Tmmbeydagli .!.:bence sen kendine yakışanı yapıp komşuluğunu gösterip hoşgeldin demelisin,hem geldiklerini duymuşsun madem sen hoşgeldin de artık gerisine bakarsın..
hem bende bir yerden gelsem komşuma ,ben geldim demezdim heralde..
anaaa tabiki söylemeleri lazımdı o zaman,kendileri nasılsa gidecek diye umursamadılar demekki..hoşgeldin dediğinde sorarsın olmazsa,ödemeyince kesilmiştir doğal olarak..Tmmbenim sinir oldugum int ortak kullaniyoduk basip gittiler biz gidiyoz demezmi adam 5 aydir fatura idemiyor
Yok cnm modem bizde biz odedikanaaa tabiki söylemeleri lazımdı o zaman,kendileri nasılsa gidecek diye umursamadılar demekki..hoşgeldin dediğinde sorarsın olmazsa,ödemeyince kesilmiştir doğal olarak..
hımmm anladımYok cnm modem bizde biz odedik
sütün azalMamis çok iyi ama tansiyonun böyle düştükçe sütünde sütünü etkiler diyorum.bu arada ben de duydum dereotu çok işe yarıyor zamanda bende uygulanmıştımDeross zabaaa kadar emziriim sabahtan emiyo sonra kahvalti yapiyi sut azalmadi suyu çok iciyom yeşillik dereotu ama tansiyonum düştü
aferin kız iradeliYmissinDun 2.5 litre icmisim
Aksam herif tatli almisbir dilim yedim
canım bilmiyorum ki kim bakacak bize evet çocuk parası alıyorumDeroş doğurunca kim bakacak sana
Çocuk parasida aliuonmu
hemen takması iyi olmamış derken demek ki dikişler daha sıcakmış 1 hafta yetiyor mu ki hemen Takmak içinderoşşş nereye kayboldunnsen sormuştun ya annen ne zaman korseyi takmışta karnı büzüşmüş diye,beni doğurunca bir kadın,1 hafta sonra tak demiş annemde sabretmemiş hemen takmış göbeği kalmasın diye ama kötü olmuş...
sen selamını ver yine canım allahın selâmı sonuçtaSon bir soru bu benim karsi komsu köye gittiydi 5 aydir koydeydi giderken gidiyok demediler arada evi yoklamaya geldiler bir defa zili caldilar diğerlerinde yok
Simdi gelmişler bende zili calip hoşgeldiniz demedim digrumu yanlismi oda zili calip ben geldim Komsum demedi
kız annem beni normal doğurmuş hemde evde,dikiş falan yokmuş ama haliyle karın gevşek oluyor birde kadın,için yara şimdi takma bir hafta sonra tak demiş..tabi sezeryanda ne kadar süre sonra takılır bilmem..sütün azalMamis çok iyi ama tansiyonun böyle düştükçe sütünde sütünü etkiler diyorum.bu arada ben de duydum dereotu çok işe yarıyor zamanda bende uygulanmıştım
aferin kız iradeliYmissin
canım bilmiyorum ki kim bakacak bize evet çocuk parası alıyorum
hemen takması iyi olmamış derken demek ki dikişler daha sıcakmış 1 hafta yetiyor mu ki hemen Takmak için
sen selamını ver yine canım allahın selâmı sonuçta
böon başka yere davetlilermişböön başakın misafirleri gelecek,baka görek neler olacak
valla abimin nişanına ketıl taktı karının birewe hayırlamaya gidincedemi para götürürler,nişanda tabi para takarsın ama ewe hayırlamaya gidince hediye götürülür..tabii çok yakın akrabaya falan yardım amaçlı para verebilirsin..
tlf saklayıpta yazıyombaşak niye bişey yazmıyon edoş gelip telefonmu kaptı yoksa,misafirin geliyormu bugün
Allahim bir mucize göstersin kendiliğinden gelsin insallah saglikla sihhatle cnm dua dua dua başka elimizden ne gelirki
ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzgünümçok fazla karşılaşıp muhabbet etme imkanımız olmadı seninle ama kaç gündür 2 dk da olsa girip sonuca bakıyordum.. Allah büyüktür, inşallah en doğru zamanda gelir bebeğin, çok sabrettin ama dayanmaktan başka çare yok, takdir-i ilahi işte bazen bizim elimizde olmuyor hiçbirşey..allah ol desin olur, o gün inşallah çok geçmeden gelir
saram ya inan bana bende hergün aynı sorularla boğuşuyorum tabii eşimide aynı şekilde düşünüyorum ve birden vazgeçmek geliyor aklıma..ama sonra öyle bir dürtü uyanıyorki içimda hadi diyorum tamam son kez bir daha deneyim,bakalım ne olacak diye ..RABBİM inşaallah bebeğini gönderiri ve size uzuuun sağlıklı ömür verirde çocuklarının herşeyini görebilirsin...
saracım çok üzüldüm inan ama elimden senin için dua etmekten başka bişey gelmiyor
ne desem üzüntünü hafifletemem
ama kendini hazır hissettiğinde dondurulmuşlarla yoluna devam edeceksin hiç değilse onlar var ve dondurulmuşta şans daha yüksek benim bildiğim
İyi geceler cnm bugunler geçecek göreceksin bebeğini kucagina al birseyin kalmayacak
Kıyamam sana... iyi yapmışsınız yürüyüşe cikmakla.. bende çok severim yürüyüşü...
Iyi geceler sanada...
Yeni bi gün yeni umutlarla doğdu inşallah..
Rabbim hasretimizi dindirsin.
Bugün aksam arkadasin annesigile gidecez kardeşine nisan taklidi hayirli olsuna gidecem hediye felan gidermi sizin adetlerde
Evet gelmedi izinlidir belki
saraaaa hoşgeldin canımmmm
Saraaaaaa
Sara hoşgeldin tatlumm
yengem derken diğer abinin hanımı mı,inşaallah olumlu sonuç alırda kucağına alır yavrusunu...böon başka yere davetlilermiş
bugün gelselerdi, memleketten yengem gelmişti
oda yardım etcekti bana yemeklerde.
Yengemde tüp bebek tedavisi için dün gelmişti
.
valla abimin nişanına ketıl taktı karının bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?