Olur cnm bende facele kaydoldum zatibeğenmene sevindim ordanda arkadaş oalbiliriz yine ayı isimle nazemir olarak
diğer sitelerin içinde en kolayı ve ayrıntılı bu geldi bana
Sihhatler olsunbanyomu yaptım sobamıda yaktım oh mis
şimdi 1 tane yasin okuyayım derin için sonra görüşürüz
Yemeem hazir herifi bekliyim
Olur cnm bende facele kaydoldum zati
Sihhatler olsun
Allah kabul etsin cnm
iyi sevindim yalnız olmadığımapazı kızartması nasıl oluyoki
bende gittim pazara hep yeşillik aldım ıspanak yeşil soğan biber pırasa brokoli karnabahar havuç kırmızı pancar sağlıklı beslenecem
bide ben varım canım yalnız değilsin
ohhh yemede yanında yat...canım sizde yapıp yiyebilirsiniz porsiyonlarınızı küçültün bir çok şeyden mahrum kalırsanız sinirleriniz bozulur..hem lahana güzel bağırsak çalıştırıyorkolay gelsin canım çok severim lahana dolmasını hele kuru biber ve patlıcanla olunca bide toprak kapta pişince sabah akşam yerim yani yerdim artık bi süre yemiyecem
ewettttttttttttbende öyle hatırlıyom hatta makarnayı kızartıyodu sanki
çok oturdun ewde gitYarin eşimin dayisigile gidebilirim
Ctesi günleri var hazirlik için misafirinma etti
Onlara minnet borcun var yeni doğum yaptigimda kizlari kaç defa geldi misafirime yardim etti
siz bilirsiniz,o zaman herkes bunu yaparsa bu topik nasıl ilerlicek yada bizim yazdıklarımız havada mı kalacak...BeYDos geçmişe baktım ama cevap yazmiycamsevincde öyle yapiyiii
okuyiiii ama gerek gormiyiii
ben okuyim
bende yapıyorum sevinç birde bir bağ maydanoz atıyorum,karabiberde çok güzel ouyor,maydanozu çıkarıyorum ama sonraYoooo esim cok sewer butlari patates havuc ve soganla hasliyosun suyuna limon ohhh
Sen anlamazsin
heeee annemdeydimBeyDos da yok
heeeeAnasina gitti lahana sarmaya
olur inşaallah canım daha 3 ay olmuş sabredeceksin çok şükür büyük bir sorunun yok olur inşaallah...bizde bebek istiyoruzz3 aydir olmuyir adet gunlerim duzenli birsorunda yok sadece enfeksiyon.var 20 gndur ilac kullaniyorum
neyse rahatlarsın ne diyeyim kuzum bir bakmışsın hiç ummadığın anda gelmiş bebeğinreglim geldi hem rahatladım hemde bi tuhaf oldum bi macerada böylelikle son buldu sağlık olsun önümüzdeki günler güzel olacak inşallah
ay inşaallah nazocum ne güzel bir sürpriz olur hamile çıkman...
bende kullanmıyordum ama almanyadaki kardeşim özendirdi zaten o açtı hesabıda
halende tam herşeyini bilmiyorum sürekli kardeşime soruyorum
camı silmekten vazgeçtim kovaya suyuda koymuştum ama ağrıyı hissedince bıraktım
yok canım 2 hafta olmadı adetim biteli ama akşam eşime diyorum bide hameelymişim süpriz oluyomuş
ama doğuma giderken öğrenmiyimde tadını çıkarayım diyorum
bende herşeyi bilmiyom canım kardeşimin özendirmesi benide
pazı kızartmasını çiğdende haşlanmış olarakta yapıyorum ıspanak gibi yumurtalı ıspanak yapıyorsan aynı şekilde
ama pazı mücverde yapıyorum fırında oda çok güzel oluyor gerçi geçen kıştan beri yapmadım onu
eşim şarjını unutmuş komşununda çarşıda işi olunca onu götürdüm bahaneyle hemde fırın sütlaç yedikkaloriyide aldık tam 347 kaloriymiş azıcık şey
daha olmadınmıki derken en sondaki mesajını gördüm hayırlısı olsun
bizde kızartırdık çocukken hatırlıyorum
çokda severdim ben
tamam hemen atlayım uçağa geliyom işleri yapmaya
bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum
bravooooooooDun misafirlijte bir dilim havuçlu kekimi yedim onun için aksam yemek yemedim salata yedimkadin ev yapimi kivrim sarmis çok bayilirim ama sadece tadina baktim bütün israrlara sen emziriyon ye demelerine direndim yemedim
ne güzel keşke benimde böyle komşularım olsa,düşbere ne ki diyecektim ama cevaplamışsın..bende yahşi cazibede duymuştumakşamki menüm değişti
yan taraftaki komşum düşbere getirdi
üstkattakide haşhaşlı lokum getirdi gerçi onu sabah yerim
ALLAH herkese benim gibi komşular versin
yarında komşum aşure yapacak şimdi çağırdı ben dikkat etmeye çaıştıkça biyererden hep kalorili şeyler geliyor
ohhh sefan olsungideyim bi duş alayım sobayıda yakayım sıcacık sıcacık keyif yapayım
afiyet olsun ,kan yapar ciğeryok
oniki srnede bir olur o oyle kolay mi hergun gunfuz uatmasi bigun yattimda ev is birikmIs
cigerciye gittik donustede gezdik kocisle
benm de açık renkli havlularım var beyazlarla atıyorum.benim havlularım hep beyazlarla atılacak havlular renklide var ama açık renkler olduğu için 90 dereceye atıyorum
benimki fakir ama emiş gücü çok azaldı.of ne yaptın ben arçelikten s 6355 yp aldım 3 senedir kullanıyorum çokta güzel çekiyor ozaman 150 falandı yanlış hatırlamıyorsam eskisinide bi 13 sene kullanmışımdır oda bekoydu
çok haklısın canıminsan izleyince gezmeyede gitse aklı kalıyo o yüzden günlük dizileri izlememeye çalışıyorum
Cocugun biri kucuk biride okuyorsaÇocuğun "basaküçükpost: 37765067, member: 309493"]aaaaa ben görmemişim gerçekten ama şunu söylemek istiyorum.
