Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benim hoş hatunum bende sizi özledim valla
Anneciğiminde slmı var sizlere kuzum bebiş diliyor en kısa zamanda sağlıkla
Kız nerde resimleriniz hani bakim çabuk sölyein ayy merak ettimm

969 da benimkiler 672 de kankamın vardı galiba öle hatırlıom:26:

ayy seraycım sağol annnem rahatladm.

süppersiniz yaa maaşallah eniştemiz de karizmaymış.

inşallah bi de bebişiniz olur tez zamanda. karizmatik bebiş

çok saol canımmmmmmmmmm...hepimizin en kısa zamanda olsun bebişi inşallah ...karizmatik bebiş evet yaaa babasına benzesin..

ne demek onurdur benim için

ben goremedim

oohhaa senin hafta içi sofran buysa yılbaşı akşamı görmek lazım... ben bu akşam değil de yılbaşınca geleyim olurrrr muu??

hhaaaa çok güzel

gel güzelim gel senide beklerim ne zaman istersen gel yılbşında evde deilim ama bizim burda otel SPİLOSS var oraya gidicez kocacım yer ayırtmış çocuklarda annemde olucak biz arkadaşlarla kutlucaz

amın cnmm hepımıze nasıp etsın ınssss

Hurr den cıkıpp sızede ugrarız karalahana dolması yemeğe ayyy ne açım dımı yenı yemek yedım ama aşk olsun valla yıne acıktımmm

gel canım beklerim her zaman

sizede afiyet olsun canım seninde ellerine sağlık ben sana bi bak vereyim sende bana ver olurmu değişiklik olsunsaracım

olur canım neden olmasın bak göndereyim hemen

gel güzelim gel senide beklerim ne zaman istersen gel yılbşında evde deilim ama bizim burda otel SPİLOSS var oraya gidicez kocacım yer ayırtmış çocuklarda annemde olucak biz arkadaşlarla kutlucaz

kızlar görüyonuz demi şurası aramız 30 km demiyo gel otel beraber gidelim..... otel odasında 3. kesin gelir artık

aminnnn canımmmmmmmmmmm...inşallahhhhhhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…