ay ben çok sewmiyorum,kimiside gerksiz yere çok uzatıyor benim eltim gibiBende çok severim telde konuşmayı ama vaktim varsa işlerim bitmişse keyfim yerindeyse.... böyle uzayıp gider
Benim aanamda çok sewer o yüzden kulaklik takiyomheee tamam o zaman,saygılar anneye..anne dedinmi akan sular durur,ben her gün anneme gidiyom buna rağmen her gün mutlaka 11 le 12 arası mutlaka arar önce bütün raporu telefonda dinlerimALLAH başımızdan eksik etmesin heleki o gün gitmemişsem kaç kez telefonda konuştuğumuzu sayamam bile,benim anam telde konuşmayı çok sewiyor ben ona çekmemişim..
evet bir gunde bir kilosevinç az önce atldım,sen bir gündemi 1 kilo verdin,eğer öyleyse kesin ödem atmışsındır bol su içmeye dewam et
Evet gelmedi izinlidir belkisara gelmedi bugün
bende hoparlörden konuşuyomBenim aanamda çok sewer o yüzden kulaklik takiyom
evet bir gunde bir kilo
söylede çok tatlı almasın herifin,ewde olunca insan dayanamyıp yiyor işte,ben bir gün herife bir bağırdım niye tatlı getiriyosun diye adam neye uğradığını şaşırdı,iyilikte yaramaz diyor bende bu iyilik değil ikimizede kötülük dedim..şimdi sormadan getirmiyor çok nadir aldırıyorum tatlı adet dönemimde kriz tuttuğu zamn oda yarım kilo aldırıyorumm..Dun 2.5 litre icmisim
Aksam herif tatli almisbir dilim yedim
belkide...Evet gelmedi izinlidir belki
kızkardeşlerim,nenem yani babaannem, annemide getirdik,yedik içtik oturduk..Beydoş sana kim geldi kiz dun
heeeeTkb geldi
bence sen kendine yakışanı yapıp komşuluğunu gösterip hoşgeldin demelisin,hem geldiklerini duymuşsun madem sen hoşgeldin de artık gerisine bakarsın..Son bir soru bu benim karsi komsu köye gittiydi 5 aydir koydeydi giderken gidiyok demediler arada evi yoklamaya geldiler bir defa zili caldilar diğerlerinde yok
Simdi gelmişler bende zili calip hoşgeldiniz demedim digrumu yanlismi oda zili calip ben geldim Komsum demedi
valla bizim adetlerde nişana paradan başka bişi götürülmez.Bugün aksam arkadasin annesigile gidecez kardeşine nisan taklidi hayirli olsuna gidecem hediye felan gidermi sizin adetlerde
ewe hayırlamaya gidincedemi para götürürler,nişanda tabi para takarsın ama ewe hayırlamaya gidince hediye götürülür..tabii çok yakın akrabaya falan yardım amaçlı para verebilirsin..valla bizim adetlerde nişana paradan başka bişi götürülmez.
ama burda fincan takımı havlu kumaş
ketıl getireni bile gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?