saol ablacım amin hepimizinne bahanes ayol daha dün demiyomuydun bunlr yaşlı diye
hem cidden resmim yok pcde
çok güzelsin yeşilcim Allah mutluluğunuzu daim etsin
geçmiş olsun dolunaycım geçmedimi ağrısı benimde var 20 lik dişlerim ama çekmeye korkuyorum
canım bencede kimin ne olduğunu bilemeyiz ma bencede buradaki kızlar samimi içten erkek olduklarını sanmıyorum
çok güzelsim pınarcım Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım menim
pınarım çok tatlıymışsın canım maşallah
pınarım çok tatlıymışsın canım maşallah
saol canımın içi sizde cok yakısmıssınız allah mutlulugunu daim etsin birde bebk versinvalla seninde masllahın var bitanem bebk yüzlüsün bundan sonra sana bebek yüzlüm dicemmm
ben bebek yüzlü olmak istemiyorum bebek istiyorumdiyip arabeske bağlarmışım yine saol bitanem güzel gören gözlerine sağlık allahım bahtımızı güzel etsin size de güzel bi bebiş versin inşallah
canım sen 10.10.2010 evlendin ben 13.06.2010 eşimin dogum gününde istedim ama olmadı ona kendimi armagan edicektim 12si eşimin dogum günü bulamadın o güne yer yoktu.bende ertesi günü verdim kendimi hediye olarak
allaaaaaaaaaaahhh adam hayatında böyle hediye mi görmüş 2 kez doğmuş işteee daha ne olsun süper
ben 10.10.10 da evlendim
12.12.12 de de çocuk yapıcam aslında onu bekliyorum bakmayın doğuramadığıma
sırf tarihe denk getirmek için bekliyorum yaniiii(yalaaaaaaaaaaannn )
aynen öyle bebek yüzlümm hayatında böyle hediye almamıstır zaten biliyomusun annemde dyoki 2013 dogum yap diyo beni dogum günüm 13 oldugu icin 13de dügün günüm 2013tede dogur diyo annem ama allah ne zaman veririse ozaman olucak bakalımmm bende dermişim simdi 2013te istiyom diyeee ama ben melegimi simdi istiyom yaaa
yok canım erenayerenayım yokmu?
benden selam söylersiniz...hepiniz öpeyoommm
erenayım yokmu?
benden selam söylersiniz...hepiniz öpeyoommm
yok canım erenay
pınarımmmm çok tatlııııııııııı
yeşilimmmmmmmmm seni de gördüm sonunda göslerine hayran kaldım maaşallah.
di mi seray ın pozu süperdi ayyy çok güzeller.kıslaaaar gözüm kaldı sizlere yaaaaa
o ne güzel gelinler di öleeeee
avatara mı koyak kız. ama tanınırsam olay ortaya çıkarbaşakım bizde koyalım amaa ben avatarıma koyacağım pc ye aktarma yapıncaaaa
benim gelinlik resimlerim hem açık hem eskidii artık modası geçtiii
yeni gelinler doldurmuş resimlerini oohh
di mi seray ın pozu süperdi ayyy çok güzeller.
bizden güzeller kanka
avatara mı koyak kız. ama tanınırsam olay ortaya çıkar
sen koy da belkim koyarım benkoyarız görürüz birbirimizi sonrada silerizz
avatara mı koyak kız. ama tanınırsam olay ortaya çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?