Afiyet olsunKarsi komsu çaya cagirdi ordayik
Beyazlaticiyla daha iyi oluyo tabiki ama evde yoksa normal deterjaninla yıka.hatunlar tüllere
tül beyazlatıcı eklemek şartmı
sadece detarjanla yıkanmazmı
perdelerimi makineye atcamda
he nolurki Bi dahakine beyazlatıcı kullanırım.Beyazlaticiyla daha iyi oluyo tabiki ama evde yoksa normal deterjaninla yıka.
senin süpürgenin üçgen ucu olduğu içincanim ya butun gun temizlik yaptim pert oldum bidahacyazarmisin ne sormustun? Telden giriyom geriye baktim ama goremedim
Canim seninkinin linkini antasana bakayim benimkini uretmiyorlar sanirim artik ben oyle anladim sessizse ve rowentaysa icin rahat olsun bence ayni marka ayni kalite memnun kalirsin bencesenin süpürgenin üçgen ucu olduğu için
fiyat farkı vardır o zaman,
benim399 dediğimin üçgen ucu yok.
başka Bkalite ı yoktur herhalde
Oyy derinim ya ben kime guvenicemde gidicem hamile kalsam bilemedim igne kullanicammi hicbiri ayni seyi konusmuyor kimsenin ne dedigi belli degil kafam cok karisik su bobrek tasimi halledeyim insallah hayirlisiyla baslayacagim calismalara Rabbim nasip etsin insallahHadi gozunaydin cancazim böyle olacağı belliydi.
boşu boşuna ameliyat olcakdin
çatlatma ignesini deneyene kadar sen denemelere başla. Vakit kaybetme.
senin süpürgenin üçgen ucu olduğu için
fiyat farkı vardır o zaman,
benim399 dediğimin üçgen ucu yok.
başka Bi farkı yoktur herhalde
Ayyyy bayilazam şimdi
He kek kurabiye çerez vardi üstüne meyve ikram etti kahve yaptıAfiyet olsun
Çayın yanında bişey ikram ediyomu?
hatunlar tüllere
tül beyazlatıcı eklemek şartmı
sadece detarjanla yıkanmazmı
perdelerimi makineye atcamda
Sara cnm çok geçmiş oldun glifor mu yazdi Dr. hherşey çok guzel olacak cnmRabbim dermansiz dert vermesin amin
sen neden gitmistin doktora.. tesadüf eserimi öğrendi bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?