Yarin eşimin dayisigile gidebilirim
Ctesi günleri var hazirlik için misafirinma etti
Onlara minnet borcun var yeni doğum yaptigimda kizlari kaç defa geldi misafirime yardim etti
Taze nane yokmu
Kuruyu kaynat iç bari
ewet cok severim onlari onlarda beni severne güzel böyle sıcak aile ilişkilerini çok seviyorum ben kendi ailemde de böyleydi ama burada yok böyle şeyler komşuluk bile zorla sanki
Anukmuöyle yapacam canım bugün pazara baktım yoktu taze nane akşam işden çıkınca markete uğrayacam orayada bakarım ama sanmıyorum buranın insanı çok sevmiyor naneyi naneyede anuk diyorlar
ewet cok severim onlari onlarda beni sever
Anukmu
Gumushanede oylemi diyolar
Giresundasin biliyik
Findik bolmu bu sene saracim
Alarmı kursaydiBafsss horluyooooyemek yapip yataydin bari
ewet cok severim onlari onlarda beni sever
Anukmu
Gumushanede oylemi diyolar
Giresundasin biliyik
İşlerimi bitirdim 3 tepsi poğaça yaptım
yarın ve ctesi herif yer.
abim gelecek o yer bi de kuzenim Seviyo ona göndericem ya da gelir
bende 2 tane yedim sadece
kolayı da bıraktıkzati az iciyodum
sevinco kahve güzel gözüküyordu resmini koydugun tam kalkıp kendime yapacakdim islere daldım kaynadı. Simdide canim istemiyiiiuzanıyom yoruldum. 3 gün is yapmam artık.
Makinadan çıkanlar utulenmeye ayrılacak kimisi katlanıp kaldırılacak ben yapmam kim yapiyosa buyursun gelsin yapsın. Bu kadar yeter çok bile
İşlerimi bitirdim 3 tepsi poğaça yaptım
yarın ve ctesi herif yer.
abim gelecek o yer bi de kuzenim Seviyo ona göndericem ya da gelir
bende 2 tane yedim sadece
kolayı da bıraktıkzati az iciyodum
sevinco kahve güzel gözüküyordu resmini koydugun tam kalkıp kendime yapacakdim islere daldım kaynadı. Simdide canim istemiyiiiuzanıyom yoruldum. 3 gün is yapmam artık.
Makinadan çıkanlar utulenmeye ayrılacak kimisi katlanıp kaldırılacak ben yapmam kim yapiyosa buyursun gelsin yapsın. Bu kadar yeter çok bile
BeYDos geçmişe baktım ama cevap yazmiycamsevincde öyle yapiyiii
okuyiiii ama gerek gormiyiii
Heee canim uzun süre is yaPmiycam artikyorma kendini hamile hamile canım yaaaa canının kıymetini bil
Zayıfliycam diye ne yapacağını sasirdinBende aksama tavuk haşlama yapacam patates havucta atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?