Canim benim her karı koca arasında oluyor bizde bazen birbirimizi yeriz. Sorun ne bilmiyorum ama herkeste oluyor inşallah halledilecek bi mevzudur sizinki de.sağolun kızlar ama eşimle tartıştık.................
Aynen bazen resmen gıcık oluyosunCanim ciddi bir konu yoksa üzülme bizde tartisiyoruz zaman zaman görmeyince goresimiz görünce olduresimiz geliyor
Uyev evlat sankim
Senin adetlerin normalde düzenli degilmiydi... polikistik over normalde adeti düzensiz olanlarda oluyo canim. Takma kafana. Klomene başlatsin daha kolay Hamis kalırsın.Kızlar ben çok üzgünüm bugün doktora gittim yumurta kabukların sertmiş tembel çalışıyormuş klomene başlayalım adetin gelsin dedi ben çok korkuyorum polkistlik över dedi emin olmak için adetin 3 günü yapilan hormon testlerinden istedi bu arada adetin halen gelmedi
Maşallah çok enerjiksin canim yaaa 41 kere maşallahYemekyedik hherif grip olmuş bol limonlu tavuklu çorba yaptim bide sebzeli makarna yoğurt bulasigi yika miraci uyuttum kocisime bitki cayi yaptim balli simdi oturdum:):)
bizde hastayız yaaYemekyedik hherif grip olmuş bol limonlu tavuklu çorba yaptim bide sebzeli makarna yoğurt bulasigi yika miraci uyuttum kocisime bitki cayi yaptim balli simdi oturdum:):)
aboovv yazık yaaOnceki gün miraci Dr goturdum kontrole hakani babaannesine biraktim babaannesi borulcenin oğluna bakiyor 13 aylik benim oğlumu eve sigdirmamislar onu ekleme bunu yapma TVbakma top oynama cçocuğu aglatmislar normalde hic birakmam iki saat çocuğu oyalayamamislar koskoca8 yyaşındakicçocuk almaya gittim fisarda yağmur ciseliyor oglani bahçeye birakmislar bisiklete binsin diyedeli oldum ya
Medceziri izleyecegim
ilginç doğrusuReklam aralarında karagül
Börülce basakta gelinciki kahvaltıda agirlayacak zaaar belkim yarin zabaanan gelir
Gozunaydin cnm ne kadarlik olmuş Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar bugün scan a girdim
Allaha Şükür hersey yolundaymis.
Allahım bu yolda çocuk Hasretiyle kimseyi sinamasin. Kimseye evlat acısı yasatmasin.
Tüm bekleyenlere isteyenlere en yakın zamanda bebislerini gondersin....inşallah. amin...
Cnm çok geçmiş olsun bu pko ne kadar yayginlasti en az 3 ay ustuste soğan kuru uygula cnm iyi olur insallahKızlar ben çok üzgünüm bugün doktora gittim yumurta kabukların sertmiş tembel çalışıyormuş klomene başlayalım adetin gelsin dedi ben çok korkuyorum polkistlik över dedi emin olmak için adetin 3 günü yapilan hormon testlerinden istedi bu arada adetin halen gelmedi
Geçmiş olsun herifi salona attim dun gece çocuklara bulasmasin diyebizde hastayız yaa
Ege ben ve abim
foş foş geziyoruz offf
Miroya dikkat et
Merak etme izleyemedim
ilginç doğrusu
dizi izliyorsun
reklam aralarında da başka bir dizi izliyorsun
ben 2senedir düzenli ve kesintisiz dizi izlemeyi unuttum.
Miro , sen dizi izlerkene sana ellemiyo zaar.
-----
ayrıca karagulu izleyen de varmı acaba diyordum hep
kimin izlediğini oğrendim
Kızlar bugün scan a girdim
Allahım bu yolda çocuk Hasretiyle kimseyi sinamasin. Kimseye evlat acısı yasatmasin.
Tüm bekleyenlere isteyenlere en yakın zamanda bebislerini gondersin....inşallah. amin...
