canım benim hoş hatunum bende sizi özledim valla
Anneciğiminde slmı var sizlere kuzum bebiş diliyor en kısa zamanda sağlıkla
Kız nerde resimleriniz hani bakim çabuk sölyein ayy merak ettimm
ayy seraycım sağol annnem rahatladm.
süppersiniz yaa maaşallah eniştemiz de karizmaymış.
inşallah bi de bebişiniz olur tez zamanda. karizmatik bebiş
ne demek onurdur benim için
ben goremedim
oohhaa senin hafta içi sofran buysa yılbaşı akşamı görmek lazım... ben bu akşam değil de yılbaşınca geleyim olurrrr muu??
hhaaaa çok güzel
bizim topigin hatunları hepsi birbrinden güzel masallah kızlar sanki best model yarısmasında hissettim kendimi allahım bu güzelliklere bir güzellik daha kat ki güpgüzel olsunlar annelik insanı daha güzellestirir hepinizi öpüyorumm mankenlerim benimmmm
Hurr den cıkıpp sızede ugrarız karalahana dolması yemeğe ayyy ne açım dımı yenı yemek yedım ama aşk olsun valla yıne acıktımmm
sizede afiyet olsun canım seninde ellerine sağlık ben sana bi bak vereyim sende bana ver olurmu değişiklik olsunsaracım
oo koca ağzınla gülmen eksik olmasın inş(küfür gibi oldu ama neyse)
oo koca ağzınla gülmen eksik olmasın inş(küfür gibi oldu ama neyse)
969 da benimkiler 672 de kankamın vardı galiba öle hatırlıom:26:
969 da benimkiler 672 de kankamın vardı galiba öle hatırlıom:26:
ayyyyyyyyyyyy çok güzel görünüyo walla eline sağlık tşkr ederim canım dur öpeyim seni
gel güzelim gel senide beklerim ne zaman istersen gel yılbşında evde deilim ama bizim burda otel SPİLOSS var oraya gidicez kocacım yer ayırtmış çocuklarda annemde olucak biz arkadaşlarla kutlucaz
bizim topigin hatunları hepsi birbrinden güzel masallah kızlar sanki best model yarısmasında hissettim kendimi allahım bu güzelliklere bir güzellik daha kat ki güpgüzel olsunlar annelik insanı daha güzellestirir hepinizi öpüyorumm mankenlerim benimmmm
ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeben en çok sarayı merak ediyrmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?