Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hıııım yumurtalı pazı yani bende severim onu ama yoğurtlusuda çok daha güzel oluyo tavsiye ederim
tatlım ben face instigram twitter kullanmıyorum sevmiyorum açıkçası

evet ben siteye üyeyim yediklerimi yazıyorum oraya orda yazıyor
yediklerimi öyle kısıtlıyorum bende

hangi site canım banada özelden yazarmısın

banyomu yaptım sobamıda yaktım oh mis
şimdi 1 tane yasin okuyayım derin için sonra görüşürüz

ooooh sefan olsun canım

biraz diyete uyum sağlayayım canım sonra yapar az az yerim

sadece pasta için demedimki misafir ağırlıyosun güzel menüler yazıyosun ondan dedim

Aramizda kalsini izliiim

bende öyle hele sonundaki şarkıyı çok seviyorum

bende hep 95 te yıkıyorum beyazları yoksa içime sinmiyor,benim makinada 90 yok 85 ten 95 e atlıyor..
veririsin nazocum isteyince herşey oluyor irade dahilindekiler tabii..

sakinleşip rahatlıcanmı

bendeeee,sonunda hüsneye soğan yasaklandı bebeğe gaz yapıyormuş

[/QUOTE]

benim beyaz eşyaların boch ve çok memnunum

Renklileri serdim beyazlar makinede onlarida serdimmi tamam kirli sepeti bosaldi sonunda bugunde hic izlicem bisiy yom tv de aramizda kalsina bakacaktim ordada bebis dogdu izledikce icim kabatacak dusunceler gelecek belli cevirdim bende

kolay gelsin canım

korkuların olması normal ama kalbini ferah tut canıminşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın Allah büyük

kızlar eşim akşam bana yemek yapma dışardan getirecem sonrada konsere gidecez dedi çok mutlu oldum yerel bir sanatçı halk müziği konseri verdi çok güzeldi kafam dağıldı resmen bende menümü yarına erteledim güzel bi gece geçirdim şimdi uyuyacam sancım var bu ay çok sancılı geçiyo tam sökülmedi ondanmı acaba

iyiki doğdun ege iyiki doğdun ege iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun egeeeeeeee

ömrün uzun bereketli sağlıklı ve hep huzurlu başarılı olsun annene babana vatanına milletine hayırlı bir evlat ol inşallah

buda biz teyzelerinden sana doğum günü pastası

ah o korkular ah,kucağına alana kadar bitmez ,sen içini ferah tut canım ALLAH ın izni ile biey olmaz inşaallah..nazlıda güzel isim...
derin bende çok unutkan olmuşum B 12 im düşük biraz ondanmı acaba...
Kaynım bizimle kalıyor anne baba kışa geldi artık ne dersen de
ooo ALLAH kolaylık versin canım..
ne güzel bir program yapmış eşin,böyle sosyal aktiviteler insana iyi geliyor kendini unutuyor...
ewet canım sancın ondandır çünkü benimde öyle oluyor tam sökülünce geçer...
hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar...
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalar...
ay ne güzel bir pasta buu..

Neeee="beydagli, post: 37783543, member: 306680"]çıks,çıks,çıks[/QUOTE]
Neeee haber ediyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…