Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sara nerdesin yavru bugün???

tatlim dun doktor kontrolum vardi yumoslar olculecek kadar buyumemis henuz yarin yine kontrolum var

dun aksamda nişan vardi oraya gittik aksam kayganagil nişandan bize geldiler gece kaldilar bugun oglene dogru kahvalti yaptilar gittiler sukur bende arkadaşım cagirmisti ona gittim

Bugun hafta sonu ya evinde dinleniyiii

dinlenemedim sevinccim malesef

saragülde konuşamadı bugun

Sara gülmü

Ben geldimmmm
Miracin odasina hali diye gittik
Hakanin odaya ve mutfagada aldik

gule gule kullanin canım

Allah evimizden yuvamizdan geri koymasin kocalarimizi basimizdan eksik etmesin sagsalim hayirli evlatlar nasip etsin olanlar gulegule büyütsün saglikla sihhatle

amin

bu arada abimin nişan tarihi belli oldu
kasımın 1inde Allah izin verirse. bir hafta önceden gidiyorum inşallahhhhhh

hadi gozun aydin ayrica hayirli ugurlu olsun tatlım

ben arnica bora kullaniyorum sulu supurge hicde oyle kokmuyo isini gordukten sonra cifle yikarsan kokmaz gunluk olarakda arnica merlin dikey supurge kullaniyorum cok memnunum

Merhaba Sara cim
Napiyorsun nasılsın hayatım yoksun gozukmuyorsun epeydir

Geldim canım burdayim gogun gunler yaşıyorum insallah sonu hayrolur

Rowenta silence kesinlikle tavsiye ediyorum sifir ses gece 3 te bile ac supur evi hemde jarika cekim gucune sahip bosh unda var benimki gibi sessiz babamgilde onu kullaniyor benimki torbali kullan at babamlarinki hazneli supurunce icini cope bosaltiyosun hem ucuz hem hafif hemde iyi ceksin diyorsan arcelik kablumbaga tipi olan var onlara bakabilirsin bende hem rowenta hem arcelik var arceligi gunluk kullaniyorum pratik digerini haftada bir bide gece gec saatte yere seker bisiy dokuduydu mesela actim rahat rahat supurdum ben bile sesino duymuyom cok hos oliyo teknolojiii

Ayrica adam mac izlerken cicuk uyurken hic dusunmeden aciyosun sen istedigin vakit supuruyon senden baska kimsenin haberi olmuyo ben aldigimda oglan 2 yasinda falandi onu uyutup ev supuruyodum buyuk rahatlik oluyodu adam bigun mac ozlrrken onundeki cerezi dokyu komsularda bizdeydi esi dedi ua yenge devre arasi supur o olurmu simdi dedim sen sus benim supurgemden cok ses yaptin afam acinca bakakaldi cit yok bide daha yeni bayramda ablamlar geldi yatak aciyodum salondaki kanepenin arasina cicuklar gunduz biskuvi kirimtisi yapmis supurgeyi getirdim ablM dedi altta uste komsu yokmu ayip elimizle toplayalim saat gecoldu dedi bende cvp vermiyom actim supurmeye basladim aaa dediler cok havali bi supurge yani ayno zamanda haa haa

ne bileyim uzun zamandan sonra çekindim

Napiyon çakma hamarat dun bir soru sordum cvp vermedim WC eğitimine ne zaman geciyonuz

banada vermedi cevap

dün yine bana sorular yağdı senin kaç çocuğun oldu,şu kız çocuğu seninmi,daha senin çocuğun olmadımı vs,vs

densiz çok benimde ev sahibinin gelini aşağıda kiracıyla konuşuyor güya sessiz
ama ben ikinci kattan oturduğum yerden duyuyorum
beni anlatıyor ikinci kattakininde çocuğu yok sürekli evde dört duvar arasında canı sıkılmıyormu ay ben olsam evde duramam falan sanki onlara evde durun diyen var herkesin huyu farklıdır ben sürekli olur olmaz sokağa çıkmayı sevmiyorum hem burda okadar çok tandığım yok çıkıp çıkıp kime gideceksem hiç muhattap olmuyorum bende

insanlar bazen sırf soru sormak konuşmak için konuşuyor ne konuştuklarını bilmeden

