Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hapı niye yazmadiki?
Kaca aldın?
Adı ne hapin?

Bafs cnm kurtaja niye o kadar para verdinki bu arada tip fakültesi yapmiyormu perde olayini orda ücretsiz antalyanin tip fakultesideiyi diye biliyorum maddiyatina bbirşey diyemem ama hemen yaptirsan iyi canim
suan tip fakultesini arastiriyorum bidahaki adetimden sonra yaptirmak istiyorum bende ist uste elletmek istemedim rahim toparlasin biraz

sorma cnm ya muayene ucreti 250 verdik kuftaj 500 hastane yede 200 verdik 950 tutmus

ne yaptın kız

yazmıyolarmış yımırtlama için,kadın doğumcu değiller ya ondan zaar..
adı klomen fiyatı 10 tl
Bişey yapmadım toktor toktor gezdim.... ziyaretlere gittim... dualar okudum... ağladım zirladim...
Adı Klomen yani... Güle Gule kullan..
Kocana soyliycenmi

suan tip fakultesini arastiriyorum bidahaki adetimden sonra yaptirmak istiyorum bende ist uste elletmek istemedim rahim toparlasin biraz

sorma cnm ya muayene ucreti 250 verdik kuftaj 500 hastane yede 200 verdik 950 tutmus
ewet walla,bu uğurda madi manevi o kadar yıprandıkki..insan zengin olsa önemsemezde işte parasız maalesef hiç birşey olmuyor seni öyle iyi anlıyorumki..sende öyle yap madem tıp fakültelerini araştır ama mutlaka adetten sonra yaptır...
Bişey yapmadım toktor toktor gezdim.... ziyaretlere gittim... dualar okudum... ağladım zirladim...
Adı Klomen yani... Güle Gule kullan..
Kocana soyliycenmi
söyledim bilee
Beydos yimeemi yaptim cnm kuru dolma yaptim karisik
iyi eline sağlık,bende balık yapacam aşamaşimdide kendime yoğurtlu makarna yaptım yiyom
birazdanda çay demlerim kendime
böön anneme gidemicem...sen neler yiyon misafirlikte ALLAH bilir

Uff ben ne pişirsem yaaa

net gidip geliyor şimşekten heralde,öyle bir çaktıki ödüm patladı

Tavuk var pattis var malzeme varda benim canim kalkıp pişirmek istemiyi acikcasi
Gel pişirsene kız bana
yakın olsak gelirdim walla, ama mümkün deel
kalk sür fırına işte tembelşarlık yapma,gerçi sizin için erken dimi saat

yakın olsak gelirdim walla, ama mümkün deel
kalk sür fırına işte tembelşarlık yapma,gerçi sizin için erken dimi saat
Heee saat 1.. ama ben şimdi yapsaydim en azindandan acikinca adam akıllı bi yemek yerdim..
Çok güzel olurdu yakın olsaydık...
Alış uyuyor ya bende o uyanana kadar enerji depolayayim dinleneyim yoksa akşam 8 e kadar dinlenme fırsatım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…