oyuncak bebeğim vardıDoğru walla..bayramlar mı değişti yoksa biz mi yaşlandık
Şu topike bir ugramayan ve bayramimizi kutlamayan arkadaşlarada teesuf ederim
Her şey onlar la güzel dimi...
Merhaba kızlar
Kusura bakmayın giremedim zor bir kaç gün geçirdim. Bizimkiyle limoni olduk. Hala da öyleyim ben. Çok düşüncesiz bi adam o kadar soylimm. Hiç değerim yok. Biraz değişti diye hep umdum ama hala kendisi ve ailesinden başka bişey düşünmuyor. Onun için varsa yoksa ailesi. Benim bi önemim ve degerim yok. Bunuda çok güzel bir şekilde yeri gelince hatırlatıyor. Ama ben aptalim kendimi paraladim onun için. Çok yiprattim. Çok emek verdim. Kendi düşüncesi ve fikirleri olmayan ailesi tarafından yönetilen biri.
Ağla ağla kendimi mahvettim...
İnsallah cnm hayirlisiylaEvet canım estrofeme basladim bi haftadır adet oluncada ignelere baslayacaz hayirlisiyla
CÇocukla zor oluyor o yüzden sevmiyorsunküçüklüğümden beri şehirler arası otobüs yolculuğunu çok severdim
özellikle gece olanını...
şehir dışında Bi evlilik yaptım
Allah bana sık sık şehirler arası yolculuk yapmayı nasib etti.
Şimdide öyle bıktım ki uzun yolcuuluklardan.
keşke çok sevmeseydim şehirler arasıyolculukları
ohhh sefan olsun iyi yapmışsınİyi bariiiii
Hee yedim geldim
Heee son dk gittim yedim ictim morroyu aldimoturdum hec bise yapmadim
ay hadi hayırlısı saracım RABBİM yüzünüzü güldürür inşaallahEvet canım estrofeme basladim bi haftadır adet oluncada ignelere baslayacaz hayirlisiyla
kız kendini aç bırakmahazırlamaya useniyom mutfağa gittim oglani doyurdum kendim açım hala .
Süt kaynatıp içim en iyisi ben
sinirlerim yumuşak belkim
gittim geldim de üsendim kendime hazırlamadim. Alışi doyurdum
bol bol oku
amin insallah
haklısın çocukla olunca zor..aslında uçak biletlerinde kampanya oluyor,otobüs bileti fiyatına bilet bulabiliyosun..kısa bir sürede evinde oluyosun ne güzel..benim nenem 75 yaşında istanbul adana arasında böyle kaç kez uçtu kadın uçaktan inmez oldu,hiçte korkmuyorotobus 01:30 da...
sırtım tutulacak sabaha kadar
koltuk tepesinde
boynum kopacak
çocukken herşey masum ve güzeldi..bizler ne verilirse onlarla yetinmeyi bilen çocuklardıkoyuncak bebeğim vardı
sarı saçlı mavi gözlü
adı ayşeydi.
bayramda ona kıyafet dikerdim.
herkesin bayramlığı var benim yok diye üzülmesin, derdim.
sanki oda sevinirdi bayramlığını giyince
yüzü gülerdi sanki
kız senin o kocanı bir dövesim geldiGünaydın kızlar
hayırlı bir haftasonu olur inşallah hepimiz için.
Bizim oglusumla ilk yalnız Gecemizdi.
20 defa uyandı salladım ayağımda kucağımda yarım saat uyuyordu tekrar uyanıyordu. Progestan da alıyorum yaa çok halsizim. Neyse Allahtan sabah oldu... yorucuydu gece.....çok uykum var... ...
şimdi sıcak bi çay yapayimda kendime bi de ufak bi tost yiyeyim.
canim dövse biri çok memnun olcam. O kadar diyim yanii...ohhh sefan olsun iyi yapmışsın
ay hadi hayırlısı saracım RABBİM yüzünüzü güldürür inşaallah
kız kendini aç bırakma
haklısın çocukla olunca zor..aslında uçak biletlerinde kampanya oluyor,otobüs bileti fiyatına bilet bulabiliyosun..kısa bir sürede evinde oluyosun ne güzel..benim nenem 75 yaşında istanbul adana arasında böyle kaç kez uçtu kadın uçaktan inmez oldu,hiçte korkmuyorevindesindir şimdi kocacığına kavuşmuşsundur...
çocukken herşey masum ve güzeldi..bizler ne verilirse onlarla yetinmeyi bilen çocuklardık
kız senin o kocanı bir dövesim geldi
ye canım ye kendini aç bırakma,aliş uyuyuncada uyu dinlen biraz
ne işin varvarçok işim var bugün çoookkkkk
böönde hava yağmırlı
Pucca inşallah hamissindir....PUCCA ne yaptın canım test yaptırmadınmı,çok merak ediyorum ALLAH ım inşaallah bebeğin seninledir
Ayy o bakım var ya ilaç gibi geliyo insana.. çok iyi yapmissin. Eminim çok yakışır sana.Kızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti
Ayy o bakım var ya ilaç gibi geliyo insana.. çok iyi yapmissin. Eminim çok yakışır sana.
Herifinle niye kavga ettin kız... surprizini yine yap yazık adama
Face varmı senin ? Beni ekleRsen saç rengini gorebilirim belkimmSagol canım cok guzel oldu gercekten
Surpriz falan yok ona bos yere uzdu beni
Poffff is deme canim ciktiçok işim var bugün çoookkkkk
böönde hava yağmırlı
ohhhhh ne guzel gule gule kullan cnmKızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti
Salla gitsin gidenler cok memnun zaaar hayatindanMustafa Ceceli dinliyom
çok efkarliyim çooook
hala ağlayasim var[/
QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?