Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyy bayiliciiiim yorgunluk tan yatak odalarini WC banyo temizlendi tüm halilari fircaladim ön odalar kaldi pert oldum miroyu uyutuyom

Benim titizleniyom bu evin isimi bitmiyor anlamadim
her ikiside
Kızlar ben geldim bebeklerimide aldım geldim iki tane transfer ettiler uc tanede dondurduk teyzoslarimiza haber verelim dedik

Dualarınız icin hepiniz sagolun Allah hepinizden razı olsun
ayyyyyyyyyy ne güzel bir haber ALLAH ımmmmmm sen tamamına erdirr
Sevinc ben şimdi hamileyim dimi cok guzel bir duygu insallah Allahım tamamına erdirir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin canım sağol

Şafak 10 canim beşinci gün embriyodu olduklari için

Test günüm 11.11.2014
büyük günnnnnnnn,veee 10 gün var sadece ayy sara çok dikkar et kendineeeeeeeeeeeee
Cinsiyetleri belli degil canım hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hatta bir kız bir erkek olsa tadından yenmez
he wallla yenmez
Topikin bekçisi oldum bugün
ne va r deroşla bizde bekçi olmuştuk böönde sen ol

Sagol canım amin inşallah bu sefer olacak inaniyorum

İnşallah senin bebişinde doğal yoldan gelir oooh değmeyin keyfime

İcine sinmediyse göster cnm[/QUOTE] haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirim

başka bir doktora göster bence..

ne yaptı kız Yaman?
evet canim bende oyle dusunuyprum inşallah

Bafs nerdesin kadin
canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayiz

İcine sinmediyse göster cnm
haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirim

canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayiz[/QUOTE]
sorarim cnm kendini bisey sanmana gerekyok birsrysin zati cnm

haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirim

canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayiz
sorarim cnm kendini bisey sanmana gerekyok birsrysin zati cnm [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…