Selam kızlar uzun süredir yazamıyordum.... Giremiyordum... Herşeyden soğumuş uzaklaşmış durumdaydım... İçimden hiç birşey gelmiyor... Yine zor bir sürece girdim... Ameliyatımdan 5 ay geçti... Doktor 2. klomen tedavisine başlayalım demişti... Casaretimi toplayıp gidemiyordum yine doktora.. ama sonra yine çevremde herkes ve herkes hamile kalınca artık 2. 3. çocuklarına hamile kalıyorlar bizim daha 1 tane bile olmadı... Çevredekilerin sözlerinden bakışlarından hadi artıkd emelerinden bıktım.. Eşimde garibim sesini çıkartmıyor ama biliyorum o da istiyor bütün kuzenlerinin oluyor bizden sonra evlenenlerin herkesin... Neyse bu gazla doktara gittim... Klomende 3. günüm c.tesi kontrolüm var ama işim ondan sorna başlıyor yine aynı acıları yaşamak istemiyorum... geçen sefer bilmeden bu zorlukları yaşadım şimdi ufak bir ağrıda yine aklıma dış gebelik gelecek.. Çok kötü durumdayım nese çok uzattım canınızı sıktım
Sara cnm seni görmedim hatta gerçek ismini bile bilmiyorum ama tahmin ettiğim gibi cok güçlüsün kaliteli saygideger arkadaşım benim
Menu
Kavurmali domatesli bulgur pilavı
Cacık
turşu
Yeter çok bile
Kabak salatasida yaptim bol dereotlu cevizlielim durmadi cayi demledim tabaklari hazirladim miroya muzlu yoğurt yaptim hakanin karnini doyurdum miraca etli sebze corbasi koydum pisiy
Süpersin canim böyle odaklanmana çok sevindim. Hem kilo vermiş olacaksın hemde bebisin için altyapı hazırlıklarını tamamlamış olacaksın. Diyet planin gayet guzel abartılı kesinlikle değil.bende hayatımdan bir süreliğine hamur işini pilavı makarnayı pastayı böreği çıkardım sabahlar iki dilim tam buğday ekmeği öğleler bazen bir dilim tam buğday ekmeği ama akşamlar kesinlikle ekmek yok
bol yeşillik bol salata sebze meyve ağırlıklı beslenecem sabahlar arada bir tane haşlanmış yumurta yerim belki bol bol su içecem şekeride kaldırdım hayatımdan onun yerine canım çok tatlı çekerse kuru meyve yiyecem üzüm incir kayısı gibi ama abartmadan bide yürüyüş yapacam bakalım üç ayda kaç kilo verecem
bugünkü menüm
sabah : bir dilim ekmek bir domates bir salatalık küçük bir küp şeklinde beyaz peynir 3 tane zeytin bir fincan şekersiz çay
öğle : iki dilim ekmek iki köfte büyüklüğünde et bikase yoğurt ve bi kase çorba
bu arada bir litreye yakın su içtim akşama kadar iki litre yapmak niyetindeyim
akşam yemeğimdede kuru fasulye olacak bi tabak kuru fasulye bi kase yoğurt ve salata yiyecem
nasıl diyet planım sizce kızlar eksiği fazlası varmı
Saol hayatimhakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım inan bana sende öylesin hem kaliteli hem saygıdeğer hemde yüce gönüllü bir insansın canım benim
Superrr yumurta yi hergun ye hasla tok tutuyor suyu fazlalastir kavrulmamis findik badem ceviz ekle yoğurt super etli sebze yemeği aksamlari salata yoğurtbende hayatımdan bir süreliğine hamur işini pilavı makarnayı pastayı böreği çıkardım sabahlar iki dilim tam buğday ekmeği öğleler bazen bir dilim tam buğday ekmeği ama akşamlar kesinlikle ekmek yok
bol yeşillik bol salata sebze meyve ağırlıklı beslenecem sabahlar arada bir tane haşlanmış yumurta yerim belki bol bol su içecem şekeride kaldırdım hayatımdan onun yerine canım çok tatlı çekerse kuru meyve yiyecem üzüm incir kayısı gibi ama abartmadan bide yürüyüş yapacam bakalım üç ayda kaç kilo verecem
bugünkü menüm
sabah : bir dilim ekmek bir domates bir salatalık küçük bir küp şeklinde beyaz peynir 3 tane zeytin bir fincan şekersiz çay
öğle : iki dilim ekmek iki köfte büyüklüğünde et bikase yoğurt ve bi kase çorba
bu arada bir litreye yakın su içtim akşama kadar iki litre yapmak niyetindeyim
akşam yemeğimdede kuru fasulye olacak bi tabak kuru fasulye bi kase yoğurt ve salata yiyecem
nasıl diyet planım sizce kızlar eksiği fazlası varmı
sevinçcim şu kabak salatasının tarifini banada verirmisin değişik sebze yemeği olur mezesi olur tariflerine ihtiyacım var
bu arada sen çok iyi ve becerekli bir banne ve evhanımısın çok iyi yüreklisin niye dedim bunu biliyomusun sana hoşça kal demeyen komşuna evine gelecek diye küçük çocuğun olmasına rağmen hazırlık yapıyosun çok iyisin
Süpersin canim böyle odaklanmana çok sevindim. Hem kilo vermiş olacaksın hemde bebisin için altyapı hazırlıklarını tamamlamış olacaksın. Diyet planin gayet guzel abartılı kesinlikle değil.
Saol hayatim
Basak catla
Superrr yumurta yi hergun ye hasla tok tutuyor suyu fazlalastir kavrulmamis findik badem ceviz ekle yoğurt super etli sebze yemeği aksamlari salata yoğurt
Cnm boyle yetistik elimde degil 4*4 luk agirladim kahvede ictik ustune simdi gitti
Kabak salatasi
4 ortaboy kabagi iyice yika kabuğuyla rendele teflon tavada hic birşey koymadan Kavur suyunu birakip tekrar çekecek. Soğumaya al
Yarim bağ dereotu ince ince kiy dövülmüş ceviz iri dövülmüş . yoğurt az tuz ve iki diş sarimsak bu karisima sogimus kabagi ekle hem meze hem salata Komsum çok beğendi
Kabak olduğunu anlamadi bile
Bu arada Komsum çok guzellesmissin dediçok zayiftin iyi olmuş dedi diyetteyim diyemedim
Super olur saracim yap kabagi iyi Kavur dolapta iki gün kalsa birşey olmuyor
Tesekkurler hayatim
Basak patla
hııııım buda iyi fikir fazla gelirse yarına kalır sağol canım
başak çok kızacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?