günaydın canım...Günaydın kızlar
Cnm bende eli bos gidemem birsuru şey var evde tabak kase borcam türk kahvesi ama Esim teflon fabrikasında bilgiisleme bakiyo belki tencere getirtirim seramik yaninada havuçlu kremali kek yaparim nasilbeydagboş gi post: 37744776 .!.:aslında çoğu insan nişan hayırlamasına giderken hediye götürmüyor ama ben öyle eli boş gidemiyorum..çok büyük bir şey götürmene gerek yok,sana ev hediyeleri gelmemişmiydi açılmamış güzel bişeyler varsa götürebilirsin,neler var senin aklında yada evde say bakim,yanınada tatlı yaptırıp gidersin..
Gunaydin derosGünaydın kızlar
olur güzel işte daha ne olsun,tencere getirmezse bile bu yazdıklarından biride olur...ama türk kahvesi yazmışsın onu anlamadımCnm bende eli bos gidemem birsuru şey var evde tabak kase borcam türk kahvesi ama Esim teflon fabrikasında bilgiisleme bakiyo belki tencere getirtirim seramik yaninada havuçlu kremali kek yaparim nasil
eğer güzel ve ağır bir takımsa tencereden daha şık olurTurk kahvesi fincani
Cnm tek tencere hangi boy dersem gelir en kucugu 40 TL evdekilerden götüreyim ben bide kek yaparimkız sevinç tencere derken,nasıl bir tencer eğer küçük boy tek bir tencere ise evdeki borcamı yada tabak takımını götür..
Tencere daha guzel seramik ici beyaz ve şık herkesin dibi dusuyoreğer güdüşüyorağır bir takımsa tencereden daha şık olur
bencede evdekilerden seç...Cnm tek tencere hangi boy dersem gelir en kucugu 40 TL evdekilerden götüreyim ben bide kek yaparim
Bende sevmem kahvaltida ne yiyo merak ettimdederinkahvaltıda ne yiyo merak 37744968 .!.:Oglanin kahvaltısıni veriim gelirim
Hava bugün çok kapalı ve yağışlı
Sevmiyorum böyle kasvetli havaları pek
iyi sen bilirsin,hem fikir soruyon hemde atarlanıyon tövbe estağfır,tencere tabikii güzel,bende o seramikleri çok beğeniyorum.. ben nışan hayırlamasına gidiyon diye dediydimTencere daha guzel seramik ici beyaz ve şık herkesin dibi dusuyor
Evde birsuru bir sey var bakim olmazsabeydagli .!.:bencede evdekilerden seç...
burda hava günlük güneşlik,tarihte bir ilk benim camlar silindi ve hala yağmur yağmadı..Oglanin kahvaltısıni veriim gelirim
Hava bugün çok kapalı ve yağışlı
Sevmiyorum böyle kasvetli havaları pek
iyi sen bilirsin,hem fikir soruyon hemde atarlanıyon tövbe estağfır,tencere tabikii güzel,bende o seramikleri çok beğeniyorum.. ben nışan hayırlamasına gidiyon diye dediydim
he bak sen bilin gerçiEvde birsuru bir sey var bakim olmazsa
bişey deelSaol cnm fikir verdin evden gotureyim birde kremali havuclu kek yaptimmi tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?