Normaldir canim. Üstüne de kendini bu kadar yorarsan daha da sürer yani... bak bende geçen gün ne zorum vardiysa yordum kendimi temizlikden daha yeni yeni kendime geliyom. Dedim ki tizim derin ne zorun vardı varsın b.k götursun önemli olan sağlık dedim kendime. Ama şu titizlikle başım dertte zati
sağol canımmmmIyi çok sevindim canim herseyin normal olduğuna. Icin rahat yoluna devam et.
Beline kuvvet
kendi bilirHeee kız insan hiç mi ozlemez bizim gibi fıstıklari
sana daha öncede yazmıştım gördünmü bilmiyorum..bu yaşadığın bel ağrısı normal canım birde üstüne yorulman dahada arttırır..benimde belim hsg den sonra bayağı ağrımıştı2 gun evde yoktum ya onun onceside 2 gun esimin erkek kardesi gelip kaldiydi bozde yazdimmiydi bilmiyom neysem evi pok goturmus cok is gordum bugun yorgunum belimin agrisida gecmedi ya korkmaya basladim niye surekli belim agriyor hsgden dedimdi ama 1 hafta oldu gecmesi gerekmezmiydi yapisti ustume kaldi agri
hee birde canlı yayın yapacam diye hava atmıştıSevinço misafirin yatsiya kaldı herhal
amin canım sağolasınLavanta kokulum sonuclar iyi cikmis cok sevindim gozunaydin en kisa zamanda bebisinde gobusunde olur insallahh
sen yinede çok yorma kendini diyecem ama sanki yardım edecek kimsemiz varda.. yine her is bize bakıyor...sağol canımmmm
hee beliminde fıtığı azmış zatiii,bu hafta temizliğede başlıyom
kendi bilir
sana daha öncede yazmıştım gördünmü bilmiyorum..bu yaşadığın bel ağrısı normal canım birde üstüne yorulman dahada arttırır..benimde belim hsg den sonra bayağı ağrımıştı
hee birde canlı yayın yapacam diye hava atmıştı
Canim okudum cevabini 1 hafta yazmistin benim 1 hafta oldu hala gecmedi kasiklarimda hala agriyor insallah biranonce duzelir obur doktora kalsa bu hafta histeroskobiyide yapacakti hic acimalari yok robotuz sanki daha bunun acisi gecmedisağol canımmmm
hee beliminde fıtığı azmış zatiii,bu hafta temizliğede başlıyom
kendi bilir
sana daha öncede yazmıştım gördünmü bilmiyorum..bu yaşadığın bel ağrısı normal canım bgecmedistüne yorulman dahada arttırır..benimde belim hsg den sonra bayağı ağrımıştı
hee birde canlı yayın yapacam diye hava atmıştı
Yokk yeni gittiler ortaligi topladimSevinço misatayin yapacam yatsiya kaldı herhal
Ben bir orduya yemek yaparım ne var kineBu arada deros hanim sende çocukla yemekli misafir agirla benim gibi dörtddörtlük birak canli yayin yapmayi iki gün KK girenezsinhatta 3 gün
Koş sevinç koş
Ha ha haBen bir orduya yemek yaparım ne var kinekk ya da girerim.
Sadece hastalik olmasın alimallah herbişeyimi yetistiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?