- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
biz onlar gibi zengin değilik , bizim sıcak suyumuz her zaman olmuyo, şofbeni açıyoruz 2saat sonra ısınıyo. Sonra kapatıyoruz. Yoksa çok elektrik yakıyoAma senden daha çok Çarpışıyosen yılda bir yaparken hatun hergece yapiyii
sizden gereken saygıyı görmezse gidecek tkbTkb gitmez gidemezzzzzz
kalacaksınız açbilaç
Sara abla biliyomusun.Eki Görüntüle 1297222 annemi özledim şimdi yanımda olmasına o kadar ihtiyacım varki
küçükken bişeye moralim bozulduğunda Annemin dizine yatardım, bütün sıkıntılarım giderdi, sorun neyse biterdi sanki.
şimdi hiç Bi şey bitmiyo
ihtiyacım olduğu heran yatamıyorum annemin dizine
sorunlarım artık hiç bitmiyo
çok normalsin hayatım.kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyoriçim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee
temiz Bi insan öyle olur.
lakin abartılı olmak yatağı temizledim duzellttim diye kocasına kanepeyi açmaktır.
güle güle sağlıkla otur
Suriyeliler yan binamızda oturuyo, aklım onlarda:)))))))))))daha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydı
yirim seniiiiii
..
babada vasat geldi lakin duşunmuş davet etmişler eleştirmek istemiyorum.ne gülüyon
oğlan tarafı için vasat bir mönü gibi geldi ama neyse önemli olan o yemeği güzelleştiren faktörler..inşaallah iyi geçmiştir yemeğiniz börülce
sennn yüce TKB sin asla gidemezsinn
iyi anlıyorum
bende gitmeden onları yemeğe alıcam
bakalım ben ne menü yapıcam.
ayrıca yemeğimizde güzel geçti hayatım
sıkıntı yok
kim o fosur fosur uyuyanKocacim agrim war diye yemek işini halletti.cayimi verdi...zaten gelir gelmez, bir kaç perde kalmıştı, onları taktırdım.halilari serdirdim,tekrar ağrım var diye uyandırmak istemiyorum. Gidip uyumaya çalışayım, siz uyuyun fosur,fosur iyigeceler
bak ben hayla ayakta dineliyorum
oğlan anca uyudu
güvenilir birini bulmak gerek cnm yaBu karı evi hiç iyi temizlememis beğenmedim, yine gözüme bir yerler çarptıay neyse gidiyorum
güzel yapmadıysa parana yazık
ustun koru mu yaptı naptıysa