Geçmişi okudum okumamazliktan geldim

bendemi öyle yapsaydım acaba taş kime gittiyse artık anlamadım

3 günlük bulasik yikadim dun aksam yemeğinin meyvesinin tatlisinin bulasigi duruyordu makinaya dizdiklerim hariç tepsi tava tencere yika yika bitmedi

bende iki günlük yıkadım dün gezip tozunca bide lavabonun altına su akmış onla uğraştım

Onu bende anladım bizim dilde ama ne ce sizin dil

Yok mor hayatim aa ben cok memnunum ama arasin astim durumu yuxunden aldik
sağol tatlım fikrin için.
vay anasını nasıl takip ediyon sorularımı
Merhaba Sara cim
Napiyorsun nasılsın hayatım yoksun gozukmuyorsun epeydir
epeydir derken
hafta sonu yoktu dimi
en son cuma goruşmuştuk

teşekkür ederim hayatım..
iyi dileklerin ve fikirlerin için.........
saragül hoş oldu bence

ayyy deme yaaa
hastayım sessiz teknolojiye.
çok isterim sessiz olsun havam olsun
lakin artık ilk önce havadan çok kullnışa bakmaya başladım
gerçi sen kullanımını da güzel olduğunu soyluyorsun.

ilk önce çekim gucunun iyi olması çok önemli bide aparatları tabii.

bide dayanıklı olmalıı

benim fakir iki sene de cortladı

fikirlerin için teşekkür ederim hayatım
havalı kadın, netten bakim şu sessiz süpürgeye tipide havalımı
bir sürü alıntı yapmıştım hiç biri kalmamış
nazoşcum ben neye cvp vermemişim cnm
senin herangi Bi sorunu atlamış olamam
msj karın sayılı çunkum

ama sevincin msjları sayılı değil
sayamouoruz onunkileri
konuşarak yazıyı ondan
ne çok çenesi varmış bunuda anlamş olduk

Son düzenleme:
Netten bak canim gorunusude cok havali ayrica cekim gucude superr torbali olfugu icin ozellikle ilk torba taktigin hafta yeni almissin gibi haliyi kaldiriyor icinde yaziyor zaten bende denemistim duvara tutuyosun yapisip kendino duvarda tutu sahaen ben cokk mmemnunum netten arastir bak sekerim

Supurgenin tam adini yaziyorum rowenta silence force compact ucu ucu ucgen

bu arada abimin nişan tarihi belli oldu
kasımın 1inde Allah izin verirse. bir hafta önceden gidiyorum inşallahhhhhh
hadi hayırlısı o zaman sen haftaya gidiyon yine
benimkide arnica sulu ama hiç koku yapmıyor çünkü iyi temizliyorum
ama keşke sulu almasaydım çünkü evi temizledikten sonra birde onu temizliyosun,sende bunu yapmazsın belki ondan koku yapar
Kimse benim gibi rapor vermiyi...
en güzel benim
he walla doğru ben rapor vermiyorum mesela
Onu bende anladım bizim dilde ama ne ce sizin dil

ay hadi hayırlısı saracım yumoşların hemencecik büyüsünde başlansın
ewet nazocum sadece konuşmak için konuşuyo çoğu insan laf olsun torba dolsun,boşver gitsin her densize cevap verecek olsak....

yok kız sen öyle yapma taş falan yok sana
Gunaydin mutlu haftalar olsun herşey gonlumuzce olsun
günaydın canım

Hafta sonu camasir yikamadim yigilmis yine bugun halim gelir resim atabilirsem atarim adana sogumus beydos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…