eline sağlık dünün acısını çıkardın demek...Renklileri serdim beyazlar makinede onlarida serdimmi tamam kirli sepeti bosaldi sonunda bugunde hic izlicem bisiy yom tv de aramizda kalsina bakacaktim ordada bebis dogdu izledikce icim kabatacak dusunceler gelecek belli cevirdim bende
Renklileri serdim beyazlar makinede onlarida serdimmi tamam kirli sepeti bosaldi sonunda bugunde hic izlicem bisiy yom tv de aramizda kalsina bakacaktim ordada bebis dogdu izledikce icim kabatacak dusunceler gelecek belli cevirdim bende
benim herifte uyudu,kırgınlığı vardı birazHerif işten geldi alışverişe gittik
Eve geldik alışverişi yerlestirdim.
OğlanI banyo yaptırdım
akşam yemeğini verdim
uyuttuk
herif de uyuyor
Portakal yiyom
Yokkkkimden ogrendin
asslan nazım yürü beee[QUOçiğ bulgurda ypost: 37775777, member: 309493"]bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum
siz hep berabermi yaşıyosunuz canım...kaynın kendi temizleseydi banyoyu..Bende eşimi nöbete gönderdim
kaynanam kayınpederim le meyve yedik sonra yattı
Kaynım da banyodan çıktı yatı .banyoyu sildim
geldim kk takılma ya..
anca kafam dağılır için rahatlar..
Beydos yumurtladinmibenim herifte uyudu,kırgınlığı vardı biraz
Dağılır kafan burası kafa dağıtmak için ideal bi yer..Bende eşimi nöbete gönderdim
kaynanam kayınpederim le meyve yedik sonra yattı
Kaynım da banyodan çıktı yatı .banyoyu sildim
geldim kk takılma ya..
anca kafam dağılır için rahatlar..
ne bilim yımırtlıyom zaar dün mesacımı okusaydın bilirdinBeydos yumurtladinmi
heeeDağılır kafan burası kafa dağıtmak için ideal bi yer..
okudum orası kesinne bilim yımırtlıyom zaar dün mesacımı okusaydın bilirdin
isminde gözüküyor şimdi
yok canim isim falan konuşmadık ben Nazlı istiyom eşim daha karar vermemiş.deroş,kızın ismine karar verdinizmi,hazırlık yapıyonmu kıyafet falan
Dağılır kafan burası kafa dağıtmak için ideal bi yer..
Alış de az önce kalktı balgami var yavrumun öksürükle balgami çıkarmak için ugrasirken kendini o kadar zorluyorki midesindekilerde çıktı..Yokkkmiracla ugrastim
Kaynım bizimle kalıyor anne baba kışa geldisiz hep berabermi yaşıyosunuz canım...kaynın kendi temizleseydi banyoyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?