Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm bende eli bos gidemem birsuru şey var evde tabak kase borcam türk kahvesi ama Esim teflon fabrikasında bilgiisleme bakiyo belki tencere getirtirim seramik yaninada havuçlu kremali kek yaparim nasil

Cnm bende eli bos gidemem birsuru şey var evde tabak kase borcam türk kahvesi ama Esim teflon fabrikasında bilgiisleme bakiyo belki tencere getirtirim seramik yaninada havuçlu kremali kek yaparim nasil
olur güzel işte daha ne olsun,tencere getirmezse bile bu yazdıklarından biride olur...ama türk kahvesi yazmışsın onu anlamadım

Türk TE="beydagli, post: 37744875, member: 306680"]olur güzel işte daha ne olsun,tencere getirmezse bile bu yazdıklarından biride olur...ama türk kahvesi yazmışsın onu anlamadım[/QUOTE]
Turk kahvesi fincani

kız sevinç tencere derken,nasıl bir tencer eğer küçük boy tek bir tencere ise evdeki borcamı yada tabak takımını götür..

Oglanin kahvaltısıni veriim gelirim

Hava bugün çok kapalı ve yağışlı
Sevmiyorum böyle kasvetli havaları pek

Bilmiyom benim icin degerliler kadin tencere tava sorup duruyordu getirtirim belki biraz pahali olur ama

derinkahvaltıda ne yiyo merak 37744968 .!.:
Oglanin kahvaltısıni veriim gelirim

Hava bugün çok kapalı ve yağışlı
Sevmiyorum böyle kasvetli havaları pek
Bende sevmem kahvaltida ne yiyo merak ettimde

Tencere daha guzel seramik ici beyaz ve şık herkesin dibi dusuyor
iyi sen bilirsin,hem fikir soruyon hemde atarlanıyon tövbe estağfır,tencere tabikii güzel,bende o seramikleri çok beğeniyorum.. ben nışan hayırlamasına gidiyon diye dediydim

iyi sen bilirsin,hem fikir soruyon hemde atarlanıyon tövbe estağfır,tencere tabikii güzel,bende o seramikleri çok beğeniyorum.. ben nışan hayırlamasına gidiyon diye dediydim
Saol cnm fikir verdin evden gotureyim birde kremali havuclu kek yaptimmi tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…