- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
kızlar bildiğiniz üzere fırınım yandı bizde bugün kocişle avm ye gidip fırın bakalım dedik...fırın almak yerine eskiyen ve bir çok kez tamir gören tekrardan bozulma sinyali veren buzdolabındanda bıktığımız için kıvrak bir manevrayla buzdolabı ve bulaşık makinesini yeniledik...üstelik fırınıda seçip anlaşmıştık,tamamen kocamın ısrarıyla...buzdolabınında buzluğu alt kısımda olan modelinden seçtim ama şimdi pişman oldum,herife sabah git görüş buzluğu üstte olanı aldiyorum ama,yok diyor....ne dersiniz yaaa...canım sıkıldı...
fırınımında ocağı yanıyor zaten evim olursa inşaallah,ankastre istediğim için onu şimdilik ertelicem ama fırınsız nasıl olur bilmem,zaten çok pasta ,kurabiye yapan birisi değilim ama yinede lazım işte...neyse şunların taksitleri bitsin ,,o zaman da eskiyen çamaşır makinesiyle,fırınıda alırım mecbur...
fırınımında ocağı yanıyor zaten evim olursa inşaallah,ankastre istediğim için onu şimdilik ertelicem ama fırınsız nasıl olur bilmem,zaten çok pasta ,kurabiye yapan birisi değilim ama yinede lazım işte...neyse şunların taksitleri bitsin ,,o zaman da eskiyen çamaşır makinesiyle,fırınıda alırım mecbur...
Son düzenleme: