Saracim sen neden histeroskobi olmustun?geçenlerde benimde aklimdan gecti hadişko hakkında hayırlısı olsun
Güle güle yiyin canım
gecmis olsun canım histereskopiyi yaptir hemen bende yaptırmıştım Lokal anesteziyle yapılan bir islem
Iyi geceler tatlı rüyalar canım
Saracim sen neden histeroskobi olmustun?
ben sana dedim ama önemli olan doktorun yorumu..bak şükret büyük bir sorun yokmuş,histeskoropi de basit bir işlem hemen ol sakın bekleme..
birde oğlan derken,bebek erkek miymişki....
oglumdan bahsediyor ilk gebeliginde yan tarafa tutunmustur dedi perdeye degil diger tarafa tutunsa syine dogardi dedi bu dusenler perdeye tutunmustur oraya tutunan gelisemez beslenemez duser dedi netten bakiyorum ne ki bu diye dogustan olan birseymis ben bir doktora daha gosterecegim filmi aynisini soylerse biraz dinlenecegim maddi olarak suan olamam operasyonu 700 lira dedi daha yeni 1000 lira verdim kurtaja
Miraç efendi ye sordunmi cicuk gitmek istiyomu???sevilmek istiyormu? Acısını eve gelince çıkarır senden..Gunaydin bugüneeşimin dayisi gile gidecezvayy ben duymadim vay ben görmedim demeyin
Hava iyi değil ama arabayla gidecez onların torunu rizede çok ozlemisler getirde miraci sevelim dediler
O istemez opucuge bile karsiMiraç efendi ye sordunmi cicuk gitmek istiyomu???sevilmek istiyormu? Acısını eve gelince çıkarır senden..
Ben geldim siz gitmissiniz askolsun
nasıl ya kürtaj 1000 liramıoglumdan bahsediyor ilk gebeliginde yan tarafa tutunmustur dedi perdeye degil diger tarafa tutunsa syine dogardi dedi bu dusenler perdeye tutunmustur oraya tutunan gelisemez beslenemez duser dedi netten bakiyorum ne ki bu diye dogustan olan birseymis ben bir doktora daha gosterecegim filmi aynisini soylerse biraz dinlenecegim maddi olarak suan olamam operasyonu 700 lira dedi daha yeni 1000 lira verdim kurtaja
Ayy kız hiç gulecegim yoktu.
Kız senin benim tahtimda gozunmu vaRsen iyice "DERIN"lestin bugünlerde ilk cocugundan bahsediyi oğlan derken...
yirim bak seni..
çok şirin gozukuyosun böyle saf olunca
hiç yerinde durma ha,sonrada şikayet edersin miro durmuyor diyeGunaydin bugüneeşimin dayisi gile gidecezvayy ben duymadim vay ben görmedim demeyin
Hava iyi değil ama arabayla gidecez onların torunu rizede çok ozlemisler getirde miraci sevelim dediler
sağlık ocağına gittim deroş,bizim tokturda yoktu onun yerine bakan bir doktora gittim hormonlar tahlilleri için kan verdim pazartesi alıcam sonucu ,çünkü hafta sonu girdiyor araya...yımırtlama hapı yazmadı bende eczaneden aldım ama çok tereddütlüyüm içsem mi,içmesemmi...Beydos neredesin
efenimmBeydooooosssss
ewet öyleymiş sabah akşam zaten 10 tane var..bende daha önce içmiştim ama,doktor vermişti ..İc kiz noluyorki bise olmaz kac defa ictim 5. Gun se hemen ic bir sabah bir aasam
taam bugün 3 üncü günüm ,içersem pazar günü başlarım..Ayni saatte almaya dikkat et beydoscugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?