Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allahım şu gül yüzlü hatunlara pamuk pamuk tosuncuklar nasip et yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerimizi boş bırakma yüzlerimizin güzelliğini bahtımıza da ver yarabbim aminnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allahım şu gül yüzlü hatunlara pamuk pamuk tosuncuklar nasip et yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerimizi boş bırakma yüzlerimizin güzelliğini bahtımıza da ver yarabbim aminnnnnnnnnnnn

aminnn aminnn aminnnnn

Eklentiler

• $images.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 21
kız karacal karusu niye cevap vermion tşkr ettik yaaaaaaaaa sana neden bakmıon aşkolsun yane

nerdesin sen yeşilim yaw özledik senii

annecine selamlar hasret giderin bol bol ohh anne kokusu gibi varmı beee ölürüm anneme

kız oku geçmişi resim koyduk bak gör bizi
canım benim hoş hatunum bende sizi özledim valla
anneciğiminde slmı var sizlere kuzum bebiş diliyor en kısa zamanda sağlıkla
kız nerde resimleriniz hani bakim çabuk sölyein ayy merak ettimm

canım ben bi tane kök attım kaynattım ama kırmızı renk verdi
bide kök kalındı baya büyük cezvede yaptım ama emin olamadım içmeden bide sana sorayım dedim
bide günde kaç kere içmek gerekiyor bunu?

karacalım kabul etmişin sağol tatlım napıon

ne demek onurdur benim için

ben goremedim
Eki Görüntüle 315837 Eki Görüntüle 315839 Eki Görüntüle 315840 bunlarda biz...:))) alıntı yapmadan yazın arkadaşlar silemem sonra..

oohhaa senin hafta içi sofran buysa yılbaşı akşamı görmek lazım... ben bu akşam değil de yılbaşınca geleyim olurrrr muu??

Eki Görüntüle 315865 bizim sıpalar bu yüzdenmi gelmio acabaaa

hhaaaa çok güzel

ayy seraycım sağol annnem rahatladm.

süppersiniz yaa maaşallah eniştemiz de karizmaymış.

inşallah bi de bebişiniz olur tez zamanda. karizmatik bebiş

bizim topigin hatunları hepsi birbrinden güzel masallah kızlar sanki best model yarısmasında hissettim kendimi allahım bu güzelliklere bir güzellik daha kat ki güpgüzel olsunlar annelik insanı daha güzellestirir hepinizi öpüyorumm mankenlerim benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…