Sara nerdesin yavru bugün???
Bugun hafta sonu ya evinde dinleniyiii
saragülde konuşamadı bugun
Ben geldimmmm
Miracin odasina hali diye gittik
Hakanin odaya ve mutfagada aldik
Allah evimizden yuvamizdan geri koymasin kocalarimizi basimizdan eksik etmesin sagsalim hayirli evlatlar nasip etsin olanlar gulegule büyütsün saglikla sihhatle
bu arada abimin nişan tarihi belli oldu
kasımın 1inde Allah izin verirse. bir hafta önceden gidiyorum inşallahhhhhh
ben bi geçmişe bakim de gelim
ay kızlar yaaa bu arada elektrikli süpürge almayı düşünüyorum ama
sulu süpürgelerden hiç hazzetmiyorum
haznesi koku yapıyor, ayrıca uğraşmalı birazcık
sizne dersiniz
süpürgesinden aşırı şeklde memnun kalan varmı acaba aranızdaaaaa
yoksa hepa filitrelimi alıyım tekrardan
onuda boşaltırken çok toz oluyor etrafım üstüm başım
poff karar veremiyorum
Merhaba Sara cim
Napiyorsun nasılsın hayatım yoksun gozukmuyorsun epeydir
Rowenta silence kesinlikle tavsiye ediyorum sifir ses gece 3 te bile ac supur evi hemde jarika cekim gucune sahip bosh unda var benimki gibi sessiz babamgilde onu kullaniyor benimki torbali kullan at babamlarinki hazneli supurunce icini cope bosaltiyosun hem ucuz hem hafif hemde iyi ceksin diyorsan arcelik kablumbaga tipi olan var onlara bakabilirsin bende hem rowenta hem arcelik var arceligi gunluk kullaniyorum pratik digerini haftada bir bide gece gec saatte yere seker bisiy dokuduydu mesela actim rahat rahat supuben bi geçmişe bakim de gelim
sizne dersinbosaltiyosun sinden aşırı şeklde memnun kalan varmı acaba aranızdaaaaa
poff karar veremiyorum
Ayrica adam mac izlerken cicuk uyurken hic dusunmeden aciyosun sen istedigin vakit supuruyon senden baska kimsenin haberi olmuyo ben aldigimda oglan 2 yasinda falandi onu uyutup ev supuruyodum buyuk rahatlik oluyodu adam bigun mac ozlrrken onundeki cerezi dokyu komsularda bizdeydi esi dedi ua yenge devre arasi supur o olurmu simdi dedim sen sus benim supurgemden cok ses yaptin afam acinca bakakaldi cit yok bide daha yeni bayramda ablamlar geldi yatak aciyodum salondaki kanepenin arasina cicuklar gunduz biskuvi kirimtisi yapmis supurgeyi getirdim ablM dedi altta uste komsu yokmu ayip elimizle toplayalim saat gecoldu dedi bende cvp vermiyom actim supurmeye basladim aaa dediler cok havali bi supurge yani ayno zamanda haa haaben bi geçmişe bakim de gelim
sizne dersiniz
poff karar veremiyorum
Geçmişi okudumokumamazliktan geldim
canım sakın umutsuz olma belki budur sizin için hayırlısı olan ve doktorun haklı hiç vakit kaybetme sıcağı sıcağına başla,inşaallah her şey güzel olacak ne kadar beklersen o kadar bu fikirden uzaklaşıyor insan
vay canına ALLAH zihin açıklığı versin,hamaratşar yiwrum benim
önemli deel arada olabilir böyle şeyler sık olmadığından şok oldum
heee çenelerine yetişemiyokkesin vardır ama ben kullanmam,laptop tan yazınca daha samimi geliyor bana
ay kurtuluş yok desene neyse,bir gün oda olur inşaallah canım
ne korkuyosun kız sana kimse bişey diyemez,hoşgeldin canım
Napiyon çakma hamarat dun bir soru sordum cvp vermedimWC eğitimine ne zaman geciyonuz
dün yine bana sorular yağdı senin kaç çocuğun oldu,şu kız çocuğu seninmi,daha senin çocuğun olmadımı vs,vs
hee bendeama heç saygımı bozmadım halbuki kuzenim askere giderken yine toplanmıştık ve aynı karıda ordaydı doğursam bile 1 senede kaç tane doğurabilirimki
kız gece yatmadan burda cevap yazdım ya ondan gördüm zaarbende çok severim paşayı,ama kendi bilir tabii..
