Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
bunca yıldır telefon taşıyorum ilk defa böyle bir terbiyesizlikle karşılaştım....

Aaaaaa salaklara bak isleri gucleri yok aptallarin

Manyaklar yaaa sapıklar.. çok rahatsız edilirsen savcılığa verebilirsiniz

sevinç kız maşallah büyüdükçe güzelleşiyor bu paşa
sana benzemiyo şükür
babası gibi beyaz heralde

sürtükler

Oglani öğle uykusuna yatırdum

Aşkın bedeli ni izliyom başka izleyecek bişiy yok

amin canım inşallah

maşallah kırkbirkere maşallah canım Allah yüzlerini hep böyle güldürsün iki oğlişinde aynı sana benziyo sevinç çok tatlılar sen gibi

Allah ıslah etsin böylelerini

boş ver tatlım kim ne derse desin milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyo işte

kızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…