Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saracim sen neden histeroskobi olmustun?

Askolun kizlar ya kafam bi milyon kimse kalmadi dertlesecek gifiyim bende yatiyim bari

ben sana dedim ama önemli olan doktorun yorumu..bak şükret büyük bir sorun yokmuş,histeskoropi de basit bir işlem hemen ol sakın bekleme..
birde oğlan derken,bebek erkek miymişki....

Ayy kız hiç gulecegim yoktu.
Kız senin benim tahtimda gozunmu vaR sen iyice "DERIN"lestin bugünlerdeilk cocugundan bahsediyi oğlan derken...
yirim bak seni..
çok şirin gozukuyosun böyle saf olunca

Bence borç harç hemen yaptır şu septum olayını...

Bafs'cim kuzum ben ancak girebildim..
planda programımizda olmayan bir misafirlige gittik..herif kalkmayi Akil etmedi... oglanda görsen bi saniye durmadı yerinde. Onun peşinde kosmakdan doğru düzgün çay bile icemedim.. neyseki az önce kendimizi eve attık.
Evim evim canim tatlı evim

Bafs cnm kurtaja niye o kadar para verdinki bu arada tip fakültesi yapmiyormu perde olayini orda ücretsiz antalyanin tip fakultesideiyi diye biliyorum maddiyatina bbirşey diyemem ama hemen yaptirsan iyi canim

Gunaydin bugüneeşimin dayisi gile gidecez vayy ben duymadim vay ben görmedim demeyin
Hava iyi değil ama arabayla gidecez onların torunu rizede çok ozlemisler getirde miraci sevelim dediler

Gunaydin bugüneeşimin dayisi gile gidecez vayy ben duymadim vay ben görmedim demeyin
Hava iyi değil ama arabayla gidecez onların torunu rizede çok ozlemisler getirde miraci sevelim dediler
Miraç efendi ye sordunmi cicuk gitmek istiyomu???sevilmek istiyormu? Acısını eve gelince çıkarır senden..

Ben geldim siz gitmissiniz askolsun

nasıl ya kürtaj 1000 liramı yuh soyguncu bunlar..ben 4 ay oldu heralde histeskoropi olalı 350 liraya olmuştum sizden çok istemişler bence bir üniversite hastanesine sor...

Ayy kız hiç gulecegim yoktu.
Kız senin benim tahtimda gozunmu vaR sen iyice "DERIN"lestin bugünlerdeilk cocugundan bahsediyi oğlan derken...
yirim bak seni..
çok şirin gozukuyosun böyle saf olunca

hiç yerinde durma ha,sonrada şikayet edersin miro durmuyor diyedemek çicuk sana çekmemiş gezginci deel evde kalmayı seviyor
Beydos neredesin
sağlık ocağına gittim deroş,bizim tokturda yoktu onun yerine bakan bir doktora gittim hormonlar tahlilleri için kan verdim pazartesi alıcam sonucu ,çünkü hafta sonu girdiyor araya...yımırtlama hapı yazmadı bende eczaneden aldım ama çok tereddütlüyüm içsem mi,içmesemmi...

[İç kiOTE="beydagli, post: 37556439, member: 306680"]efenimm
sevinç napim ben ya içim mi bu hapı içmeyimmi,sağlık ocağındaki kadın toktur bu kadar kaygılanma bekle dedi ama ben yinede aldım..zaten adetin 5 inci günü başlayıp 5 gün içiyormuşsun..[/QUOTE]
İc kiz noluyorki bise olmaz kac defa ictim 5. Gun se hemen ic bir sabah bir aasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…