Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tttüühhh ya...dedim memleketli biri çıktı fiziksel temas yaparız haricen oooo.. manisa çok uzak

anladım umarım düzene girer zaten benimki evlendim iki ay düzensiz geldi sonra üç ay düzenli oldum ve hamile kaldım.:114:

gençtir benim hürremim tabi hürremcim bunlar dğnden beri yaşımıza taktılar anacaım yaaaaa aaaa sanki biz yaşlıyız bikerem gönlümüz genç hemde yaşımızda ne varki dimi ama

dimi ama şekerim kıskanıyolar bunlar bizi daha iş var bizde hıhhhhhhh çatlasınlar biz daha tecrübeliyiz sanki duyanda bizi daha yaşlı sanacak anacım yaw bikerem hem gönlümüz hemide heryerimiz genç şükürler olsun hıhhhhhhhhhhhh boşver saracım

zaten bi kadının en sexsi yaşı 35 miş daha oturmuş daha güzel oluyomuş.

kızlar seray başka topiklerde fink atıyo söliyim heee

aşk olsun ben iki topiktede geziom ama erenay elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıom...bu topiğe girmeden önce tanısıoduk oradaki arkadaşlarla..ne yapayım bacımm..ayrıca daha yeni girdim zaten...uzak bağlantı olacak diye cıkmıştım şeker...

aynen canım

zaten bi kadının en sexsi yaşı 35 miş daha oturmuş daha güzel oluyomuş.

dimi ama doğru söze ne denir

bizi merak eden varsa buyruuuuuuuuuuun alıntı yapmazsanız sevinirim silicem canlarım

Eklentiler

• $adsız.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $73590_453089749870_698149870_5156785_5034481_n.webp
    39 KB · Görüntüleme: 65
  • $ss.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $cccc.webp
    14 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSC03598.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSC03369.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC03486.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $dfdfdfd.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $mm.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
bizi merak eden varsa buyruuuuuuuuuuun alıntı yapmazsanız sevinirim silicem canlarım

canım çok güzel ve tatlısın Allah mutluluğunuzu daim etsin

myhos cum resim eklemek yasak diye biliyorum sonra ceza almayasın bide eklentiden eklediğin resimleri silemiyosun ancak yönetime bildirmen lazım onlar silebilir sanırım keşke albüme koysaydın ordan silebiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…