Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Disarda yagmur yagiyor kocisle kahve ictik aksama yemege babamlara gidicez asurede varmis kocis evde oglan okulda bugun tembellikk gunu yasasinnn iyki dun aksam isleri yapmisim

oooh ne güzel ailenle aynı şehirde olduğun için şanslısın

bende yarın aşure yapıp dağıtmayı düşünüyorum

benimkide hangi sehirdesiniz[/QUOTE]

Yozgat ama bugün dilekçe verdi eşim dogu görevi için ..söz?

benimkide hangi sehirdesiniz

Yozgat ama bugün dilekçe verdi eşim dogu görevi için ..söz?[/QUOTE]
Boz antalyadayiz 2 ay oldugeleli dogiyu yaptik geldik hakkaride topiktekiler bilir neler cektigimi candir burdakiler kotugun dostudur..insallah dogu iyi bir yere gidersiniz cevikte mi esin sen nerelisin

bir folbiol ve b12 aldım canım sağol,bende baktırdım diyorum ya düşük diye aldım zaten
heeeeyyeee

Heee kaynosgilin Kamelyada kazanla yapacik

Bir tane tok karnina

Aminnn cnmmmm
heyee ALLAH ın adanalısısen kele de diyonmu kız
aldım canım zaten b12 im düşük çıktı diye kullanacam..
bende aramızda kalsından sonra bitiş şarkısına bayılıyorum yonca lodi ne güzel söylüyor

b12 ne baktır canım eksikliği unutkanlık yapıyo çünkü

egeye sanalda olsa pasta göndereyim dedim nede olsa o hepimizin yeğeni

amin canım
baktırdım saracım düşüktü...ewet ege ve burda doğan bebekler hepimizin yeğeni
çok güzel düşünmüşsün saracım,gerçektende okuma alışkanlığı sonradan zor kazanılıyor küçükken alışması çok önemli...
Olmak istedigim kilooo

Bence cok guzel dusunmussun

benimkide hangi sehirdesiniz
sen kaç kilosun bafscım,boyun kaç
Disarda yagmur yagiyor kocisle kahve ictik aksama yemege babamlara gidicez asurede varmis kocis evde oglan okulda bugun tembellikk gunu yasasinnn iyki dun aksam isleri yapmisim
ohhh ne güzel sefan olsun

oooh ne güzel ailenle aynı şehirde olduğun için şanslısın

bende yarın aşure yapıp dağıtmayı düşünüyorum
cumartesileri çalışmıyormusun saracım ne iş yaptığını bilmiyorum ama,ALLAH kabul etsin şimdiden
bizede dağıtırsın artık

beydos...Iyi yapmışsın canim senin çoktan başlaman lazımdı. Sen bu alanda profesyonelsin nasıl atladin böyle bişeyi..

beydos...Iyi yapmışsın canim senin çoktan başlaman lazımdı. Sen bu alanda profesyonelsin nasıl atladin böyle bişeyi..
o kadar yoruldum ve sıkıldımki deroş ondan bu boşlamam,yoksa bu yolda seninle ilk tanışmamızı hatırlıyorum sen hatırlıyormusun bilmem bütün tahlilleri tek,tek pıhtı topiğinde sana ve kaç kişiye anlatmıştım,yönlendirmiştim çoğu insanı nasıl yüreklendirip kızıyordum vs,vs..ama çok yorgun ve hevessiz hissediyorum kendimi.

Yozgat ama bugün dilekçe verdi eşim dogu görevi için ..söz?
Boz antalyadayiz 2 ay oldugeleli dogiyu yaptik geldik hakkaride topiktekiler bilir neler cektigimi candir burdakiler kotugun dostudur..insallah dogu iyi bir yere gidersiniz cevikte mi esin sen nerelisin[/QUOTE]

Mardinliyim .. ben eşim koruma şube de.

Rabbim bütün polis asker jandarmalarin yanında dır inşallah.

ahhh canim bilmezmiyim...seni o kadar iyi anliyorumki. Ben şuanda bile hala çok yorgunum.. yıllar bizleri yordu. Ama bak yeni bi başlangıç yapiyosun o yüzden biraz daha dikkat et canim.. sen elinden geleni yap takdir Allahdan. Evet müthiş bi bilgi alışverişi vardı pıhtılaşma topigunde

ne. pişirdin deroş,yosam kaynoştamı yiceksiniz
walla bişey yapmadım herif isden gelince direk gidicez. ben biseyler atistirdim misafirim geldi poğaça çay falan..

cumartesileri çalışmıyorum canım ben memurum yarın doktorla görüşmem var erken gelirsem yapıp dağıtacam

bende bugün öğrendimki TSH hormonu yüksek çıkarsa ve hatta 2 nin altında olmazsa gebelik oluşumuna engel olurmuş olsa bile düşüğe sebep olurmuş benimde bu tedavimde ve diğer tedavilerimde TSH ım hep 4 ün üstüydü bundada 4,73 tü doktorum nasıl böyle bişeyi atladı bilmiyorum yarın konuşacam bakalım ne diyecek belkide bundan dolayı tutunamadı bebeklerim

ayy çok yoğun Bi guuuuuun bugunn.
gündüz kız tarafı geldi bohça getirmeye
onlara ikramlık hazırladım
yedik içtik
akşam ustu gittiler
akşam için
balonları şişirdik astık
misafirlerimiz geldi
doğum günümüzü kutladık, misafirler hayla oturuyo
ayaklarım sızlıyo,

çok tşk ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz

iyiki doğdun ege uzuuuuuuun mutlu yıllar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…