kız hurr dün sana laf attım hem görmedin hem ben kanka ma kahve ye gidiyom dedin
yaşlanmış içi geçmiş onun gözü görmemiştir. alınma boşver hoşgör
bu karı mı geldi
aaaa kim gelmişşş sultanların sultanı gelmişşşşş...
canım benim geldim kuzum geldim burdayım kıskananlar çatlasın ayol nikolayım aşkımseni seviyorum öpüyorum yumoş yerlerinden annem
ohhh ne güzellllllltombiş yanakların mı varrrrrr sıkıcan onları şööööööööyyyyyyllllllleeeeeeee koparcan
valla dünden beri açık sözlülüğümden neler çektiğimi görmüşündür 35 yaş üstü hatunlarla uğraştım
kızlar bata son 7 günn veee benim sağ kasıkımda sızlama oluyo lavaboya gittiğimde,bideee şiştim çok feciiiiiiii
allahım hayatım düzenemi giriyo ya rabbim bu belirtileri hissettimya daha ne istiyimm????
ben uzuuuuuunca bi zamandır regl belirtisi bile görmemiştimm buna şükürler olsun
çocuk istemeyi biliyooooo
bende bende senş seviyorummm bideee
kızlar bata son 7 günn veee benim sağ kasıkımda sızlama oluyo lavaboya gittiğimde,bideee şiştim çok feciiiiiiii
allahım hayatım düzenemi giriyo ya rabbim bu belirtileri hissettimya daha ne istiyimm????
ben uzuuuuuunca bi zamandır regl belirtisi bile görmemiştimm buna şükürler olsun
bide beni dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım hayırlısı belkide hamiş ağrısıdır.
banamı diyosun canım bilirim ben istemeyi şükürler olsun gencim daha iş bitmedi hıhhhhhhhhhh
hayırlısı olsun be ablacım allah neyi hayırlı kılıyorsa onu versininşallah regl yerine bebek gelir canım menim
tabikide hepinizi seviyorum sevmesem bi dakka bilem durmam buralarda başımı alıp teee uzak diyarlara giderem.
hurr karısı dedimki
daha önce hep sormuştum izmir li var mı deye kimse çıkmamıştı bende izmirliyim ve bu hafta çicekli köye gittik dedim yaka köy de kahvaltı ettik dedim
sen kesin bornavalısın dır dedim oooffff ooooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?