Sara'cim nasıl oldun tatlım... daha iyimisin?
bizde hastayız yaa
Ege ben ve abim
foş foş geziyoruz offf
Miroya dikkat et
Canim ciddi bir konu yoksa üzülme bizde tartisiyoruz zaman zaman görmeyince goresimiz görünce olduresimiz geliyor
Uyev evlat sankim
aferin HAKANA iyi demişCnm ooradayken aglamis oğlan bir daha gelmicem diye sucunuda biliyor
ayyy cok sinir bozucu ben olsam kavga ederdim iyi susmussuncok guzel oluyor ama gercekten sabir istiyor Rabbim bu guzel gunleri gormeyi tum isteyenlere nasip etsin insallah amin
aminn insallah canim insa
insallah evet cok kucukler ogretmenler okulda nasil basa cikiyorlar hayret ediyorum Allah kolaylik versin ="sevinc007, post: 37077867, member: 190560"]Onceki gün miraci Dr goturdum kontrole hakani babaannesine biraktim babaannesi borulcenin oğluna bakiyor 13 aylik benim oğlumu eve sigdirmamislar onu ekleme bunu yapma TVbakma top oynama cçocuğu aglatmislar normalde hic birakmam iki saat çocuğu oyalayamamislar koskoca8 yyaşındakicçocuk almaya gittim fisarda yağmur ciseliyor oglani bahçeye birakmislar bisiklete binsin diyedeli oldum ya
Beydosla sen girme arama
takma diyosam takma böcük karıyı
yorgana örtüye battaniyeye vb sarılıp uyumalık dedim
yazmıcam kimseye
bazayı hiç kaldırmadım ayol
düzelirsiniz canım insan sinirlenince ne halde oluyor bilirim,ama bir laf varya doğru karı kocanın arasına şeytan bile giremezmiş..sağolun kızlar ama eşimle tartıştık.................
bende medceziri izliyorum ama ender çıkınca iyi olmadıMedceziri izleyecegim
çok şükür DERİN cim gözünaydın canım,inşaallah sonuna kadar hep güzel gider herşey..çok sewindim canımKızlar bugün scan a girdim
gitmen iyi olmuş canım hiç değilse sorunun ne olduğunu öğrendin,yoluna bilinçli dewam edersin..inşaallah çok bekletmez bebişinKızlar ben çok üzgünüm bugün doktora gittim yumurta kabukların sertmiş tembel çalışıyormuş klomene başlayalım adetin gelsin dedi ben çok korkuyorum polkistlik över dedi emin olmak için adetin 3 günü yapilan hormon testlerinden istedi bu arada adetin halen gelmedi
offfff sen her sinirlendiğinde bu kadar işi yapıyorsan,yazın arada böyle sinirlensen bütün kışlığı 2 günde çıkarırısın walla hey maaşallahKızlar dun sinirle mytfaga girdim bi tepsi kırmızı biber ve bi tepsi patlıcan kozledim bs kilo domates bes kilo fadulye ve biberle konserve yaptim bir bidon lahana turşusu kurdum bide patlicanlari turlulukkonserve yaptim gece kacta uyufum bilmiyom dimfi heryerim agriyo dusa girip kahvaltı hazirlayacam
önce Egecan hasta oldu ,Kizzz basak ankaraya gider gitmez ise güce koyuldun bide hava değişimi derken hastami oldunuz egeyide hasta etmiş
bakamıyın çocuğa zaarMiraç gece çok huzursuzdu bir düzen oturtamadik iki gün iyi uç gün kotu pofffff
waaow demekki seni sinir etmek iyi oluyo.Kızlar dun sinirle mytfaga girdim bi tepsi kırmızı biber ve bi tepsi patlıcan kozledim bs kilo domates bes kilo fadulye ve biberle konserve yaptim bir bidon lahana turşusu kurdum bide patlicanlari turlulukkonserve yaptim gece kacta uyufum bilmiyom dimfi heryerim agriyo dusa girip kahvaltı hazirlayacam
ben sana dedimdi sevinç bocuku dikkate alma diyekızlar an itibariyle lekelerim geldi adet oluyorum,hayırlısı artık önümüzdeki aya kaldı umutlarımız..soğan suyundanmıdır nedir tam gününde oldum bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?