Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Miraç hortladi ben yazim bari
Bende bir gelişme yok bolbol seni çekiştirdim gezdim tozdum misafir ağırladım

derin hanım gün sayıyor kuzeninin düğünü var elbise aldı parktan dönerken elbiseyi kaybetti

beydağlı çalışmalara tamgaz devam etmesine ragmen bu ayda tutturamadı hormon tahlilleri yaptirdi temiz cikti

Sara transfer yaptirdi istanbulda bu defa turnayi cifter cifter gozunden vuracak insallah

Nazo arada uğruyor iyi sayilir
Bafs rahim filmi çekildi septum varmis histereskopi olması gerekiyor simdilik beklemede

Dumos doğurdu doğuracak

Pucca bebek fikrini kafadan aymis simdilik iyi

Hayırliii. Sabahhlar is guc hiç yazamıyorum ama takip.l ediyorum sizi mutlu haberlerinizee seviniyorum

kahvaltimi yaptim topladim yerleştirdim mironun kahvaltisini yaptirdim evi supurdum miraci uyutuyorum bir bakim dedim kimse yok

mecburen yorulacammm
Beydos sonucun iyi cikmis sevindim
hee sağoll
he hee çok inandık
sen kendi totonu kaldırda kendin bak geçmişe işim gücüm yok sana özetmi verecem kadına bak
Ben çok yorgunum beydos sözlüye kalksin
hiçte kalkmam
sende yorgunsun, niye bu sözde topik başı karısına özet geçiyon kendi öğrensin İLGİSİZŞAR
Beydoscum sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim
sağol sarcımmmbende sevindim..
Hayırliii. Sabahhlar is guc hiç yazamıyorum ama takip.l ediyorum sizi mutlu haberlerinizee seviniyorum
nerelerdesin sen ,nasıl gidiyor...

Beydoş adana iki gündür soğumuş baldiri cilbaki giydirin zaar ise girisecekmissin kari al bari belin tutulmasin hafif isleri sen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…