Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTEEsim çok sewetn_35, post: 37771havuç ve soğanla hasl member: 293429"]Zayıfliycam diye ne yapacağını sasirdin[/QUOTE]
Yoooo esim cok sewer butlari patates havuc ve soganla hasliyosun suyuna limon ohhh
Sen anlamazsin

bende fırına hamsi atacam ıspanak çorbası ve salata
Çok güzel afiyetle yiyin canim...
balığı kizartmak bütün içindeki vitamini olduruy omus çünkü omega 3 kızgın yağda çabuk olebilen bi vitamin. Geçen uzman diyodu ya buğulama yapın ya da.... ama Kızartma yapmayın

bizde bebek istiyoruzz 3 aydir olmuyir adet gunlerim duzenli birsorunda yok sadece enfeksiyon.var 20 gndur ilac kullaniyorum

reglim geldi hem rahatladım hemde bi tuhaf oldum bi macerada böylelikle son buldu sağlık olsun önümüzdeki günler güzel olacak inşallah

bizde bebek istiyoruzz 3 aydir olmuyir adet gunlerim duzenli birsorunda yok sadece enfeksiyon.var 20 gndur ilac kullaniyorum
Dur bakalim daha cçok erken telaş için enfeksiyon tedavisini iyi olmalisin
reglim geldi hem rahatladım hemde bi tuhaf oldum bi macerada böylelikle son buldu sağlık olsun önümüzdeki günler güzel olacak inşallah

Gozunaydin artik onumuzdeki maclara bakmazamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…