allahım şu gül yüzlü hatunlara pamuk pamuk tosuncuklar nasip et yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerimizi boş bırakma yüzlerimizin güzelliğini bahtımıza da ver yarabbim aminnnnnnnnnnnn
kereviz,tavuksuyu çorba,yaprak sarması,fırında soslu tavuk,kemalpaşa tatlısı yaptım canım
allahım şu gül yüzlü hatunlara pamuk pamuk tosuncuklar nasip et yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerimizi boş bırakma yüzlerimizin güzelliğini bahtımıza da ver yarabbim aminnnnnnnnnnnn
ben akşama kocamı alıp gelebılırmıyım
gel yawrum ne zaman istersen gel aşkım bak bekliyorum
bende karalahana çorbası karalahana sarması yapacam yanınada yoğurt ve salata
canım benim hoş hatunum bende sizi özledim vallanerdesin sen yeşilim yaw özledik senii
annecine selamlar hasret giderin bol bol ohh anne kokusu gibi varmı beee ölürüm anneme
kız oku geçmişi resim koyduk bak gör bizi
çalışıyo o maleseff bi ev hatunu olsada rahat rahat çene ypsakkk
yazıyım kuzumm 2-3 kök böğürtleni temizle cezve boyunda kes cezveye koy üzerine 1 su bardağı kadar su koy kaynatt suyun rengi sarı olduğunda kapat altını ılıtınca süz iç
bende karalahana çorbası karalahana sarması yapacam yanınada yoğurt ve salata
karacalım kabul etmişin sağol tatlım napıon
Eki Görüntüle 315837 Eki Görüntüle 315839 Eki Görüntüle 315840 bunlarda biz...:))) alıntı yapmadan yazın arkadaşlar silemem sonra..
ne yemek yaptın hürremim sulatanım[/kereviz,tavuksuyu çorba,yaprak sarması,fırında soslu tavuk,kemalpaşa tatlısı yaptım canım
beli cnm avatarındannnn
ne demek onurdur benim için
ben goremedim
oohhaa senin hafta içi sofran buysa yılbaşı akşamı görmek lazım... ben bu akşam değil de yılbaşınca geleyim olurrrr muu??
hhaaaa çok güzel
kız nerde resimleriniz hani bakim çabuk sölyein ayy merak ettimm
benim zate alenen ortada
seray bende görmedim uyuyamam bu gceeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?