Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ama senden daha çok Çarpışıyosen yılda bir yaparken hatun hergece yapiyii
biz onlar gibi zengin değilik , bizim sıcak suyumuz her zaman olmuyo, şofbeni açıyoruz 2saat sonra ısınıyo. Sonra kapatıyoruz. Yoksa çok elektrik yakıyo

Tkb gitmez gidemezzzzzz
sizden gereken saygıyı görmezse gidecek tkb
kalacaksınız açbilaç

Eki Görüntüle 1297222 annemi özledim şimdi yanımda olmasına o kadar ihtiyacım varki
Sara abla biliyomusun.
küçükken bişeye moralim bozulduğunda Annemin dizine yatardım, bütün sıkıntılarım giderdi, sorun neyse biterdi sanki.
şimdi hiç Bi şey bitmiyo
ihtiyacım olduğu heran yatamıyorum annemin dizine
sorunlarım artık hiç bitmiyo

çok normalsin hayatım.
temiz Bi insan öyle olur.
lakin abartılı olmak yatağı temizledim duzellttim diye kocasına kanepeyi açmaktır.

güle güle sağlıkla otur

daha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydı

yirim seniiiiii
..
Suriyeliler yan binamızda oturuyo, aklım onlarda:)))))))))))

babada vasat geldi lakin duşunmuş davet etmişler eleştirmek istemiyorum.
bende gitmeden onları yemeğe alıcam
bakalım ben ne menü yapıcam.
ayrıca yemeğimizde güzel geçti hayatım
sıkıntı yok

kim o fosur fosur uyuyan
bak ben hayla ayakta dineliyorum
oğlan anca uyudu

Bu karı evi hiç iyi temizlememis beğenmedim, yine gözüme bir yerler çarptıay neyse gidiyorum
güvenilir birini bulmak gerek cnm ya
güzel yapmadıysa parana yazık
ustun koru mu yaptı naptıysa

Nazocum sende sormuştun
yemeğimz güzel geçti
kaynaştık. Zaten ilişkiler böyle böyle pekişir.
gelinin kulak kristallerinde sorun varmış
başı dönüyordu devamlı
pek Bi iş yaptırmadık ona
düşünceli börülceyim hayatım
nerde benim gibi börülce
ayyy Saranın börülceleri gibi olabileceğimi düşünemiyorum yaaa
insanlık dışı davranışlar.
Saramda pek şanssızmış yaa kocanın ailesi konusunda.
bende şanssızım gerçi.
ama bizim gelinin abisinin karısı çok şanslı görünüyordu.
kayınbabası geline "bebeğim hadi gel otur" diye seslendi
şokentirik oldum

işleyen demir pas tutmaz canimbenim. Islemeyenler dusunsun

bendeeeee

istemem yan cebimë koy diyon
Kız herzaman heristediginde evet deme azcık özlet kendini
ozletiyok hergun vermiyok
Halılar geldiğinde acmadim ,bir yolluk eksik çıktı, aradim bakacaklarmis inşallah bulurlar canım sıkıldı. .yatak odasının bir parçasıydı. .
abbow sayarak alsaydin keske
Daha uyumadimki... sewinco nobetten sonra bayıldı zaar kadın da Hayır kelimesi yok kelime dagarciginda...
nobete giremeden uyumusum simdi nobetten ciktim

anaaa bende şok oldum. Öyle seslenenini ilk defa duydum.

Günaydın kızlar.....

Nasılsıniz bakeem...

Biz yeni uyandık . Ali$ çizgi film izliyor bende onu izliyorum. Herif uyuyoooo..
Kahvaltı hazirliycam..

ayyy yok nazocum ben o boyutta değilim,dediğin gibi yapınca hep öyle kalsın istiyor insan bazende boşverebiliyorum..

evet 29 ekimde olmuştum,şimdi yumurtlama günlerindeyim ama ne bileyim yinede korkuyorum...işide mecburen yapmak zorundaydım adanada yazın halılar toplanır,halıları serecektim ee öncesindede böyle bir temizlik şarttı havalar serinledi çünkü....

bu arada 7 numarayı bende 2 kez izlemiştim çok ama çok severdim o diziyi şimdi yine trt demi oynuyor ne zaman...
Gazi beydos hec gulecegim yokdu
ama gerçektende mahvetmissin kendini..

Esin haklı buarada yumurtluyon belkide
heee walla mahvettim gerç fıtıklarım olmazasa yorgunluk geçerdi ama bende dinlenebilirsem dinlenirim bir kaç gün...
hee yımırtlıyom heralde

Bakma artık geriye...
Ne kadar para aldı bu kadın?
kız elimde değil gözüm heryerde,bir kaç güne oda geçer zaar

70 lira..

ewet 78 liyimm,senden bir yaş büyüğüm...
ben öncesindende bahsetmiştim ama neyse

güldünüz ya zaten sevince hazine yazacağıma i harfi basmamış hazne yazılmıştı mesacda..bende onu savunmuştumbirde meşhur START
insan kış zamnı illaki sıcak suyu düşünüyor dimidoğru söylüyosun sıcak su olmazsa olmaz,ee birde kafanda elektrik parasını hesap ediyorsan baştan yattı o iş
kız bu suriyeliler birşey sorma,yada ne bileyim isteme bahanesiyle sizin ewe gitmesinlersen adamı boş bırakma
sen ne zamndır angaradasın
ewet başakçım güvenilir birini bulmak zor,bende pek kimseyi bilmediğimden bu kadını mecbur çağırıyorum..yoksa çok temiz yaptığından değil..
siz ne zaman çağıracaksınız,menüne erken karar ver..

neyyy kayınbabası bebeğimmi dediilginçç..
angara sosyetesimi bunlar..

