Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yarin eşimin dayisigile gidebilirim
Ctesi günleri var hazirlik için misafirinma etti
Onlara minnet borcun var yeni doğum yaptigimda kizlari kaç defa geldi misafirime yardim etti

ne güzel böyle sıcak aile ilişkilerini çok seviyorum ben kendi ailemde de böyleydi ama burada yok böyle şeyler komşuluk bile zorla sanki

ne güzel böyle sıcak aile ilişkilerini çok seviyorum ben kendi ailemde de böyleydi ama burada yok böyle şeyler komşuluk bile zorla sanki
ewet cok severim onlari onlarda beni sever
öyle yapacam canım bugün pazara baktım yoktu taze nane akşam işden çıkınca markete uğrayacam orayada bakarım ama sanmıyorum buranın insanı çok sevmiyor naneyi naneyede anuk diyorlar
Anukmu
Gumushanede oylemi diyolar

Giresundasin biliyik

QUETE="sara_28, post: 37770844, member: 238516"]sahil tarafında boldu ama iç kısımlarda hep soğuktan yandı canım bi tane bile toplanmadı o yüzden bu sene fındık çok pahalı[/QUOTE]
Abbo TMO dan aliyodum oraya bile ggelmemiş daha

İşlerimi bitirdim 3 tepsi poğaça yaptım
yarın ve ctesi herif yer.
abim gelecek o yer bi de kuzenim Seviyo ona göndericem ya da gelir
bende 2 tane yedim sadece
kolayı da bıraktık zati az iciyodum

sevinco kahve güzel gözüküyordu resmini koydugun tam kalkıp kendime yapacakdim islere daldım kaynadı. Simdide canim istemiyiii uzanıyom yoruldum. 3 gün is yapmam artık.
Makinadan çıkanlar utulenmeye ayrılacak kimisi katlanıp kaldırılacak ben yapmam kim yapiyosa buyursun gelsin yapsın. Bu kadar yeter çok bile

yorma kendini hamile hamile canım yaaaa canının kıymetini bil

Yeter bencede cok bile

Yeter cok

BeYDos geçmişe baktım ama cevap yazmiycam sevincde öyle yapiyiii
okuyiiii ama gerek gormiyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…