Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOyimekerin_35, post: 37156820, member: 293429"]Cevizli üzümlü kek yaptım

Gelin kızlar hep beraber yiyelim

[/QUOTE]
Ben yimem

Kızlar merak etmişsiniz sağolun gelememe sebebim islerim cok yogun annemde rahatsizmis belki onun yanina giderim
çok geçmiş olsun saracım nesi var annenin ,hangi şehirde
ellerine sağlık BAFS çım bende bayram sonrasında yapacam inşaallah temizliğimi
ne oldu kızz
Cevizli üzümlü kek yaptım

Gelin kızlar hep beraber yiyelim

ben hiç kek sewmemçicukluğumdan beri yiyemem
bende kabak musakka , bulgur pilavı ve cacık yapıyom

BAŞAKK hayıtı içtim demişsin işe yaramışmıydı ve herhangi bir yan etkisi oldumu,gerçi bu ayda birşey içmeyim diyorum belki sonra alırım

Yimek pisirdim ama yiyebilir miyim bilmiyorum midem cok kotu usendim dr ada gitmedim insallah gecer ne zamandir boyle

Oglani okuldan aldim meyve yedirdim sofrayi kurdum kocisi bekliyoz

Kizlar dusa kabinin camini neyle temizliyosunuz damla damla iz oluyor ya cikaramadum bi turlu birde armatorleri neyle parlatiyosunuz bayramda evim isil isil olsun istiyom

benimde bir kürtajdan sonra öyle olmuştu geçer zamanla merak etme,umarım bu mesacıda görürüsün
Canim askolsun ben senin mesajlarini hep gorim cvp yazim lavanta kokulum kurtajla alakali mi oluyo diyosun benim bi haftadir fln var bulantim bu ara cok antibiyotik octim acaba ondan mi diyorum

Başak da aşağıdan bizi dikizliyo alenen ve sonra kaciyiii
kayda değer bir sohbet varmı diye bakıyorum yoksa gidiyorum deroşum
BAŞAKK hayıtı içtim demişsin işe yaramışmıydı ve herhangi bir yan etkisi oldumu,gerçi bu ayda birşey içmeyim diyorum belki sonra alırım
otunun tadı çok kotuydu cnm
içerkene midem bulanıyordu kendimi çok fazla zorlayamadım.
o yüzden etkisinden pek bişi anlayamadım ama etkisini görenlerden biliyordum
sende denersin cnm şifa Allah tandır

bizde annemle nişan bohçası hazırlıyoruz.
ne kadar eğlenceli telaşlar bunlar.
havlular tülbentler patikler pike takımı iç çamaşırı takımı seccadesini falan ayarladık ama daha ne koycaz acaba
makyaj takımı iistemiyormuş kız
size neler gelmişti bohçada hatırlayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…