Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol ablacım amin hepimizin
pınarım çok tatlıymışsın canım maşallah

saol canımın içi sizde cok yakısmıssınız allah mutlulugunu daim etsin birde bebk versinvalla seninde masllahın var bitanem bebk yüzlüsün bundan sonra sana bebek yüzlüm dicemmm

pınarım çok tatlıymışsın canım maşallah

canım sen 10.10.2010 evlendin ben 13.06.2010 eşimin dogum gününde istedim ama olmadı ona kendimi armagan edicektim 12si eşimin dogum günü bulamadın o güne yer yoktu.bende ertesi günü verdim kendimi hediye olarak

saol canımın içi sizde cok yakısmıssınız allah mutlulugunu daim etsin birde bebk versinvalla seninde masllahın var bitanem bebk yüzlüsün bundan sonra sana bebek yüzlüm dicemmm

ben bebek yüzlü olmak istemiyorum bebek istiyorum diyip arabeske bağlarmışım yine saol bitanem güzel gören gözlerine sağlık allahım bahtımızı güzel etsin size de güzel bi bebiş versin inşallah

ben bebek yüzlü olmak istemiyorum bebek istiyorum diyip arabeske bağlarmışım yine saol bitanem güzel gören gözlerine sağlık allahım bahtımızı güzel etsin size de güzel bi bebiş versin inşallah

amin tüm isteyenlere annelik duygusunu tattırsın rabbim

canım sen 10.10.2010 evlendin ben 13.06.2010 eşimin dogum gününde istedim ama olmadı ona kendimi armagan edicektim 12si eşimin dogum günü bulamadın o güne yer yoktu.bende ertesi günü verdim kendimi hediye olarak

allaaaaaaaaaaahhh adam hayatında böyle hediye mi görmüş 2 kez doğmuş işteee daha ne olsun süper

ben 10.10.10 da evlendim

12.12.12 de de çocuk yapıcam aslında onu bekliyorum bakmayın doğuramadığıma

sırf tarihe denk getirmek için bekliyorum yaniiii (yalaaaaaaaaaaannn)

aynen öyle bebek yüzlümm hayatında böyle hediye almamıstır zaten biliyomusun annemde dyoki 2013 dogum yap diyo beni dogum günüm 13 oldugu icin 13de dügün günüm 2013tede dogur diyo annem ama allah ne zaman veririse ozaman olucak bakalımmm bende dermişim simdi 2013te istiyom diyeee ama ben melegimi simdi istiyom yaaa

hayır bebişler şimdi gelecek beklemek filan yooooooooookkk zati nazlılar daha da nazlandırmaya niyetim yok kendilerini

kız hangi ayın 13ü doğum günün 13 Nisan benimki ilkbahar bebikiyim benin öyle gün takıntım yok aslında ama özel günler olunca hatırda kalıyor 10.10.11 de bütün arkadaşlarım nerdeyse arayıp mesaj atıp evlilik yıldönümümüzü kutladılar mesela çok mutlu olmuştum...

pınarımmmm çok tatlııııııııııı

yeşilimmmmmmmmm seni de gördüm sonunda göslerine hayran kaldım maaşallah.

pınarımmmm çok tatlııııııııııı

yeşilimmmmmmmmm seni de gördüm sonunda göslerine hayran kaldım maaşallah.

başakım bizde koyalım amaa ben avatarıma koyacağım pc ye aktarma yapıncaaaa
benim gelinlik resimlerim hem açık hem eskidii artık modası geçtiii
yeni gelinler doldurmuş resimlerini oohh

başakım bizde koyalım amaa ben avatarıma koyacağım pc ye aktarma yapıncaaaa
benim gelinlik resimlerim hem açık hem eskidii artık modası geçtiii
yeni gelinler doldurmuş resimlerini oohh
avatara mı koyak kız. ama tanınırsam olay ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…