Ohhhhhhh ellerine Saglik canimmmmmKızlar dun sinirle mytfaga girdim bi tepsi kırmızı biber ve bi tepsi patlıcan kozledim bs kilo domates bes kilo fadulye ve biberle konserve yaptim bir bidon lahana turşusu kurdum bide patlicanlari turlulukkonserve yaptim gece kacta uyufum bilmiyom dimfi heryerim agriyo dusa girip kahvaltı hazirlayacam
kızlar an itibariyle lekelerim geldi adet oluyorum,hayırlısı artık önümüzdeki aya kaldı umutlarımız..soğan suyundanmıdır nedir tam gününde oldum bu kez
inşaallah canımOhhhhhhh ellerine Saglik canimmmmm
Duzenli olmak bile marifet cnm olsun bu kirmizilarin gelmedigi gunlerde olacak insallah
ne içiyon ben çay içtim türk kahvesi varsa alayım az şekerli bol kopüklüBeydoooossssss
he hiç kendini görmüyo KÖRŞARBasak karisi cocugabakamadin diye bana sarlarkensen kendine bak oglani balkonuna ayazinda birakmis dusuncesizsar
canim Allahima binlerce şükür 20 haftalik olmuşuz yaklaşık..Gozunaydin cnm ne kadarlik olmuş Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Cnm çok geçmiş olsun bu pko ne kadar yayginlasti en az 3 ay ustuste soğan kuru uygula cnm iyi olur insallah
Geçmiş olsun herifi salona attim dun gece çocuklara bulasmasin diye
Merak etme izleyemedim
Oglan kudurdu uyutmaya goturdum bende uyumusum
Ayrica ozcan denizin donusunu merak ettimdi sananek
canim Alis 15 aylık bizde de Bi gecemiz diğerini tutmuyor. Herif walla kafayı yer yakında bu gidişle. Alis daha ufakken bundan daha iyiydi sanki.Miraç gece çok huzursuzdu bir düzen oturtamadik iki gün iyi uç gün kotu pofffff
çok sağol canim. Darısı sana ve diger kızlara. Inanirmisin o kadar zor günler geçirdimki düşükler bütün psikolojimi bozmuş. Sağlıklı oğlum olmasına rağmen bunda bile korkuyorum. Geçen ki gebeliğim hep sorunluydu. Hep yattiydim 9 ay. Insanin bütün hayatı etkileniyor. Bu korkular hep korkak yaptı beni.cok sevindim canim gözün aydin
idare eder canim
Gecmis olsun canım
canim maşallah ne kadar is görmüsun maşallah 41 kere. Demek sinirlenmek sende ise yarıyor. Ben sinirlensem hiç bi iş yapamam. Illah ya bacimi ya arkadaşımı arayıp paylasmam lazım ..Kızlar dun sinirle mytfaga girdim bi tepsi kırmızı biber ve bi tepsi patlıcan kozledim bs kilo domates bes kilo fadulye ve biberle konserve yaptim bir bidon lahana turşusu kurdum bide patlicanlari turlulukkonserve yaptim gece kacta uyufum bilmiyom dimfi heryerim agriyo dusa girip kahvaltı hazirlayacam
Anaaaa öyle mi oldu?DERİN nerelerdesin kız ,performansın düştü böönlerde
Cay iciyodum hayatim ama beraber az sekerli bol kopuklu kjaavede ucerik senlen bende . Oyle severimne içiyon ben çay içtim türk kahvesi varsa alayım az şekerli bol kopüklü
he hiç kendini görmüyo KÖRŞAR
Gel cnm bekliyorum keşke yakin olsaydik bu arada yolu yarilamissin maasallahSewincim
Keşke yakın yaşasaydık komşu olsaydık ne güzel olurdu.
Tamam geliyorum kahveye
Kızlar doktor cinsiyeti de söyledi yine
Kız olacakmış
Inşallah canim aminnnnn korkulardan kurtulsaydim..Gel cnm bekliyorum keşke yakin olsaydik bu arada yolu yarilamissin maasallah
Ohhjjsagsaljm kucagina alirsin insallah
Slm cnm kolay gelsin usuttunmu acabaGunaydin tunaydin kislarrr dun kocis nobetciydi gece bende babama geldim burda kaldik sabah kocis geldi uyuduk dahagune yeni basliyik disarda islerimiz var birazdan cikicaz sabahtan beri midem bulaniyor gecede kasiklarim ssizladi neden acaba ?
Kızlar ilk kez havuc receli yaptim tadi muhtesem oldu resmini cwjecem bi ara buraya eklerim simdi cok calismam lazım bir suru isim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?