P
insallah beydaglim sagol makarna pisirdigim gun yemek yapmis gibi hissetmiyom niyeyse :)
Evet saracim kafam surekli dolu haklisin duzelir insallah ilk bebegi kaybettigimde giytim doktora hicbi faydasini gormefim kendi kendime duzeldim en buyuk destegim esim inşallah yine atlatabiliriz ne diyim hep nolacak olacak mi simdi olsa soyle olurdu falan boyle dusunceler kafamdabir doktora görünsen canım bide kaybettiğin bebeğini geçmişte bırakıp simdi olacak bebeğine konsantre olsan bence daha inşallah yine atlatabiliriz huzur bulursun uykusuzluğun kafandaki düşüncelerden bana sorarsan
Aminnofff aslında içim sızlıyor yaa ALLAH sonumuzu hayıretsin,RABBİM ortalığa dünyamıza ülkemize sulh versin,haberleri izlemekten başım ağrıyor,canım yanıyor...artık herşey çok güzel olsun ne olur.....
Evet saracim kafam surekli dolu haklisin duzelir insallah ilk bebegi kaybettigimde giytim doktora hicbi faydasini gormefim kendi kendime duzeldim en buyuk destegim esim inşallah yine atlatabiliriz ne diyim hep nolacak olacak mi simdi olsa soyle olurdu falan boyle dusunceler kafamda
Ellerine Saglik cnm benimde Esim izliyor oglanlaKocisim milli mac var onu izliyo bende erzak dolabini yerleştirdim mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım kahve yaptim az biraz dinleneyim gardirobu silecem
offf aslında içim sızlıyor yaa ALLAH sonumuzu hayıretsin,RABBİM ortalığa dünyamıza ülkemize sulh versin,haberleri izlemekten başım ağrıyor,canım yanıyor...artık herşey çok güzel olsun ne olur.....
Ellerine Saglik cnm benimde Esim izliyor oglanla
Saracim senin bu ay dimi tüp bebek denemen cnmsagsalim insallah
Git dinlen sen sevincim miro izin verince biz buralardayiz zaten gelirsin ahh bide o tatli uykular bana gelseDayanamicam iyi geceler kizlar
AminnBafs hepsi geçiyor cnm unutmuyorsun ama acin hafifliyor bide bebeğinibagrina basarsan sagsalim. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin beydosuma saracima sana puc a hhamisler sagsalim dogursun doğuranlar güle güle büyütsün insallah
hazırlamaya useniyom mutfağa gittim oglani doyurdum kendim açım hala .kız ben karnındaki çicuku demiştim...alişi doyurusun mutlaka onu biliyom
haklısın hepsi aynı hamurdan...
ewet saracım adananın dolması çok güzel olur,gerçi kötü yapanıda var ama geneli güzeldir
bende öyle tahmin etmiştim
beyinde çok düşünce olduğunda öyle oluyor canım zaman,zaman hepimiz yaşarız bu durumu..ama geçer inşaallah sen canını sıkma..hem yemeklerinde kolay falan değil gayette güzel
kız yemek yemedinmi daha,gel hazırlayayım sana..kalk kuzum kendini aç bırakma,kocan yok diye yimek yimicenmi
gittim geldim de üsendim kendime hazırlamadim. Alışi doyurdumgit tabi durma durduğun kabahat
bol bol okuZaten bebek dusuncesi nolacak endisesi kafam dolu oyuzden oluyor biliyorum gececek biliyorum okadar hiperaktifimki son zamanlarda sabah bor kalkiyorum kicomi yere koymuyorum butun gun ayaktais bulamazsam is uretiyorum tek bos kalmayayim dusunmeyeyim diye gece yorulayim uyuyabileyim diye bebegim gelsekocamin gozunun ici gulse oglum kardesim diye sevinse biz kaybettikce icten ice bekler olduk onu Allah im neolur o dusunmesi bile guzrl gunu nasip eyle yarabbim cok yorgunum kizlar ya
amin insallahBafs hepsi geçiyor cnm unutmuyorsun ama acin hafifliyor bide bebeğinibagrina basarsan sagsalim. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin beydosuma saracima sana puc a hhamisler sagsalim dogursun doğuranlar güle güle büyütsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?