ev hanımı olan kadın küçük çocukluysa işi
çalışandan daha zor
ama kuçuk çocuğu yoksa işi çalışana göre kolay.
yok annem bu ay alamadm supurgemihe heee
nerden bildin kızz
sağol saracım beni anşadığına sewindim, hem gel ben sana da sucuk yaparım
geçmiş olsun,saracım gastrittendir o...
anladım canım...
paşayla bişey olmadı çocuğu olduktan ve bir süre geçtikten sonra hiç uğramadı bizde sevdiğimizden gönül koyduk o kadar şey paylaşmıştık hele ben eski topikten beri tanıyorum ve çok sewiyordum ama canı sağolsun..en azından girip vedalaşsaydı bizlerle
çok çenebazlar bunlar
kız gerçekten yattınmı
çok güzel görünüyor eline sağlık
aminnnn....
pazar
sen gez bakalım
ay bende sana soracaktım aldınmı memnunmusun diye,şu sulu süpürgeden bende kurtulmak istiyorum,ama pahalıymış
süper olmuş
afiyet olsun,diyetttesin diye mutsuzmusun
he gittim şimdi geldim aldıklarımı yerleştirdim,balığı temizledim yıkadım buzluğa attım,şimdide anama gidip lahana saracam
naptımki kuşum Bi pasta yaptımkolay gelsin canım
yap derdim ama kahvede şimdi mideme dokunmasın başka zaman içeriz karşılıklı hemde sohbet ederiz
sen evindede böyle hamaratmıydın kız
sen renkliyi beyazı birmi atıyon
çok güzel fikir
bence jinekoloğa git inşallah hamilesindir
ellerine sağlık canım kolay gelsin afiyet olsun
deroşum kız bu kadar çok hamur işi yapma kilo alırsın sonra ben diyetteyim ya kıskanıyom
aynı şey küçük çocuğu varsa ev hanımlığı çok zorCocugun biri kucuk biride okuyorsa
basak boyle hamarat değildi
sanki hiç pasta börek yapmıyorukbende öyle hatırlıyom hatta makarnayı kızartıyodu sanki
bende kullanmıyordum ama almanyadaki kardeşim özendirdi zaten o açtı hesabıda
halende tam herşeyini bilmiyorum sürekli kardeşime soruyorum
camı silmekten vazgeçtim kovaya suyuda koymuştum ama ağrıyı hissedince bıraktım
yok canım 2 hafta olmadı adetim biteli ama akşam eşime diyorum bide hameelymişim süpriz oluyomuş
ama doğuma giderken öğrenmiyimde tadını çıkarayım diyorum
bende herşeyi bilmiyom canım kardeşimin özendirmesi benide
pazı kızartmasını çiğdende haşlanmış olarakta yapıyorum ıspanak gibi yumurtalı ıspanak yapıyorsan aynı şekilde
ama pazı mücverde yapıyorum fırında oda çok güzel oluyor gerçi geçen kıştan beri yapmadım onu
eşim şarjını unutmuş komşununda çarşıda işi olunca onu götürdüm bahaneyle hemde fırın sütlaç yedikkaloriyide aldık tam 347 kaloriymiş azıcık şey
daha olmadınmıki derken en sondaki mesajını gördüm hayırlısı olsun
bizde kızartırdık çocukken hatırlıyorum
çokda severdim ben
tamam hemen atlayım uçağa geliyom işleri yapmaya
Yoooo esim cok sewer butlari patates havuc ve soganla hasliyosun suyuna limon ohhh
Sen anlamazsin
al bakalım sen kullan,gerçekten tamamen sessiz olduğuna inanmam belki kısıktır sesi,memnun kalırsan bende düşünürümyok annem bu ay alamadm supurgemi
nişan takısı vardı bu ay.
ama bidahaki aya inşallah
sende kurtul suludan hayatım.
hemde sesssiz, ay çok merak ediyorum sessiz süpürge nasıl olurki.
ben alınca sana anlatırım
inşallah memnun kalırım
naptımki kuşum Bi pasta yaptım
bu hamaratlık göstergesi değil.
açık renkli havlularımı beyazlarla atıyorumda
o yüzden sordum
hee gıdım,gıdımBeydoş herif zayifliyimi
inşaallah canım ne kadarlık evlisin sen...anladm.cnm hersey sabir zaten allah herkese nasib eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?