ben onunki kadar uzuuuuuuuuuuuuuuunnn raporu ne severim ne yazabilirim
kız karılar gözüme bakarak,soruyorlar,zatenn hiçte açıklamadım sadece benim çocuğum YOKK dedim
gerçektenmi kız,aboww biz daha evi sermedik
biz yimeğe gidecükkk
demek ossuruğada kaka diyor ege hemieee ne yapsın çicuk çoğu zaman osturuğun dewamı kaka oluyor oda öyle zannediyor demek...
yok kuşum gitmedim ama ifademle dövdüm karıyı,sormadan sormaya fark var herkese yapmam
klimanız hayırlı olsun,ben kışın çalıştırmadım kışın sewmiyom klimazobaya fazla laf etme yine muhtaç olursun istanbulun soğuğuna klimanın sıcağı ne etsin,hey gidi
Geçmişi okudumokumamazliktan geldim
3 günlük bulasik yikadim dun aksam yemeğinin meyvesinin tatlisinin bulasigi duruyordumakinaya dizdiklerim hariç tepsi tava tencere yika yika bitmedi
Onu bende anladım bizim dilde ama ne ce sizin dil
Yok mor hayatim aa ben cok memnunum ama arasin astim durumu yuxunden aldik
epeydir derkenMerhaba Sara cim
Napiyorsun nasılsın hayatım yoksun gozukmuyorsun epeydir
teşekkür ederim hayatım..tatlim dun doktor kontrolum vardi yumoslar olculecek kadar buyumemis henuz yarin yine kontrolum var
dun aksamda nişan vardi oraya gittik aksam kayganagil nişandan bize geldiler gece kaldilar bugun oglene dogru kahvalti yaptilar gittiler sukur bende arkadaşım cagirmisti ona gittim
dinlenemedim sevinccim malesef
Sara gülmü
gule gule kullanin canım
amin
hadi gozun aydin ayrica hayirli ugurlu olsun tatlım
ben arnica bora kullaniyorum sulu supurge hicde oyle kokmuyo isini gordukten sonra cifle yikarsan kokmaz gunluk olarakda arnica merlin dikey supurge kullaniyorum cok memnunum
Geldim canım burdayim gogun gunler yaşıyorum insallah sonu hayrolur
Rowenta silence kesinlikle tavsiye ediyorum sifir ses gece 3 te bile ac supur evi hemde jarika cekim gucune sahip bosh unda var benimki gibi sessiz babamgilde onu kullaniyor benimki torbali kullan at babamlarinki hazneli supurunce icini cope bosaltiyosun hem ucuz hem hafif hemde iyi ceksin diyorsan arcelik kablumbaga tipi olan var onlara bakabilirsin bende hem rowenta hem arcelik var arceligi gunluk kullaniyorum pratik digerini haftada bir bide gece gec saatte yere seker bisiy dokuduydu mesela actim rahat rahat supurdum ben bile sesino duymuyom cok hos oliyo teknolojiii
ayyy deme yaaaAyrica adam mac izlerken cicuk uyurken hic dusunmeden aciyosun sen istedigin vakit supuruyon senden baska kimsenin haberi olmuyo ben aldigimda oglan 2 yasinda falandi onu uyutup ev supuruyodum buyuk rahatlik oluyodu adam bigun mac ozlrrken onundeki cerezi dokyu komsularda bizdeydi esi dedi ua yenge devre arasi supur o olurmu simdi dedim sen sus benim supurgemden cok ses yaptin afam acinca bakakaldi cit yok bide daha yeni bayramda ablamlar geldi yatak aciyodum salondaki kanepenin arasina cicuklar gunduz biskuvi kirimtisi yapmis supurgeyi getirdim ablM dedi altta uste komsu yokmu ayip elimizle toplayalim saat gecoldu dedi bende cvp vermiyom actim supurmeye basladim aaa dediler cok havali bi supurge yani ayno zamanda haa haa
nazoşcum ben neye cvp vermemişim cnmbir sürü alıntı yapmıştım hiç biri kalmamış
Netten bak canim gorunusude cok havali ayrica cekim gucude superr torbali olfugu icin ozellikle ilk torba taktigin hafta yeni almissin gibi haliyi kaldiriyor icinde yaziyor zaten bende denemistim duvara tutuyosun yapisip kendino duvarda tutu
sağol tatlım fikrin için.
vay anasını nasıl takip ediyon sorularımı
epeydir derken
hafta sonu yoktu dimi
en son cuma goruşmuştuk
teşekkür ederim hayatım..
iyi dileklerin ve fikirlerin için.........
saragül hoş oldu bence
ayyy deme yaaa
hastayım sessiz teknolojiye.
