Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya kızlar bide başımıza varikosel filmidir nedir o çıktı yaa

hani spremiyogram yeterliydi...acaba tahlillerde bişeymi gördü doktor..

ben eşimin yanında değildim..o sırda dişimi bağırta bağırta çekiyorlardı..

offf inşalah bişey çıkmaz...

niye gelmiyo bu bebek yaaaa....

dolunayım annem sana oğlan mı dediler kuzummmmmmmmmm başı dertli yavrumm ağlama annemmmmm.

sen burda doğurmaya çalışıyon, kocan spermiogram testi yaptırmış ondan bahsediyon bunlar sana oğlan diyolar

gay olman gerek en fazla.. zati gay lerde kız sayılır.

dişin için tekrar geçmiş olsun cnm.

eşini niye bağırtıyolardı cnm ya:26: bu karıyı hamile bırakamadın diye işkence mi veriyolardı

kızlar kendinize iyi bakın...ben biraz daha araştırayım bakalım bizim neden çocuumuz olmuyoo..

nasipsizmiyiz neyiz?

zararsız kürler varsa yapim ya ..napimm ümit dünyası..
zaten benim çocum olursa

adı ya ümit ya umut ,haktan,armağan falan gibi bişey olur...

sağol bitanemm:)eşim bağırmıyodu..o ürolojideyken bende alt katta dişçideydim bağıran bendim
çok pis yaktı canımı doktor...benden tavsiye eğer diş çektirecekseniz asla bir bayan dişçiye çektirmeyin..

20 lik dişimi (geçen ay) erkek doktor çekti vallahi anlamadım nasıl aldı o dişi..

valla sapına kadar kadınım dicem ama doğuramıyan bi kadınımm daha doğru olur

resim koymamak için beni bahane etme şimdi koy da güzelliğini görek

ne bahanes ayol daha dün demiyomuydun bunlr yaşlı diye

hem cidden resmim yok pcde

buda benim kızlarr

çok güzelsin yeşilcim Allah mutluluğunuzu daim etsin

geçmiş olsun dolunaycım geçmedimi ağrısı benimde var 20 lik dişlerim ama çekmeye korkuyorum

canım bencede kimin ne olduğunu bilemeyiz ma bencede buradaki kızlar samimi içten erkek olduklarını sanmıyorum

bunlarda aşkitomla bennnn

çok güzelsim pınarcım Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım menim

sağol saracım...20likten hiç korkma bence...zaten artık baya bi ortaya çıkmıştır dişin..hani damağı falan yarmayacaklar sadece dişi alacaklar..
geçen ay bitanesini çektirdim yemin ederimm hiç bişey anlamadım ama doktorum erkekti,sanırım güç meselesi...
hatta aldım dişini dedi..haaaaa?? dedim adama haaa tabi dedi:)

dün çektirdiğim normal bir dişti...ama cidden zorlandım,kafama baya bi baskı yaptı kadın...dedim kemiklerimide alacak dişle:)

önümüzdeki ayda diğer 20liği çektirmeye gidicem valla koşa oynaya giderim:)

istanbulda değilsin sanırım,olsan sana hastanenin adınıda verirdim..

tekstil üzerine çalışmıyom karacalım,daha çok imalat mühendislik alanındayım...tasarım yapıyom bilgisayarda ama
karşıdaa koacaman makinalar var,tasarımcı olduğum için benimde üretimin içinde olmam lazım mış ne alakaysa

sanki makina bozulsa tamir edicem..

patron duymasın zararı tekstil de mi çaşlışıyon

sağol dolunaycım artık istanbulda değilim canım

ama benim 20 lik dişler sorunlu doktor tam çıkmadığını diş çene cerrahisinini ameliyat ederek çekeceğini söyledi çok korktum zaman zaman ağrıyo ben ne yapacam yaaaaa

kız şu rahmini de sok tasarıma şöyle dolu dolu çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…