar işi yapıyorsan,yazın arada böyle sinirlensen bütün kışlığı 2 günde çıkarırısın walla hey maaşallahellerine sağlık saracımmm

kızlar an itibariyle lekelerim geldi adet oluyorum,hayırlısı artık önümüzdeki aya kaldı umutlarımız..soğan suyundanmıdır nedir tam gününde oldum bu kez

Kizzz basak ankaraya gider gitmez ise güce koyuldun bide hava değişimi derken hastami oldunuz egeyide hasta etmiş
önce Egecan hasta oldu ,
akşam balkona çıktıydı üstüne bişi giydirmedim, havada soğuktu,hapşırmaya başladı.
ertesi gün foş foş olmuştu.
benm ihmalim yüzünden oldu.
kendime çok kızıyorum böyle olunca

Miraç gece çok huzursuzdu bir düzen oturtamadik iki gün iyi uç gün kotu pofffff
bakamıyın çocuğa zaar
çocukta hazetmiyo senden
ben olsam çoktan düzen oturturdum peh

waaow demekki seni sinir etmek iyi oluyo.
ellerine sağlık

kızlar an itibariyle lekelerim geldi adet oluyorum,hayırlısı artık önümüzdeki aya kaldı umutlarımız..soğan suyundanmıdır nedir tam gününde oldum bu kez
ben sana dedimdi sevinç bocuku dikkate alma diye
önümüzdeki maçlara bakıcaz.
soğan kurunun faydası olur tabii
o smiledeki gibi kara kara duşunme
kurun faydasını görmen bile güzel bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…