Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Büyük E="beydagli, post: 37745390, memberRabbim 80"]eee iyi fazla bir şey yememişsinki

bende kahvaltı dışında ekmek yemiyorum,hamur işinide çok sewerim ama onuda sık yememeye gayret ediyorum..
inşaallah sevinç,doğurabilirsem sizlerin tecrübelerine çok ihtiyacım olur,anamda hasta bana yardım edecek siz kalıyorsunuz..[/QUOTE]
Buyuk bir zevkle
İnsallah sagsalim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin

Bende kaliyom ama haftalarca değil
tabiki kalma haftalarca,başakında artık ewe dönmesinin zamanı geldi bence..
sevinç,bilmiyorum acayipmi ama ben eşim yatağa girmeden uykum gelmiyor mesela iş için ir iki günlüğüne gittiği zaman bile uyuyamıyorum sabaha kadar,eşimde öyle olduğunu söylüyor...

Bizde ayniyiz esimde öyle diyorrr doğumda bile 15 gün zor ayri kaldik

Bende sevmem kahvaltida ne yiyo merak ettimde
degisiyo genelde devam sütüne kayısı porridge ve muz cereal ekliyorum bi kaşık pirinç unu. 7-8 tane Bebe biskuvisi. Ama bu degisebiliyor diğerlerini fazla koyarsam 3 4 Bebe biskuvisi atıyorum içine. Pekmez koymuyirum çok tatlı oluyor. Pekmezi aralarda sade veriyorum. Oncesinde yarın muz ve kayısı porridge devam sütüyle kombine ediyodum. Şimdi bugünlerde verdiğim daha çok besleyici olduğuna inandığım bi menü. Cevizi aralarda ekliyorum toz haline getirip içine atıyorum.

Mironun kahvaltisi
İki findik
İki badem
Bir yumurta sarkisi
Bir tatli kasigi tereyağ
Bir tatli kaşifi pekmez
5-6 bebe biskuvisi
Devam sutu
Bu ogunden önce emziriyirsun ama dimi ??? Sonra bunu veriyorsun

Yiyo sukur eziyom hepsini
Diyete devam ama az gevsettim
Cunku emzirdigim icin tansiyonum dusmeye basladi ve bir kilo vermisim
süt de bi azalma oldumu sevinç yoksa suyu bol içtiğin için farkeden bişey olmadimi

ne bileyim ben hiç bilmiyorum walla sevinç,çocuk ne hangi zamnda ne yer ne içer...
aman boşver sende sütten kestiğinde tam gaz yaparsın..yinede abartma ama en azından ekmeği kes o bile farkediyor..
Ogrenirsin canim merak etme ilk çocukda Hangimiz biliyodukki ogreniyosun zamanla
bende hamur işini çok severim. Benimde kesmem lazım.

Annemle tlf gorusuyom
heee tamam o zaman,saygılar anneye..anne dedinmi akan sular durur,ben her gün anneme gidiyom buna rağmen her gün mutlaka 11 le 12 arası mutlaka arar önce bütün raporu telefonda dinlerimALLAH başımızdan eksik etmesin heleki o gün gitmemişsem kaç kez telefonda konuştuğumuzu sayamam bile,benim anam telde konuşmayı çok sewiyor ben ona çekmemişim..

hamur işi çok lezzetli ama her tarafı zarar ne kadar azaltırsan o kadar iyi

Bende çok severim telde konuşmayı ama vaktim varsa işlerim bitmişse keyfim yerindeyse.... böyle uzayıp gider

sevinç az önce atldım,sen bir gündemi 1 kilo verdin,eğer öyleyse kesin ödem atmışsındır bol su içmeye dewam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…