böon başka yere davetlilermiş
bugün gelselerdi, memleketten yengem gelmişti
oda yardım etcekti bana yemeklerde.
Yengemde tüp bebek tedavisi için dün gelmişti
.
valla abimin nişanına ketıl taktı karının bir
Yuhhhhhhhhhhhhhböon başka yere davetlilermiş
bugün gelselerdi, memleketten yengem gelmişti
oda yardım etcekti bana yemeklerde.
Yengemde tüp bebek tedavisi için dün gelmişti
.
valla abimin nişanına ketıl taktı karının bir
e bi zahmet getirsinler artık...tlf saklayıpta yazıyom
biraz uzun suruyo okuyup yazmam
misafirlerim hakkını kaybetti.
ama bohça getirmeye geleceklermiş
canım benim iyi yapmışsın işe gitmekle kafan dağılır,daha iyi olmana sewindimamin canım haklısın dua etmekten başka bişey gelmiyor elden
sağol canım inşallah sende sağlıklı bi şekilde doğum yapar bebeğini kucağına alırsın aslında ben sana hamile kaldığında falan hep yazdım hayırlı olsun diye ama sen görmedin oyüzdende pek muhabbetmiz olmadı sağlık olsun önemli değilki yine karşılaşırsak sohbet ederiz
amin canım inşallah
sağol nazocum çok sağol
inşallah canım
evet çok iyi geldi hem temiz hava hem soğuk açıldım resmen
amin
benim bildiğim gitmez ama sen içinden nasıl geliyosa öyle yap
yok izin almadım evde dursam daha çok kuracaktım kafamda işe geldim zaten işlerim bayağı birikmiş onlara dalınca kendimi unutuyorum şimdi biraz mola verince size koştum geldim
hoşbulduk canım
canıııııım
hoşbulduk canım benim
belki yeni geldiği için evi dağınıktır öyle düşün boşver,o niye gelecekmiş....Komşuya hoşgeldin dedim sarildik opustukiçeri buyur etmedi oda öğleden sonra bana gelecekmis
kızlar ben bugün daha iyiyim yaşadığım hayal kırıklığı aklımdan çıkmasada dibe vurup depresyona girmenin ne bana nede kimseye bir faydası yok o yüzden bugün yeni bir gün dedim ve yeni umutlarla güne başladım diyete başladım yürüyüşe başladım hem sağlığım için hem bebeğim için kilo verecem demekki vakti saati gelmemiş belki benim bilmediğim bir hayır vardır olmamasında bilmiyorum Allah ne zaman takdir ederse ozaman olacak bebeğim inanıyorum olacak şimdi olmadıysa vardır bir sebebi
dün doktorlada konuştum cumartesi günü gel yüzyüze konuşup yeni tedavini planlayalım dedi tamam dedim ama ben kendime üç ay süre verdim bu üç ayda yepyeni bir sara olacam gerekirse psikoloğada gidecem bir dahada kaynanaymış görümceymiş takmayacam herkes ederi kadar olması gerektiği kadar olacak hayatımda kimse için ne kendimi ne eşimi üzmeyecem yeni kitaplar sipariş ettim netten kitap okumaya ara vermiştim ona başlayacam benden haberler böyle şimdi yemeğe çıkacam fırsat bulunca gelirim yine hepinizi çok öptüm
belki yeni geldiği için evi dağınıktır öyle düşün boşver,o niye gelecekmiş....
kızlar ben bugün daha iyiyim yaşadığım hayal kırıklığı aklımdan çıkmasada dibe vurup depresyona girmenin ne bana nede kimseye bir faydası yok o yüzden bugün yeni bir gün dedim ve yeni umutlarla güne başladım diyete başladım yürüyüşe başladım hem sağlığım için hem bebeğim için kilo verecem demekki vakti saati gelmemiş belki benim bilmediğim bir hayır vardır olmamasında bilmiyorum Allah ne zaman takdir ederse ozaman olacak bebeğim inanıyorum olacak şimdi olmadıysa vardır bir sebebi
dün doktorlada konuştum cumartesi günü gel yüzyüze konuşup yeni tedavini planlayalım dedi tamam dedim ama ben kendime üç ay süre verdim bu üç ayda yepyeni bir sara olacam gerekirse psikoloğada gidecem bir dahada kaynanaymış görümceymiş takmayacam herkes ederi kadar olması gerektiği kadar olacak hayatımda kimse için ne kendimi ne eşimi üzmeyecem yeni kitaplar sipariş ettim netten kitap okumaya ara vermiştim ona başlayacam benden haberler böyle şimdi yemeğe çıkacam fırsat bulunca gelirim yine hepinizi çok öptüm
Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkkSelam kızlar uzun süredir yazamıyordum..örgütü emiyordum... Herşeyden soğumuş uzaklaşmış durumdaydım... İçimden hiç birşey gelmiyor... Yine zor bir sürece girdim... Ameliyatımdan 5 ay geçti... Doktor 2. klomen tedavisine başlayalım demişti... Casaretimi toplayıp gidemiyordum yine doktora.. ama sonra yine çevremde herkes ve herkes hamile kalınca artık 2. 3. çocuklarına hamile kalıyorlar bizim daha 1 tane bile olmadı... Çevredekilerin sözlerinden bakışlarından hadi artıkd emelerinden bıktım.. Eşimde garibim sesini çıkartmıyor ama biliyorum o da istiyor bütün kuzenlerinin oluyor bizden sonra evlenenlerin herkesin... Neyse bu gazla doktara gittim... Klomende 3. günüm c.tesi kontrolüm var ama işim ondan sorna başlıyor yine aynı acıları yaşamak istemiyorum... geçen sefer bilmeden bu zorlukları yaşadım şimdi ufak bir ağrıda yine aklıma dış gebelik gelecek.. Çok kötü durumdayım nese çok uzattım canınızı sıktım
Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkk
Komşuya hoşgeldin dedim sarildik opustukiçeri buyur etmedi oda öğleden sonra bana gelecekmis
Evet bisiycigim yokmus kendimden suphe ettirdiler furindan o gun ekmek alan herkes sikayet etmis firincida ogun ekmeklerde sorun oldugunu kabul etmis ozurZZannımca hamile olmam mümkün degil korunuyoz Yoksa bende suphelenirdim yani gecen sofrada agzimdan geri cikardim ekmekleri attirdim benim disimda herkes yedi rutubet kokuyodu tadida igrencti tovbe yeni aldirdim saat 3 te yiyebildim o kokuyu duymadan hapuur hupur nasil yediler o ekmegi bilmiyom deli oldum bitek benim kokudan rahatsiz olmus olmamdan kendimden suphe ettim resmen ama yok kuzum bi gariplik varda bebe olamaz supheli durum yok carpismalarda zaten ben cok korkuyorum artik perde dediler var dediler yok dediler kafam karman corman oldu bidaha nasil cesaret edeyim adam gibi bi drda bulamadim hem tupumun birinde sorin var mi yokmu o da belli degil denesemde gebe kalabilicemmi Allah biliyor puff yaram desildi yine Allah hayirlisiyla versin insallah
ben adini bilmiyorum tak tak seker diyom beyaz yuvarlak ustu susamli kitir kitir kandillerde dagitilan beyaz renk susamli seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?