Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hakanin dayisinin kizi kaç kez misafirimin hem hazirligina hem de agirlamaya yardim etti miraci dogurdugum siralar ev tasidigimda geldi asla unutmam emeğini

Herif bugün arabayla gitmesi gerekiyomus patronu alıyordu oda sehirdisina gitmiş dolmusa biraz ters ama ben iki hafta önce dedim araba bugünbana lazim diye
45 dk ddiğer patronu beklemiş bana kiziyor ne suçum var benim

Neeee haber ediyok
iyi birşey demedimçicuku huzursuz etmede
neyy o kadar bekliyom yeni geldin
Hakanin dayisinin kizi kaç kez misafirimin hem hazirligina hem de agirlamaya yardim etti miraci dogurdugum siralar ev tasidigimda geldi asla unutmam emeğini
ewet böyle vefalı insanlara aynı şekilde davranmak lazım,bende yapardım çünkü
Herif bugün arabayla gitmesi gerekiyomus patronu alıyordu oda sehirdisina gitmiş dolmusa biraz ters ama ben iki hafta önce dedim araba bugünbana lazim diye
haklı adamcağız,senin gezmenmi önemli onun işimi
Beydoş gittinmi
geldim
kalbimizden geçen hakkımızda hayırlı olacak duaları mübarek cuma hürmetine sen kabul et ALLAHIM
aminnnnn...

aşağıda 3 üye yazıyor ama nedense sadece benim ve sevinçin adı gözüküyor 3 üncü okuyan ve kendini göstermeyen üye kim acaba bafs mı derinmi

mutfağa gidiyom kadın sende bi iş yapıyon herhal,süsleniyon zahir,gezmeye gidecen ya

Allah kabul etsin canım
Sağol bitanem inşallah

korkuların olması normal ama kalbini ferah tut canıminşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın Allah büyük
inşallah canim inşallah

çok iyi yapmışsıniz ilaç gibi gelmiştir şimdi ..
normaldir sancılı olmasi sökülmeye calisiyor

Bizimkide sebze corbasini sevmedi ilk kasikta kustu uyuduğu yerde emdiydi AC degilmis
sevinç sütun yetiyor demekki inşallah Allah herkese bunu nasip etsin..
Sebzenin tadını sevmedimi acaba

hayırlı cumalar
hepimize inşallah

canim B12 düşükse muhakkak onu takviye et hazır gebelik olmak üzereyken. Ben hamilelikten önce 5 günlük iğnesini yapmis depolarimi doldurmustum. Bi arada tabletini kullandım. Igne olmak istemessen tabletlerindende kullanabilirsin.
Ben bütün vitamin depolarımı alış Den önce doldurmustum. Ama bu gebeligimden önde hiçbişey yapamadım
sen folik asit kullanıyorsun değilmi canim

kalbimizden geçen hakkımızda hayırlı olacak duaları mübarek cuma hürmetine sen kabul et ALLAHIM
amin inşallah

Senin de suçun yok bitanem ama erteleseydin sen bugünku gezmeyi...

bende alayımmıki eczanede b 12 bir zararı olurmu,aslında iğnesini kullanmak isterdim ama şimdi korkarım ne olur ne olmaz diye birde sağlık ocağının doktoru bişey demediki
folik asit kullanmıyom
Pazar günü aşure yapacik
bizede dağıt

Kullan mutlaka folic niye kullanmiyon
Apikopal kullandiydim bende
Dagitirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…