Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bildiğiniz üzere fırınım yandı bizde bugün kocişle avm ye gidip fırın bakalım dedik...fırın almak yerine eskiyen ve bir çok kez tamir gören tekrardan bozulma sinyali veren buzdolabındanda bıktığımız için kıvrak bir manevrayla buzdolabı ve bulaşık makinesini yeniledik...üstelik fırınıda seçip anlaşmıştık,tamamen kocamın ısrarıyla...buzdolabınında buzluğu alt kısımda olan modelinden seçtim ama şimdi pişman oldum,herife sabah git görüş buzluğu üstte olanı aldiyorum ama,yok diyor....ne dersiniz yaaa...canım sıkıldı...
fırınımında ocağı yanıyor zaten evim olursa inşaallah,ankastre istediğim için onu şimdilik ertelicem ama fırınsız nasıl olur bilmem,zaten çok pasta ,kurabiye yapan birisi değilim ama yinede lazım işte...neyse şunların taksitleri bitsin ,,o zaman da eskiyen çamaşır makinesiyle,fırınıda alırım mecbur...

Son düzenleme:
kızlar bildiğiniz üzere fırınım yandı bizde bugün kocişle avm ye gidip fırın bakalım dedik...fırın almak yerine eskiyen ve bir çok kez tamir gören tekrardan bozulma sinyali veren buzdolabındanda bıktığımız için kıvrak bir manevrayla buzdolabı ve bulaşık makinesini yeniledik...üstelik fırınıda seçip anlaşmıştık,tamamen kocamın ısrarıyla...buzdolabınında buzluğu alt kısımda olan modelinden seçtim ama şimdi pişman oldum,herife sabah git görüş buzluğu üstte olanı aldiyorum ama,yok diyor....ne dersiniz yaaa...canım sıkıldı...
fırınımında ocağı yanıyor zaten evim olursa inşaallah,ankastre istediğim için onu şimdilik ertelicem ama fırınsız nasıl olur bilmem,zaten çok pasta ,kurabiye yapan birisi değilim ama yinede lazım işte...neyse şunların taksitleri bitsin ,,o zaman da eskiyen çamaşır makinesiyle,fırınıda alırım mecbur...

güle güle kullan canım benim buzdolabımda boch un dondurucusu atta olanlarından ben çok memnunum sen neden istemedinki ben özellikle istemiştim böyle tepetaklak olan modeli

güle güle kullan canım benim buzdolabımda boch un dondurucusu atta olanlarından ben çok memnunum sen neden istemedinki ben özellikle istemiştim böyle tepetaklak olan modeli
sağol saracım bizde bosh aldık, gerçektenmi yaaa ne bileyim ben ewe gelince pişman oldum sanki,sen böyle yazınca içim rahatladı ben çok karrsızımdır eşimde o modeli çok beğendi..sana modeli yazayımmı bakabilirsin netten bak seninkiyle aynımı,zahmet olmazsa tabiii:KK22:BOSH KGN57P72NE

sağol saracım bizde bosh aldık, gerçektenmi yaaa ne bileyim ben ewe gelince pişman oldum sanki,sen böyle yazınca içim rahatladı ben çok karrsızımdır eşimde o modeli çok beğendi..sana modeli yazayımmı bakabilirsin netten bak seninkiyle aynımı,zahmet olmazsa tabiii:KK22:BOSH KGN57P72NE

baktım canım evet aynısı ben çok memnunum dondurucu bölmesi hem çok geniş hemde iki tane buz regulatötörü var elektrikler gitse bile 24 saat dondurucu bölmesini soğuk tutuyor çok kullanışlı iç hacmi geniş ve sebzeler meyveler kolay kolay bozulmuyo içini ferah tut

baktım canım evet aynısı ben çok memnunum dondurucu bölmesi hem çok geniş hemde iki tane buz regulatötörü var elektrikler gitse bile 24 saat dondurucu bölmesini soğuk tutuyor çok kullanışlı iç hacmi geniş ve sebzeler meyveler kolay kolay bozulmuyo içini ferah tut
ay sağol saracım,zahmet verdim sana...ne bileyim birde bu modelin buzluğu üstte olanı vardı,ve buzluğun kapağında 5 dakikada tek tek buz verme özelliği vardı ama tabi bundan 400 lira fazlaydı....
sen yenimi aldın ve ayıp olmazsa ne kadara aldıno_O

BAŞAK süpürge için gidebilirsen media markt e git hem çeşit çok hemde doğumgünleri yaklaşıyor diye kampanyaları varmış...

ay sağol saracım,zahmet verdim sana...ne bileyim birde bu modelin buzluğu üstte olanı vardı,ve buzluğun kapağında 5 dakikada tek tek buz verme özelliği vardı ama tabi bundan 400 lira fazlaydı....
sen yenimi aldın ve ayıp olmazsa ne kadara aldıno_O

tatlım ben yeni almadımevlenirken almıştım altı yıl önce yani 2500 liraya almıştık o zaman çünkü bu model yeni çıkmıştı bosch buzdolabında en son model buydu sen kaça aldın canım ayrıcada ne zahmeti canım olurmu öyle şey

saroşşş temizliğin bittimi dewammı ediyosunn,benimde dip bucak süpürüp silmem kaldı eşim ewde diye,muhtemelen yarında gitmez...

temizlik bitti sayılı banyo kaldı oraqyı temizleyip duş alacam ama bende bittim bitek ütü kaldı yarın için bi kaç kıyafet ütüleyecem gerisi yarına kalacak belim kopuyo sanki çok ağrıyo

sen daha yeni temizlik için kadın almadınmı niye kendini bu kadar yoruyosun

heee o zaman beni anlamıştın:110:

kız eski süpürgen yokmuydu senin,yoksa kaynoştan iste ne olacak:110:

aynen öyleEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

neyyyyyy:KK57::KK57::KK57::KK57:
asla istemem
istemeyi sevmem:63:.
kocamın hediye aldığı pratik süpürgeyle idare ediyom.

çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını
:63::63: heee ben vazgeçmezsem:63:

:110: git al bakim benimde supurgeye ihtiyacim var buyuk bozuldu kucukle idare ediyik:110:
hemde sesssizz
kesin sende al
:KK73:çok methediliyor

:63:

Mutlu ol zaten evin senin yasamAlanin senin ssozunun geçtiği yer:KK19:
gule gule kullan :KK60:kullandikca beni hatirla eminim cok begeniceksin

i
çok sağol cnm.
inşallah çok memnun kalmak istiyorum.
seni hatırlayacağım kesin zaten:KK19:öyle heveslendimki 2kez rüyama girdi.
ama sesi kısık diye alıyorum
meğer sesi çıkıyormuş diye üzülüyorum :KK70:ruyamda

sağol saracım, canım benim hiç bir mesacıda kaçırmazsın:KK19:
walla bir sürü işgörmüşsün ellerine sağlık,menüde çok güzel:kk77:

kız sen ciddimisin bende bizimle kafa buluyosun sandım:110:
eğer iki küçük çocuğa ve bir hakana bakma gücünü ve sabrını kendinde görüyorsan ve zaten 3 üncüyü yapacam diyorsan,o zaman bırak bacım inşaallah bu kez kızın olur..
martta iyi bir seçim nenem der bahar bütün canlılar hamile kalır diye..

he daha iyi çok şükür,sağol:110:
gelemicemizi biliyon:63:

kız napim acıkta şımarsın,çok yapmam aradada olsun...

başakçım biz bugün avm ye gittik bosh un süpürgesi 700 lira dedi, satıcı birde daikin i çok övdü harika emiş gücü ve sessizliği varmış oda 1000 lira...sen sor bakalım kaça soracaksın...

hiç evde durma sen:63:

smilecim canım,ben hiç çatlatma iğnesi olmadım ama yaptıranlardan bildiğim kadarıyla yaptırdıktan 15 gün sonra oluyorsun ..yani seninde yarın olman gerekiyor ama inşaallah olmazsın ,bebişin seninledir tatlım:KK19:
neneni yerim yaaaa ne güzel Bi :KK74:bilgiymiş bu.
o dediğin çok pahalıymış kuzum 1000 lık Bi süpürge düşünemem.
benim alacağım 399.
oda toz torbalı olduğu için diğerlerine göre ucuz sanırım

canım hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah.
bende senin gibi kararsızımdır.
aldığım bişeyiçin eve geldiğimde pişman olurum.
sara da seni rahatlatmışken içini karartmak istemem ama
Bi ara buzluğu altta olan buzdolaplarına heveslenmiştim.
kesin alıcaktım.
benden once kaynoş aldı. Onda görüyorum şimdik çok gereksiz geliyor buzluğun altta olması.
çok kullanılanlar üstlerde kalıyo falan.
şu an hiç hoşuma gitmiyo artık.
buzluğu üstte olanlar daha kullanışlı bence.

BAŞAK süpürge için gidebilirsen media markt e git hem çeşit çok hemde doğumgünleri yaklaşıyor diye kampanyaları varmış...
aynen çok haklısın cnm
bizde ilk oraya baktık 399du
kampanya ya dahil olursa daha güzel olur
bakalım.
ayrıca kimlerin doğum günleri yaklaşıyor cnm
doğum günleri hergundur

Son düzenleme:
Ayrıca buzdolabinin modeline baktim çok güzelmiş çok beğendim .
Yanliz kafama birşey taklidi 1.60 lik boyunla buzdolabinin üstrafina nNasil yetisecen:p:p:p:p:p

[QUOgeç kadinrin_35, post: 37821468, member: 293429"]Selam kızlar ben geldim:KK3:[/QUOTE]
:3: gec kaldin ben uyuyireee yataktan yaziyore:63:

Beydos hayırlı olsun canim Güle güle kullan mutlu ol aldığından pismanlik duyma bitanem. Zaman gelir evini aldığında bu seferde başka modelden alırsın.
Buzdolabı benim kaynosunkinden Ve kizkardesiminkinden almisin o da buzluk altta. Benim çok hoşuma gidiyordu çünkü çok egilmek zorunda kalmiyosun.
İçine siner inşallah
senin burcun ne bitanem? Bende çok kararsizim ve burcum başak

offfffffff üfffffffffff püffffffffffff bebek resimlerinii gördükçe içimcız ediiyor

asla istemem

hemde sesssizz
kesin sende al

çok sağol cnm.

benim alacağım 399.

kesin alıcaktım.
benden once kaynoş aldı. Onda görüyorum şimdik çok gereksiz geliyor buzluğun altta olması.

aynen çok haklısın cnm
bakalım.
doğum günleri hergundur

başak canım bence sen kaynoşunun hiçbişeyini beğenmediğin için psikolojik olarak buzdolabındanda soğumuşsun yoksa çok kullanışlı ve şık hemde tarz :p:p:p

asla istemem

hemde sesssizz
kesin inşallah cnme al

çok sağol cnm.

benim alacağım 399.

kesin alıcaktım.

aynen çok haklısın cnm
bakalım.
doğum günleri hergundur
Kiz baSak tukkana git sesini dinle supurgenin sonra o sinek vizirtidi kadanki sesini duyup uzulme ruyandaki gibi bidi bidi etme bana gule gule kullanitsin insa

Back
X