kızlar öyle birsey olucagını sanmıyorum cünkü ben onu öbür topikten tanıyorum ban cok yardımı oldu ilk konustugum kişilerden biridin benim dolunayım beni hastaneye ikna edende odur benim balıma iftira atmayın bakıyımmm hıııı kızarım sonraaagercek şüki kimse kimsenin ne oldugunu bilmiyo ama biz kadınların altıncı hissi kuvvetlidir hemen anlarız demi ama yani ben hiç öyle birsey hissetmedim yani kimseden
pınarım bayıldım sana maşallah
bende koyayım resmimide ama sizler kadar güsel değilim benn
anaaaaaa!!!bi uğriyim dedidim ki ne göreeeemmm...pis iftiracı maonyyaaaa
of offf zaten şaftım kaydıı,hala ağrıyo dişimin yeri...
erkek değilim ama erkek gibi karıyım:)
yaw bişey söylüyüm mi benimkide burası için orda erkeklerle konuşuyosun diyo
nerden biliyosun yoksa sende böyle sitelerde kadın gibimi dolaşıyodun zamanında diyorum susuyooo
yani aramızda erkekte olabilr tabi ama
yaptığımız muhabettlere bukadar dayanabileceklerini sanmıyorum
kızlar öyle birsey olucagını sanmıyorum cünkü ben onu öbür topikten tanıyorum ban cok yardımı oldu ilk konustugum kişilerden biridin benim dolunayım beni hastaneye ikna edende odur benim balıma iftira atmayın bakıyımmm hıııı kızarım sonraaagercek şüki kimse kimsenin ne oldugunu bilmiyo ama biz kadınların altıncı hissi kuvvetlidir hemen anlarız demi ama yani ben hiç öyle birsey hissetmedim yani kimseden
busefer gerçekten gidiyommm...
beni özleyin ama çooooook özleyinnn tamammı:)
ohhh beee gittide kurtuldukkkk.
haydi kızlar çıkın ortaya dolunayyy deli karısı gitti.
gelinde dolunayın deidkodusunu yapalımmmm
tamam maonya getir kulağını; fıs fıs fıs fısfısfıs fıs fıs fıs fıs
tamammı hahahhahhahahaaaa
ayyy gerçekmii demek dolunayyyyy böyleee yaptııııı amannnnnnnnnnnnn amannn amannnn
ya bak bide başakla ilgili dediki : fıs fıs fıs fıs fıs fısfısfısfısfısfıs fısssssssssssss
şekerimmm ben şaka yaptımm sakın gerçek sölemiş gibi anlaşılmasın üzülürüm.geçen gecedeee seninle ilgili şeyler söledim amaa sen okumadın galibaaaa dur hemen onlarııı bulayımmmmm.
dişin için çok geçmiş olsunnn
buda benim kızlarr
bunların hepsi gelinlikle olanları koymuşlar bu yaştan sonra bana gelinlik aldırcaklar
dolunaycımmmmbakkk senin için ayzdıklaırmızaaaa
bunların hepsi gelinlikle olanları koymuşlar bu yaştan sonra bana gelinlik aldırcaklar
sağol bitanem:)taamam tamam kızmadımm :)da nerden geldi aklına anlamadım:44:
zaten balatayı sıyırdımm dün..hala kendime gelemedim..
ayyy kaynanamı sormuyonuzzzzz kızlar...
nazar değmsin gece yarıma kadar sohpet ettik:)
canım yaa evi mis gibi yapmış yemekler döktürmüş...akşam hiç halim yoktu..girdim eşimin yanına 1saat uyudum
sonra uyandık yemek yedik..eşim gitti işe ama ilk kez korkmadım çünkü kaynanamlar bizdeydi ohh beee
yanlız kalmamak çok güzel bişeyyymiş:)
sizi gidi çatlaklar sizi:):13:
ben bi toparlanayım valla göstercem size ddikoduyuu
buda benim kızlarr
ya ben ya ben
dolunayım hoşgeldin yawrum napıon güzelim
buda benim kızlarr
alemsin yaaaa cok güldüm sana heee düsündümde bi an o avatarı gelinliklekoptum yaaaa
bitek ikimiz kendi resimlerimizi koymuşuz karacalımm:)
cnm maksat sataşmaktıııııerçek düşünsem ulu orta söylermiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?