- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
sağdaaa
ben biliyorum canım hepsinden haberim var ama,hiç birini kullanmıyorum..sevinç bizi teknolojiden iyice bir haber sandı sen ona bakma
bende kullanmıyordum ama almanyadaki kardeşim özendirdi zaten o açtı hesabıda
halende tam herşeyini bilmiyorum sürekli kardeşime soruyorum
kolay gelsin canım
yap derdim ama kahvede şimdi mideme dokunmasın başka zaman içeriz karşılıklı hemde sohbet ederiz
sen evindede böyle hamaratmıydın kız
sen renkliyi beyazı birmi atıyon
çok güzel fikir
bence jinekoloğa git inşallah hamilesindir
ellerine sağlık canım kolay gelsin afiyet olsun
deroşum kız bu kadar çok hamur işi yapma kilo alırsın sonra ben diyetteyim ya kıskanıyom
camı silmekten vazgeçtim kovaya suyuda koymuştum ama ağrıyı hissedince bıraktım
yok canım 2 hafta olmadı adetim biteli ama akşam eşime diyorum bide hameelymişim süpriz oluyomuş
ama doğuma giderken öğrenmiyimde tadını çıkarayım diyorum
he ben bilmiyom da kullanmıyomda teknoloji özürlüyüm itiraf ediyom
bende herşeyi bilmiyom canım kardeşimin özendirmesi benide
bende öyleyim sarcım,çokta sevmiyorum ayrıca
pazı kızartması nasıl oluyoki
bende gittim pazara hep yeşillik aldım ıspanak yeşil soğan biber pırasa brokoli karnabahar havuç kırmızı pancar sağlıklı beslenecem
bide ben varım canım yalnız değilsin
pazı kızartmasını çiğdende haşlanmış olarakta yapıyorum ıspanak gibi yumurtalı ıspanak yapıyorsan aynı şekilde
ama pazı mücverde yapıyorum fırında oda çok güzel oluyor gerçi geçen kıştan beri yapmadım onu
Yooooo
sarada varmis
Gezentisar
eşim şarjını unutmuş komşununda çarşıda işi olunca onu götürdüm bahaneyle hemde fırın sütlaç yedik
daha olmadınmıki derken en sondaki mesajını gördüm hayırlısı olsunadet olsamda rahatlasam bu gerginliğim karnımın ağrısı ondandır belki her an olacak gibi sancıyım ama ne gelen var ne giden iki gündür böyleyim
bende öyle hatırlıyom hatta makarnayı kızartıyodu sanki
bizde kızartırdık çocukken hatırlıyorum
çokda severdim ben
İşlerimi bitirdim 3 tepsi poğaça yaptım
yarın ve ctesi herif yer.
abim gelecek o yer bi de kuzenim Seviyo ona göndericem ya da gelir
bende 2 tane yedim sadece
kolayı da bıraktıkzati az iciyodum
sevinco kahve güzel gözüküyordu resmini koydugun tam kalkıp kendime yapacakdim islere daldım kaynadı. Simdide canim istemiyiiiuzanıyom yoruldum. 3 gün is yapmam artık.
Makinadan çıkanlar utulenmeye ayrılacak kimisi katlanıp kaldırılacak ben yapmam kim yapiyosa buyursun gelsin yapsın. Bu kadar yeter çok bile
tamam hemen atlayım uçağa geliyom işleri yapmaya
[QUOTEEsim çok sewetn_35, post: 37771havuç ve soğanla hasl member: 293429"]Zayıfliycam diye ne yapacağını sasirdin
Yoooo esim cok sewer butlari patates havuc ve soganla hasliyosun suyuna limon ohhh
Sen anlamazsin
bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum
Buarada instagramI biliyos tabiki ben teknoloji ile barışık olmaya çalışıyom