Sara iyi olmama çok sevindim: 21: yinede allah kocislerimizi basimizdan eksik etmesin
aminnnn..
kız ne bileyim hepsi poşetlenmişti bende sereceğim gün açarım dedim,o yollukları takım olduğu için genelde iç içe sarıyolar sayıda tamdı yani,ancak açınca gördük gerçeği
Günaydın kızlar.....

Nasılsıniz bakeem...

Biz yeni uyandık . Ali$ çizgi film izliyor bende onu izliyorum. Herif uyuyoooo..
Kahvaltı hazirliycam..
günaydınn canım,benim ağrılarım var ama dünden iyiyim

güle güle otur canım hatta güle güle kirlet bide çok geçmiş olsun boyun fıtığı bendede var çok zordur bilirim bol bol dinlen canım ağrı kesici ve kas gevşetici kullan çok iyi geliyo

evet canım tek erkek evlat eşim
kızkardeşleri niye evlenmemiş bilmiyom küçüğünü bir kaç sefer istediler ama haspam kimseyi beğenmiyo sanırsın kendisi ingiliz sarayında yetişmiş hem böyle rahatlığı niye bıraksın cadaloz diğer iki bacıları evli onları bile kıskanıyolar bunlar tam şirret

inşallah canım kendilerini yesinler bende öyle diyorum hep
eşim aslında herşeyin farkında ama ailesi işte ne yapsın anası bide iki bacısı öyle bi ütülüyolarki kafasını ne yapıyolarsa etkileri altına alıyolar onlardan biraz uzak kalsak hemen değişikliğini farkediyom

evet anneme çok ihtiyacım var ama malesef yanımda değil

Halılar geldiğinde acmadim ,bir yolluk eksik çıktı, aradim bakacaklarmis inşallah bulurlar canım sıkıldı. .yatak odasının bir parçasıydı. .

inşallah bulurlar canım getireli çok olmadıysa kolay bulunur üzerinden zaman geçmiydi

sağol canım testi gününde yapacam bakalım inşallah Allahım bu sefer yüzümüze gülmüştür
burayı seviyorum hepiniz çok samimisiniz birbirimizi hiç görmeden art niyetsiz sevip konuşuyoruz gerçek hayattaki gibi riyakarlık yok

anne gibi yar olmaz diye boşuna dememişler canım

bende görümceyim ama gelinin başı ağrısa arar sorarım ilgilenirim ben bunlar gibisini hiç görmedim

oooh sefan olsun canım

Sara iyi olmama çok sevindim: 21: yinede allah kocislerimizi basimizdan eksik etmesin

amin canım Allah eşlerimizi bize bağışlasın

günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar

boğazımın agrısı bugün daha iyi

kaç gündür yemek işini sallıyorum bugüne güzel bi yemek yapacam yarında iş başı yapıyorum tatilden sonra işe alışmak zor gelecek ama yinede iyiki çalışıyoz

gelelim menüme

mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
soğan salatası
veeee olmazsa olmaz şalgam suyu

gidip çamaşırlarımı katalyıp yerleştireyim renklileride makineye atayım bi yandan yıkansın daha kahvaltı sofrası toplanmayı bekliyo çok çalışmam lazım ama bebeklerimle biz herşeyi hallederiz inşallah benimledirler

kızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyo sizin hamileliklerinizde nasıldı bu durum

derin_35 .!.:
Günaydın kızlar.....

Nasılsıniz bakeem...

Kahvaltı hazirliycam..
Gunaydin cnm
superrt bir oturmaya bir litre iciyodum mirroya hamileyken adanadan geliyidi salgamim

Cnm ikisindede tum adet belirtilerini yasadim ozellikle kasik agrisi geldi gelecek derken bebek geldi belirtilere hic takilma miracta goguslerim tam fostu neredeyse hic sisip acimadi gebelik boyunca

7 numara hangi kanalda canim.. bende onu çok severdim.. tekrari varsa izlerim. Eşimde seviyor...

Kara para aşkı da internetten izliyomm yoksa bizim evde dizi izlemek mümkünsuz artik

bizde internetten izliyoruz ramazanda başladık eşimle izlemeye şimdi izinli günlerinde 2..3 bölüm izliyoruz gerçekten insan herşeyi unutuyor izlerken

yani senin babanmı bebeğim diye seslendi

yinede kadına bıraksaydın canından kıymetlimi yada bizim oranın tabiriyle (gıymatlımı)

biz internetten izliyoruz bende 2 kez izlemiştim bu 3. oluyor
eşim ilk kez izliyor o zamanlar akşamları çalıştığı için izleyememişti
eşime diyorum arada izleyecen bu filmi diye

sen şalgama baya baya aşeriyosun
aramızda kalsındaki hüsne gibi sürekli yeşil soğan yiyor bir ara yememiş çocuk kımıldamıyor diye korkmuştu
yeşil soğanı yiyince bebek kımıldamıştı sende şalgamı eksik etmezsin yanından

ilaçlardan olabiliyor yani benim ilaçların etkisiyle oluyordu
ama işte bilsekte her belirtiyi acaba diye kafamızı kemiriyor
ama inşallah hamileliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…