karacal karusu ben MANİSALIYIIIIIIIIIIM şekerim ama her hafta çiçekliye gidiyoruz kardeşim İZMİR BAYRAKLIda oturuyor kahvaltıdan sonra oraya gidiyoruz gezmeye çıkıyoruz beraber yane İZMİRLİ değilim ama her hafta ordayız anladınmı tatlım ne kızıyon yawwwwwwww
valla önemli değil ben regl belirtilerine bile razıyım yaaaa
benim adet düzensizliğim var ve çok çekiyorummm bu günüme şükürler olsun ilaçlar ve böğürtlen kökü içiyorum ve belirtilerim başladı
gençtir benim hürremim tabi hürremcim bunlar dğnden beri yaşımıza taktılar anacaım yaaaaa aaaa sanki biz yaşlıyız bikerem gönlümüz genç hemde yaşımızda ne varki dimi ama
dimi ama şekerim kıskanıyolar bunlar bizi daha iş var bizde hıhhhhhhh çatlasınlar biz daha tecrübeliyiz sanki duyanda bizi daha yaşlı sanacak anacım yaw bikerem hem gönlümüz hemide heryerimiz genç şükürler olsun hıhhhhhhhhhhhhboşver saracım
tttüühhh ya...dedim memleketli biri çıktı fiziksel temas yaparız haricen oooo.. manisa çok uzak
kızlar seray başka topiklerde fink atıyo söliyim heee
zaten bi kadının en sexsi yaşı 35 miş daha oturmuş daha güzel oluyomuş.
dimi ama şekerim kıskanıyolar bunlar bizi daha iş var bizde hıhhhhhhh çatlasınlar biz daha tecrübeliyiz sanki duyanda bizi daha yaşlı sanacak anacım yaw bikerem hem gönlümüz hemide heryerimiz genç şükürler olsun hıhhhhhhhhhhhhboşver saracım
zaten bi kadının en sexsi yaşı 35 miş daha oturmuş daha güzel oluyomuş.
hurr+,
MyHoS,
nikolay,
morwenfb,
seray0307,
karacal,
sara_28
Günaydın kızlar bende geldimm keyifler nasıl?
bizi merak eden varsa buyruuuuuuuuuuun alıntı yapmazsanız sevinirim silicem canlarım
Eki Görüntüle 315766 Eki Görüntüle 315767 Eki Görüntüle 315768 Eki Görüntüle 315769 Eki Görüntüle 315770 Eki Görüntüle 315774 Eki Görüntüle 315775 Eki Görüntüle 315776 Eki Görüntüle 315777
hurr+,
MyHoS,
nikolay,
morwenfb,
seray0307,
karacal,
sara_28
hurr+,
MyHoS,
nikolay,
morwenfb,
seray0307,
karacal,
sara_28
hurr+,
MyHoS,
nikolay,
morwenfb,
seray0307,
karacal,
sara_28
bizi merak eden varsa buyruuuuuuuuuuun alıntı yapmazsanız sevinirim silicem canlarım
Eki Görüntüle 315766 Eki Görüntüle 315767 Eki Görüntüle 315768 Eki Görüntüle 315769 Eki Görüntüle 315770 Eki Görüntüle 315774 Eki Görüntüle 315775 Eki Görüntüle 315776 Eki Görüntüle 315777
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?