Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yengen kaç yıllık evli hiç çocuğu varmı hangi doktora geldi ankaraya

inşallah tedavisi olumlu sonuçlanır bebeğine kavuşur

canım benim iyi yapmışsın işe gitmekle kafan dağılır,daha iyi olmana sewindim

kızlar ben bugün daha iyiyim yaşadığım hayal kırıklığı aklımdan çıkmasada dibe vurup depresyona girmenin ne bana nede kimseye bir faydası yok o yüzden bugün yeni bir gün dedim ve yeni umutlarla güne başladım diyete başladım yürüyüşe başladım hem sağlığım için hem bebeğim için kilo verecem demekki vakti saati gelmemiş belki benim bilmediğim bir hayır vardır olmamasında bilmiyorum Allah ne zaman takdir ederse ozaman olacak bebeğim inanıyorum olacak şimdi olmadıysa vardır bir sebebi

dün doktorlada konuştum cumartesi günü gel yüzyüze konuşup yeni tedavini planlayalım dedi tamam dedim ama ben kendime üç ay süre verdim bu üç ayda yepyeni bir sara olacam gerekirse psikoloğada gidecem bir dahada kaynanaymış görümceymiş takmayacam herkes ederi kadar olması gerektiği kadar olacak hayatımda kimse için ne kendimi ne eşimi üzmeyecem yeni kitaplar sipariş ettim netten kitap okumaya ara vermiştim ona başlayacam benden haberler böyle şimdi yemeğe çıkacam fırsat bulunca gelirim yine hepinizi çok öptüm

Selam kızlar uzun süredir yazamıyordum.... Giremiyordum... Herşeyden soğumuş uzaklaşmış durumdaydım... İçimden hiç birşey gelmiyor... Yine zor bir sürece girdim... Ameliyatımdan 5 ay geçti... Doktor 2. klomen tedavisine başlayalım demişti... Casaretimi toplayıp gidemiyordum yine doktora.. ama sonra yine çevremde herkes ve herkes hamile kalınca artık 2. 3. çocuklarına hamile kalıyorlar bizim daha 1 tane bile olmadı... Çevredekilerin sözlerinden bakışlarından hadi artıkd emelerinden bıktım.. Eşimde garibim sesini çıkartmıyor ama biliyorum o da istiyor bütün kuzenlerinin oluyor bizden sonra evlenenlerin herkesin... Neyse bu gazla doktara gittim... Klomende 3. günüm c.tesi kontrolüm var ama işim ondan sorna başlıyor yine aynı acıları yaşamak istemiyorum... geçen sefer bilmeden bu zorlukları yaşadım şimdi ufak bir ağrıda yine aklıma dış gebelik gelecek.. Çok kötü durumdayım nese çok uzattım canınızı sıktım

Yuru be sara kim tutar seni arkandayiz arkadasim

Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkk

Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkk

Bende onun yazdıklarını okuyarak içimi döktüm.. Bu seferde olumsuz birşey olursa psikologluk olucam bende kesin...

Kabak salatasida yaptim bol dereotlu cevizli elim durmadi cayi demledim tabaklari hazirladim miroya muzlu yoğurt yaptim hakanin karnini doyurdum miraca etli sebze corbasi koydum pisiy

Evet bisiycigim yokmus kendimden suphe ettirdiler furindan o gun ekmek alan herkes sikayet etmis firincida ogun ekmeklerde sorun oldugunu kabul etmis ozur dilemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…