Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben biliyorum canım hepsinden haberim var ama,hiç birini kullanmıyorum..sevinç bizi teknolojiden iyice bir haber sandı sen ona bakma

bende kullanmıyordum ama almanyadaki kardeşim özendirdi zaten o açtı hesabıda
halende tam herşeyini bilmiyorum sürekli kardeşime soruyorum

camı silmekten vazgeçtim kovaya suyuda koymuştum ama ağrıyı hissedince bıraktım
yok canım 2 hafta olmadı adetim biteli ama akşam eşime diyorum bide hameelymişim süpriz oluyomuş
ama doğuma giderken öğrenmiyimde tadını çıkarayım diyorum

he ben bilmiyom da kullanmıyomda teknoloji özürlüyüm itiraf ediyom

bende herşeyi bilmiyom canım kardeşimin özendirmesi benide

bende öyleyim sarcım,çokta sevmiyorum ayrıca

pazı kızartmasını çiğdende haşlanmış olarakta yapıyorum ıspanak gibi yumurtalı ıspanak yapıyorsan aynı şekilde
ama pazı mücverde yapıyorum fırında oda çok güzel oluyor gerçi geçen kıştan beri yapmadım onu

Yooooo

sarada varmis

Gezentisar

eşim şarjını unutmuş komşununda çarşıda işi olunca onu götürdüm bahaneyle hemde fırın sütlaç yedikkaloriyide aldık tam 347 kaloriymiş azıcık şey

adet olsamda rahatlasam bu gerginliğim karnımın ağrısı ondandır belki her an olacak gibi sancıyım ama ne gelen var ne giden iki gündür böyleyim
daha olmadınmıki derken en sondaki mesajını gördüm hayırlısı olsun
bende öyle hatırlıyom hatta makarnayı kızartıyodu sanki

bizde kızartırdık çocukken hatırlıyorum
çokda severdim ben

tamam hemen atlayım uçağa geliyom işleri yapmaya

[QUOTEEsim çok sewetn_35, post: 37771havuç ve soğanla hasl member: 293429"]Zayıfliycam diye ne yapacağını sasirdin

Yoooo esim cok sewer butlari patates havuc ve soganla hasliyosun suyuna limon ohhh
Sen anlamazsin [/QUOTE]

bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum

Buarada instagramI biliyos tabiki ben teknoloji ile barışık olmaya çalışıyom

Dun misafirlijte bir dilim havuçlu kekimi yedim onun için aksam yemek yemedim salata yedim kadin ev yapimi kivrim sarmis çok bayilirim ama sadece tadina baktim bütün israrlara sen emziriyon ye demelerine direndim yemedim

akşamki menüm değişti
yan taraftaki komşum düşbere getirdi
üstkattakide haşhaşlı lokum getirdi gerçi onu sabah yerim
ALLAH herkese benim gibi komşular versin
yarında komşum aşure yapacak şimdi çağırdı ben dikkat etmeye çaıştıkça biyererden hep kalorili şeyler geliyor

Ohhhhhh
Bizde komsu yok oyle

Dun misafirlijte bir dilim havuçlu kekimi yedim onun için aksam yemek yemedim salata yedim kadin ev yapimi kivrim sarmis çok bayilirim ama sadece tadina baktim bütün israrlara sen emziriyon ye demelerine direndim yemedim

bende rejim yaptığım zaman tabağın hepsini bitirmezdim nasıl dayanıyormuşum öyle hayret ediyorum kendime doktor zayıfla dedi zayıfladım keşke doktor yine zayıfla dese başka türlü kafama girmiyor

yok
oniki srnede bir olur o oyle kolay mi hergun gunfuz uatmasi bigun yattimda ev is birikmIs
sevinc007post37770936koni .!.:
Bafsss horluyoooo yemek yapip yataydin bari
cigerciye gittik donustede gezdik kocisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…