Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hatunlar tüllere
tül beyazlatıcı eklemek şartmı
sadece detarjanla yıkanmazmı
perdelerimi makineye atcamda

canim ya butun gun temizlik yaptim pert oldum bidahacyazarmisin ne sormustun? Telden giriyom geriye baktim ama goremedim
senin süpürgenin üçgen ucu olduğu için
fiyat farkı vardır o zaman,
benim399 dediğimin üçgen ucu yok.

başka Bi farkı yoktur herhalde

senin süpürgenin üçgen ucu olduğu için
fiyat farkı vardır o zaman,
benim399 dediğimin üçgen ucu yok.

başka Bkalite ı yoktur herhalde
Canim seninkinin linkini antasana bakayim benimkini uretmiyorlar sanirim artik ben oyle anladim sessizse ve rowentaysa icin rahat olsun bence ayni marka ayni kalite memnun kalirsin bence

Hadi gozunaydin cancazim böyle olacağı belliydi.
boşu boşuna ameliyat olcakdin
çatlatma ignesini deneyene kadar sen denemelere başla. Vakit kaybetme.
Oyy derinim ya ben kime guvenicemde gidicem hamile kalsam bilemedim igne kullanicammi hicbiri ayni seyi konusmuyor kimsenin ne dedigi belli degil kafam cok karisik su bobrek tasimi halledeyim insallah hayirlisiyla baslayacagim calismalara Rabbim nasip etsin insallah

Sara cnm çok geçmiş oldun glifor mu yazdi Dr. hherşey çok guzel olacak cnm Rabbim dermansiz dert vermesin amin

Sara cnm çok geçmiş oldun glifor mu yazdi Dr. hherşey çok guzel olacak cnm Rabbim dermansiz dert vermesin amin

sağol canım yok glifor değil glukofen yazdı canım

biliyomusun bazen çok iyiyken aniden dizlerimden can çekiliyodu sanki birden fenalaşıyodum biraz uzansam yada biraz tatlı yesem düzeliyodu bikaç dakika sonra neden böyle oluyorum diyodum demek inülin yükselip kan şekerim düşüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…