Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr dolunayyy bence eee erkekkkkkkk

eşim bana dioki ne biliosun ordakilerin erkek olmadınıı dio

bende ona hiç bir erkek ordakii muhabette 5dkkadan fazla duramaz diommm

Son düzenleme:

ayyy banada demişti bak hiç öle bi cvp aklıma gelmedi süpersin yaaa...ama dolunay ne dicek bu duruma acaba. oda görünmedi bugün nolduki acaba??

kızlarr ben fotolarımı koymucammm kıskançlıktan kendi kendinizee bi zarar verirsinizz die korkuyrmmmm

kızlar görüyonuz demi şurası aramız 30 km demiyo gel otel beraber gidelim..... otel odasında 3. kesin gelir artık

bana bak karacal karusu sen dedin hatırlamıon galiba ayyyyyyyyyy çok uzak aramız demiştin şekerim hatırlatırım sana bende sana neresi uzak sadece 20 ,25 dk sürüo gönüller bir olsun demiştim ama sen okumamışsın yawrum şimdi noluyo yaaaa öyle dion gel güzelim sizede yer ayırtırız nolcak başımın üstünde yeriniz var şekerim ewet dediğin gibi 3. inşallah gelir bakalım bu ay ohhhhhhhh yumuşak yumuşak

çok ayıp karaçal cım yani çok teessüf ederim sara yı dedi saray demedi sen daha menim adımı bilem bilmisen aşkolsun küstüm sana

gız vallahi seni yacağını tahmin etmedim sen benim ebe hatunumsun
evet pınar renk süper
ayyyy pıanr karısııı bayıldım sana kız düğündeki saç rengin neyyyy???

Seni topiğimizin en gözel karısı ilan ediommm başağıda en çirkinnnn

başağın afişleri çıktı mı???

okudum da işime gelmedi şimdi yılbaşı otel odası falan daha şuh geldi...
[

ayyy banada demişti bak hiç öle bi cvp aklıma gelmedi süpersin yaaa...ama dolunay ne dicek bu duruma acaba. oda görünmedi bugün nolduki acaba??

ayyyy pıanr karısııı bayıldım sana kız düğündeki saç rengin neyyyy???

Seni topiğimizin en gözel karısı ilan ediommm başağıda en çirkinnnn

kızlar öyle birsey olucagını sanmıyorum cünkü ben onu öbür topikten tanıyorum ban cok yardımı oldu ilk konustugum kişilerden biridin benim dolunayım beni hastaneye ikna edende odur benim balıma iftira atmayın bakıyımmm hıııı kızarım sonraaagercek şüki kimse kimsenin ne oldugunu bilmiyo ama biz kadınların altıncı hissi kuvvetlidir hemen anlarız demi ama yani ben hiç öyle birsey hissetmedim yani kimseden

anaaaaaa!!!bi uğriyim dedidim ki ne göreeeemmm...pis iftiracı maonyyaaaa

of offf zaten şaftım kaydıı,hala ağrıyo dişimin yeri...

erkek değilim ama erkek gibi karıyım:)

yaw bişey söylüyüm mi benimkide burası için orda erkeklerle konuşuyosun diyo

nerden biliyosun yoksa sende böyle sitelerde kadın gibimi dolaşıyodun zamanında diyorum susuyooo

yani aramızda erkekte olabilr tabi ama

yaptığımız muhabettlere bukadar dayanabileceklerini sanmıyorum
kız geçen gecede doluanaya sataştımm ama görmediii garibimmmmmm şimdi bunuda duyarsaaaa yandımmm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…