Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ama senin resmler kocamandı
neyse farketmez üstüne tıklayınca büyüyo

Eklentiler

• WP_20141020_006[1].webp
    512,6 KB · Görüntüleme: 55
nasıl güzel oldu mu
hayır canım kullanmadım
çok güzel oldu canim kocis de çok beğendi denemeni tavsiye ederim.. gerçi senin çok tatlılarla aran yoktu dimi..ama misafir için falan da güzel oluyoo.

Tarif vver Nasil oldu

Biz hep firinda yapiyok cnm
linki verim bende ordan yaptım çünkü...
http://www.pasta-tarifi.com/tag/oktay-usta-sekerpare-tarifi (burdan Baştan 4. Cu olanı sekerpare tatlısı yaziyor)
Cay iciyom mirroyu ayagimda sâlliyom karadayiyi izliyom camasir katliyom bunların hepsini ayni anda
çok fonksiyonlu sewinc

Bende oglani banyo ettirdim
Yemeğini verdim
Kendim cimdim...
Şimdi uzanıyom

Basak ne zaman aldin giz halilari hec demiyon önceden soylerdin sevinirdin bise alinca

saol başakcım inşallah gerek kalmaz
alışmaktan başka çaremiz varmı
dertte dermanda rabbim den

Puc cnm inş gerek kalmadan Rabbim doğal yoldan verir sizde sorun neydi cnm
inşallah cnm gerek kalmadan uçup geilr kuşum ama bu gidişle sanmıyorum
artık umursamıyorum tüp yaptırıcam nedeolsa die hakkımda hayırlısı olsun
cnm bizim bi sorunumuz yok sebepsiz infertilite hiç bir sorun yok ama olmuyo işte rabbimin işi
benimle ve benden sonra ewlenen herkezin çocukları büyüdü bile dün ewlenen bugün doğuruyo bide nispet olayları fln filan iyice sinir oldum artık ne düğüne nede bayrama çıkıcam kimseye gitmicem
dün mevlüt okuttum ölmüşlerimin ruhuna hemde dedemin ölüm yıldönümüydü
gelenlerin çoğu dua ediyo bana bu konuda biraz alınganlıkmı oldu bende ne anlamadım ama sewinsemmi dua ediyolar die sinirmi olsam bilemedim

[QUOçok "pucca86, post: 37400870, member: 628549"]saol başakcım inşallah gerek kalmaz
alışmaktan başka çaremiz varmı
dertte dermanda rabbim den

inşallah cnm gerek kalmadan uçup geilr kuşum ama bu gidişle sanmıyorum
artık umursamıyorum tüp yaptırıcam nedeolsa die hakkımda hayırlısı olsun
cnm bizim bi sorunumuz yok sebepsiz infertilite hiç bir sorun yok ama olmuyo işte rabbimin işi
benimle ve benden sonra ewlenen herkezin çocukları büyüdü bile dün ewlenen bugün doğuruyo bide nispet olayları fln filan iyice sinir oldum artık ne düğüne nede bayrama çıkıcam kimseye gitmicem
dün mevlüt okuttum ölmüşlerimin ruhuna hemde dedemin ölüm yıldönümüydü
gelenlerin çoğu dua ediyo bana bu konuda biraz alınganlıkmı oldu bende ne anlamadım ama sewinsemmi dua ediyolar die sinirmi olsam bilemedim[/QUOTE]
Cnm cok haklisin ama dua etmisler iste ne guzel dualari kabul olur insallah. Allah kabil etsin mevlitinizi Allah rahmet eylesin

başak ve sevinç
halılarınız çok güzel güle güle kullanın inşallahh ayağınızda paralansın

derdim çok büyük kızlar rabbim bizlere yardım etsin
en büyük derdim bu olsun diyorum artık napimm

Çok doğru verende alanda Rabbim

Inşallah pucca tez zamanda kavuşursun bebisine
amin cnmm

bende dedim zaten benim eltim dioki aa kardeşimin eşinin 4 sene olmadı drlar hiç olmaz sizin çocuğunuz demiş onlarda tüp yaptırcaklarmış tedaviyi beklerrken hamile kalmış herkes şok olmuş
dedim kimse bilemez neler olacağını verende allah alanda allah

Evet bende böyle çok kişi duydum tup yaparken normal yoldan hamile kalmışlar diye..
Puc bolbol dua et cnm Rabbim israrla calinan kapiyi bos cevirmezmis
evet Meryem süresi
Salat-i tefriciye falan oku canim olacağına inanıyorum ben. Rabbim büyük. DualarınI kabul eder

SeVinÇim sen pıhtılaşma topigini ne yaptın kuzum hala topik başı mısın??ben epeydir uğramiyirum

Yikanmasa bitmiyor o tuyler
Hatta ilk yikanmayada bitmiyi
yaa demek yaza kadar devam etcek, anca yazın yıkmaya veririm.
kanepelerin altlarına toplanıyo şerefsiz tüyler
Basak ne zaman aldin giz halilari hec demiyon önceden soylerdin sevinirdin bise alinca
yazın almıştık o zamanlar buraya girmiyorduk pek, kimmseler yoktu ya burda sölemedim lakin sana whatsapptan söylemiştim kıskandın zaar oralı olmaıdın.
hani sen eski evindeyken yeni halılarını hergün fırçalardın ya
o yüzden sana şnu söylemiştim: senin neden hergün halılarını tımarladıını şimdi daha iyi anladım, demişitm.
çünkü bende her gün fırçalıyordum halılarımı.
hatta portmanto da aldık 2 adet halıyla. evlendim evleneli ilkkez böyle halılarım oldu.
eve çıkınca aldığımz halılar hep ince lastikli halılardandı. kışın g.tümüz donuyodu.
şimdilik hol ve oturma odasına aldık. mutfak yatak odası ve Egenin odası hayla lastikli halılardan. onlarada sonra alırık inşallah.
işte yavaş yavaş doldurmaya çalışıyoruz evi. sende güle güle kullan Allah olmayanlarada versin
sağol cnm Allah olmayanlarada versn inşallah.

cnm ya madem sizde herangi tıbbi bi sorun yok, bitkisel kürler denemişmiydin sen
maydonoz soğan incir vs
hatta maydonoz buharı denesen, ne biliyim yahadi tıbben bi açıklaması olsa o şartlar olgunlaşmadan mümkün değil olması deriz
ama öyle bi durum yok
bişey sebep olur şifa da Allah tandır

beydoş nasılsın kuzum
sana bişiler yazmak istedim.
bazen iş güç arasında tlfdan kkya girip bakarım kim ne yazmı diye
müsait bi aradada alıntılayarak cvp yazarım
lakin bazen bazı msjları alıntılamayı cvp yazmayı unutuyorum.
bu msjlar günlük yaşantım da gözümün önüne geliiyor
ve msjına yanıt yazmadığım
ve msjını okuduğumu belli eden beğen butonuna basmadıım kişilere karşı kendimiborçlu biliyorum
seninde öyle bir iki msjını kaçırığımı biliyorum bu yüzden sana bişi yazmak istedim
işte bişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…