he kız kuru bir soğuk var,kadın ancak cumartesi gelirmiş, bende o gelene yatak odasındaki, mutfaktaki dolap iölerini,çamaşırları ve konsol içlerini falan hallederim...haklısın sevinç belim çok kötü dahada azarsa yine yataklık olurum wallaBeydoş adana iki gündür soğumuş baldiri cilbaki giydirin zaar ise girisecekmissin kari al bari belin tutulmasin hafif isleri sen yap
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy doğrumuuuu kız yoksa benimi kandırıyoonnnn...nerden duydunnAman Allahim dumos dun dogurmussssssss
tövbe estağfırr ayy nasıl heyecanlandım pöfffBeni kandirmis deli kari 25 kasimda doguruyomus
Allah korudun belini zorlamahe kız kuru bir soğuk var,kadın ancak cumartesi gelirmiş, bende o gelene yatak odasındaki, mutfaktaki dolap iölerini,çamaşırları ve konsol içlerini falan hallederim...haklısın sevinç belim çok kötü dahada azarsa yine yataklık olurum wallahalılarımda bugün yarın gelir...kıçımız dondo dün soğuktan
sevoşşşşşşşmecburen yorulacammm
hee sağoll
he hee çok inandık
sen kendi totonu kaldırda kendin bak geçmişe işim gücüm yok sana özetmi verecem kadına bak
hiçte kalkmam
sende yorgunsun, niye bu sözde topik başı karısına özet geçiyon kendi öğrensin İLGİSİZŞAR
sağol sarcımmmbende sevindim..
nerelerdesin sen ,nasıl gidiyor...
doğru böyle şeyler şakaya gelmezYa bende heyecanlandim deli kari dun aniden dogurdum dedi 36. Haftadaymis aniden doğurursa görür beni kandirmayi Allah korusun
daha bulmamışlarmııııdeli dumos karisi daha oglanin adi yok dogurdim diyi
günaydınnn ŞİŞKOOGünaydın siskolor...
Biz uyandik..
oğlumun ve kendimin kahvaltisini verim de geliiim
öylemi diyosun ikiside buldu bizemi demiyolarDeriz karisi sendemi isim bulamadin sahtekarsarlar
gunaydinGünaydın siskolor...
Biz uyandik..
oğlumun ve kendimin kahvaltisini verim de geliiim
Guya yok yoksa yokdoğru böyle şeyler şakaya gelmez
daha bulmamışlarmıııı
günaydınnn ŞİŞKOO
öylemi diyosun ikiside buldu bizemi demiyolar
heee yoksa yok bizenegunaydin
Guya yok yoksa yok
ben çıkıyom arvatlar işim gücüm var benim,sizin gibi yan gelip elimde telefonla yazımı yazıyom ben ,niye tutuyosunuz beniiii
yok bebeğam unuturmuyum ben sizi her zaman,aklımda ve kalbimdesiniz canlarım benimEyi cik bixi unutmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?