Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Lavanta kokulum sonuclar iyi cikmis cok sevindim gozunaydin en kisa zamanda bebisinde gobusunde olur insallahh

Iyi çok sevindim canim herseyin normal olduğuna. Icin rahat yoluna devam et.
Beline kuvvet
sağol canımmmm
hee beliminde fıtığı azmış zatiii,bu hafta temizliğede başlıyom
Heee kız insan hiç mi ozlemez bizim gibi fıstıklari
kendi bilir
sana daha öncede yazmıştım gördünmü bilmiyorum..bu yaşadığın bel ağrısı normal canım birde üstüne yorulman dahada arttırır..benimde belim hsg den sonra bayağı ağrımıştı
Sevinço misafirin yatsiya kaldı herhal
hee birde canlı yayın yapacam diye hava atmıştı

sen yinede çok yorma kendini diyecem ama sanki yardım edecek kimsemiz varda.. yine her is bize bakıyor...

Yüce tkb kendi bilir kendi kaybeder

Doğru söylüyonsewincoda hava attı canlı yayın yapcak diye.. neye güvendi öyle dediyse artık..

Canim okudum cevabini 1 hafta yazmistin benim 1 hafta oldu hala gecmedi kasiklarimda hala agriyor insallah biranonce duzelir obur doktora kalsa bu hafta histeroskobiyide yapacakti hic acimalari yok robotuz sanki daha bunun acisi gecmedi

Bu arada deros hanim sende çocukla yemekli misafir agirla benim gibi dörtddörtlük birak canli yayin yapmayi iki gün KK girenezsin hatta 3 gün

Bu arada deros hanim sende çocukla yemekli misafir agirla benim gibi dörtddörtlük birak canli yayin yapmayi iki gün KK girenezsin hatta 3 gün
Ben bir orduya yemek yaparım ne var kine kk ya da girerim.
Sadece hastalik olmasın alimallah herbişeyimi yetistiririm.

kızlar selaamm
int yoktu bu yüzden hiç giremedim kkya

yoğunluk sıkıntı değil ben yinede girerdim ama işte ancak bugün kontr alabildim.
nişanımız geçti çok şükür
1haftadır evde kalabalıktık , yat kalk ye iç yemek yap iş güç sohbet muhabbet çay keyifleri derken çok alışmışız
dün yolcu ettik misafirleri, Buruk kaldı içimiz.
geride kalan olmak çok kötü.
dün bende dönecektim ama bende gitseydim annem çok kotu olacaktı zaten rahatsız uzun süredir, bu yüzden heriften izin aldım hafta sonuna kadar buradayım.

sizde bayağı doldurmuşsunuz sayfaları
yaklaşık 80 sayfa olmuş.
arkamdan konuşulduysa da goremicem
o kadar sayfayı okursam bugünü kaçırırım çunku.
önemli gelişmeleri özet olarak alacağım
bu görevi de aranızdan birine vereceğim
son 1haftaya çalışın gelin
kimin sözlü olacağı yarın belli olacakl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…