Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beğenmene sevindim ordanda arkadaş oalbiliriz yine ayı isimle nazemir olarak
diğer sitelerin içinde en kolayı ve ayrıntılı bu geldi bana
Olur cnm bende facele kaydoldum zati
banyomu yaptım sobamıda yaktım oh mis
şimdi 1 tane yasin okuyayım derin için sonra görüşürüz
Sihhatler olsun
Allah kabul etsin cnm

iyi sevindim yalnız olmadığıma
saracım, zaten pazarda bu mevsimde bunlar oluyor,bende genelde yeşil sebzeler aldım birde balık...
kolay gelsin canım çok severim lahana dolmasını hele kuru biber ve patlıcanla olunca bide toprak kapta pişince sabah akşam yerim yani yerdim artık bi süre yemiyecem
ohhh yemede yanında yat...canım sizde yapıp yiyebilirsiniz porsiyonlarınızı küçültün bir çok şeyden mahrum kalırsanız sinirleriniz bozulur..hem lahana güzel bağırsak çalıştırıyor
bende öyle hatırlıyom hatta makarnayı kızartıyodu sanki
ewetttttttttttt
Yarin eşimin dayisigile gidebilirim
Ctesi günleri var hazirlik için misafirinma etti
Onlara minnet borcun var yeni doğum yaptigimda kizlari kaç defa geldi misafirime yardim etti
çok oturdun ewde git
BeYDos geçmişe baktım ama cevap yazmiycam sevincde öyle yapiyiii
okuyiiii ama gerek gormiyiii
siz bilirsiniz,o zaman herkes bunu yaparsa bu topik nasıl ilerlicek yada bizim yazdıklarımız havada mı kalacak...
ben gözümden kaçırdığım varsa bilmem ama,gördüğüm mesajları cevaplarım hele bana sorup beni kaale alıyorlarsa mutlaka cevaplamaya çalışırım
bende okuyim birde cevapliyim
Yoooo esim cok sewer butlari patates havuc ve soganla hasliyosun suyuna limon ohhh
Sen anlamazsin
bende yapıyorum sevinç birde bir bağ maydanoz atıyorum,karabiberde çok güzel ouyor,maydanozu çıkarıyorum ama sonra

heeee annemdeydim
Anasina gitti lahana sarmaya
heeee
bizde bebek istiyoruzz 3 aydir olmuyir adet gunlerim duzenli birsorunda yok sadece enfeksiyon.var 20 gndur ilac kullaniyorum
olur inşaallah canım daha 3 ay olmuş sabredeceksin çok şükür büyük bir sorunun yok olur inşaallah...
reglim geldi hem rahatladım hemde bi tuhaf oldum bi macerada böylelikle son buldu sağlık olsun önümüzdeki günler güzel olacak inşallah
neyse rahatlarsın ne diyeyim kuzum bir bakmışsın hiç ummadığın anda gelmiş bebeğin
ay inşaallah nazocum ne güzel bir sürpriz olur hamile çıkman...
bende, haşlamayı kırmızı etlede yapıyorum ikside güzel
Dun misafirlijte bir dilim havuçlu kekimi yedim onun için aksam yemek yemedim salata yedim kadin ev yapimi kivrim sarmis çok bayilirim ama sadece tadina baktim bütün israrlara sen emziriyon ye demelerine direndim yemedim
bravooooooooiyi gidiyorsun iradeli
ne güzel keşke benimde böyle komşularım olsa,düşbere ne ki diyecektim ama cevaplamışsın..bende yahşi cazibede duymuştum
gideyim bi duş alayım sobayıda yakayım sıcacık sıcacık keyif yapayım
ohhh sefan olsun
yok
oniki srnede bir olur o oyle kolay mi hergun gunfuz uatmasi bigun yattimda ev is birikmIs
cigerciye gittik donustede gezdik kocisle
afiyet olsun ,kan yapar ciğer

benim havlularım hep beyazlarla atılacak havlular renklide var ama açık renkler olduğu için 90 dereceye atıyorum
benm de açık renkli havlularım var beyazlarla atıyorum.
acaba dedim beyazların rengini etkilermiki.
ben bir kere 90a attım
kendinden geçmişti çamaşırlar.
Bi dahada atmadım

of ne yaptın ben arçelikten s 6355 yp aldım 3 senedir kullanıyorum çokta güzel çekiyor ozaman 150 falandı yanlış hatırlamıyorsam eskisinide bi 13 sene kullanmışımdır oda bekoydu
benimki fakir ama emiş gücü çok azaldı.
şimdi rowenta alcam sessiz.
fiyatı çok değil aslında ama taksitli olunca çok fark oluyo.
peşin almakta zorrr

insan izleyince gezmeyede gitse aklı kalıyo o yüzden günlük dizileri izlememeye çalışıyorum
çok haklısın canım

Cocugun biri kucuk biride okuyorsa[/QUOTE]
aynı şey küçük çocuğu varsa ev hanımlığı çok zor

yok annem bu ay alamadm supurgemi
nişan takısı vardı bu ay.
ama bidahaki aya inşallah
sende kurtul suludan hayatım.
hemde sesssiz, ay çok merak ediyorum sessiz süpürge nasıl olurki.
ben alınca sana anlatırım
inşallah memnun kalırım

naptımki kuşum Bi pasta yaptım
bu hamaratlık göstergesi değil.

açık renkli havlularımı beyazlarla atıyorumda
o yüzden sordum

bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum

[/QUOTE]asslan nazım yürü beee
damak tadıdır bu
kızarmış kıtır şeyleri çok seviyorum
ekmekte kızartırım ben

[QUOçiğ bulgurda ypost: 37775777, member: 309493"]bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum

[/QUOTE]asslan nazım yürü beee
damak tadıdır bu
kızarmış kıtır şeyleri çok seviyorum
ekmekte kızartırım ben[/QUOTE]
Hee cig bulgurda yen

al bakalım sen kullan,gerçekten tamamen sessiz olduğuna inanmam belki kısıktır sesi,memnun kalırsan bende düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…