çok isterim sessiz olsun havam olsun
lakin artık ilk önce havadan çok kullnışa bakmaya başladım
gerçi sen kullanımını da güzel olduğunu soyluyorsun.
ilk önce çekim gucunun iyi olması çok önemli bide aparatları tabii.
bide dayanıklı olmalıı
benim fakir iki sene de cortladı
fikirlerin için teşekkür ederim hayatım
havalı kadın, netten bakim şu sessiz süpürgeye tipide havalımı
nazoşcum ben neye cvp vermemişim cnm
senin herangi Bi sorunu atlamış olamam
msj karın sayılı çunkum
ama sevincin msjları sayılı değil
sayamouoruz onunkileri
konuşarak yazıyı ondan
ne çok çenesi varmış bunuda anlamş olduk
Supurgenin tam adini yaziyorum rowenta silence force compact ucu ucu ucgenyemeğimizi yedik, babası Edoş u aşağıya götürdü, bende laptopum elimde çay keyfi yapıyorum.
bi taraftanda gönül işlerine bakıyorum.
bi taraftan da burçak ın SULTANİ isimli bisküvisini tadıyorum
lezzeti bi harika tavsiye ederim
not:
edoş ne demektir: bizim dilimizce EGE nin diğer bir adıdır
EGE kendi adına EDE dediği için daha sempatikleştirerek EDOŞ denir
hadi hayırlısı o zaman sen haftaya gidiyon yinebu arada abimin nişan tarihi belli oldu
kasımın 1inde Allah izin verirse. bir hafta önceden gidiyorum inşallahhhhhh
benimkide arnica sulu ama hiç koku yapmıyor çünkü iyi temizliyorumben bi geçmişe bakim de gelim
sizne dersiniz
poff karar veremiyorum
he walla doğru ben rapor vermiyorum meselaKimse benim gibi rapor vermiyi...
en güzel benim
Onu bende anladım bizim dilde ama ne ce sizin dil
ay hadi hayırlısı saracım yumoşların hemencecik büyüsünde başlansıntatlim dun doktor kontrolum vardi yumoslar olculecek kadar buyumemis henuz yarin yine kontrolum var
dun aksamda nişan vardi oraya gittik aksam kayganagil nişandan bize geldiler gece kaldilar bugun oglene dogru kahvalti yaptilar gittiler sukur bende arkadaşım cagirmisti ona gittim
dinlenemedim sevinccim malesef
Sara gülmü
gule gule kullanin canım
amin
hadi gozun aydin ayrica hayirli ugurlu olsun tatlım
ben arnica bora kullaniyorum sulu supurge hicde oyle kokmuyo isini gordukten sonra cifle yikarsan kokmaz gunluk olarakda arnica merlin dikey supurge kullaniyorum cok memnunum
Geldim canım burdayim gogun gunler yaşıyorum insallah sonu hayrolur
ewet nazocum sadece konuşmak için konuşuyo çoğu insan laf olsun torba dolsun,boşver gitsin her densize cevap verecek olsak....ne bileyim uzun zamandan sonra çekindim
banada vermedi cevap
densiz çok benimde ev sahibinin gelini aşağıda kiracıyla konuşuyor güya sessiz
ama ben ikinci kattan oturduğum yerden duyuyorum
beni anlatıyor ikinci kattakininde çocuğu yok sürekli evde dört duvar arasında canı sıkılmıyormu ay ben olsam evde duramam falan sanki onlara evde durun diyen var herkesin huyu farklıdır ben sürekli olur olmaz sokağa çıkmayı sevmiyorum hem burda okadar çok tandığım yok çıkıp çıkıp kime gideceksem hiç muhattap olmuyorum bende
insanlar bazen sırf soru sormak konuşmak için konuşuyor ne konuştuklarını bilmeden
bendemi öyle yapsaydım acaba taş kime gittiyse artık anlamadım
bende iki günlük yıkadım dün gezip tozuncabide lavabonun altına su akmış onla uğraştım
günaydın canımGunaydin mutlu haftalar olsun herşey gonlumuzce olsun
tamam içtim ama seninlede bir tane içeyimBeydossssdgel cay icek
günaydın canım,amin..günaydın herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
görmedik heralde kimse yoktuki ben geldiğimdeBeydosu çaya cagirdik kacti
tamam içtim ama seninlede bir tane içeyim
günaydın canım,amin..
görmedik heralde kimse yoktuki ben geldiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?