Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Deross zabaaa kadar emziriim sabahtan emiyo sonra kahvalti yapiyi sut azalmadi suyu çok iciyom yeşillik dereotu ama tansiyonum düştü

Benim aanamda çok sewer o yüzden kulaklik takiyom
sevinç az önce atldım,sen bir gündemi 1 kilo verdin,eğer öyleyse kesin ödem atmışsındır bol su içmeye dewam et
evet bir gunde bir kilo

Benim aanamda çok sewer o yüzden kulaklik takiyom
evet bir gunde bir kilo
bende hoparlörden konuşuyom
Dun 2.5 litre icmisim
Aksam herif tatli almis bir dilim yedim
söylede çok tatlı almasın herifin,ewde olunca insan dayanamyıp yiyor işte,ben bir gün herife bir bağırdım niye tatlı getiriyosun diye adam neye uğradığını şaşırdı,iyilikte yaramaz diyor bende bu iyilik değil ikimizede kötülük dedim..şimdi sormadan getirmiyor çok nadir aldırıyorum tatlı adet dönemimde kriz tuttuğu zamn oda yarım kilo aldırıyorumm..
ama dün banada teyzemden aşure geldi bir kase dayanamdım yedim,nihayet tattım bu sene çokta güzel olmuştu,teyzemde yarım kova göndermiş hayla dolapta var ve benim aklım oraya gidiyor

[QUOTEçok iyieydagli, post: 37746455, member: 306680"]belkide...

kızkardeşlerim,nenem yani babaannem, annemide getirdik,yedik içtik oturduk..[/QUOTE]
Ohhhh cok iyi yapmissiniz

deroşşş nereye kayboldunnsen sormuştun ya annen ne zaman korseyi takmışta karnı büzüşmüş diye,beni doğurunca bir kadın,1 hafta sonra tak demiş annemde sabretmemiş hemen takmış göbeği kalmasın diye ama kötü olmuş...

Son bir soru bu benim karsi komsu köye gittiydi 5 aydir koydeydi giderken gidiyok demediler arada evi yoklamaya geldiler bir defa zili caldilar diğerlerinde yok
Simdi gelmişler bende zili calip hoşgeldiniz demedim digrumu yanlismi oda zili calip ben geldim Komsum demedi

bence sen kendine yakışanı yapıp komşuluğunu gösterip hoşgeldin demelisin,hem geldiklerini duymuşsun madem sen hoşgeldin de artık gerisine bakarsın..
hem bende bir yerden gelsem komşuma ,ben geldim demezdim heralde..

Bugün aksam arkadasin annesigile gidecez kardeşine nisan taklidi hayirli olsuna gidecem hediye felan gidermi sizin adetlerde
valla bizim adetlerde nişana paradan başka bişi götürülmez.
ama burda fincan takımı havlu kumaş
ketıl getireni bile gördük

valla bizim adetlerde nişana paradan başka bişi götürülmez.
ama burda fincan takımı havlu kumaş
ketıl getireni bile gördük
ewe hayırlamaya gidincedemi para götürürler,nişanda tabi para takarsın ama ewe hayırlamaya gidince hediye götürülür..tabii çok yakın akrabaya falan yardım amaçlı para verebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…