Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rabbim verecek olsun bir defayla yine verir içini ferah tut hurmalari yiyonmu
doğru walla sevinç bende öyle diyorum,ewet yiyorum hurmaları
Heee sen benimkini gormeden yazmistin.
bende sen tekrar yazınca dogrulamistim.

Inşallah hamis kalirsin bu ay
tövbe estağfırrrrr tamam kız hamilesin diye senin dediğin olsun uğraşmıcam
inşaallah deroş hayırlısı bakalım

Miraç i uyutuyom uyusun hemen mutfağa girecem
Saat 5 de servis gelir kurar gri eşyalar ini
Siler dolabini yerlestirirsin

UOTE="derin_35, post: 37831436, member: 293429"]Çarşıya gitmem lazım ama useniyom[/QUOTE]
Bu halinle ne isin var

Miraç i uyutuyom uyusun hemen mutfağa girecem
Saat 5 de servis gelir kurar gri eşyalar ini
Siler dolabini yerlestirirsin
he yaa birde o war,kız dün bana satıcı dediki bunları öyle her temizlik malzemesiyle temizleyemezmişiz onada takıldım,bunlar inoks muş,ordada bunların temizleyicisi vardı ondanda aldım ama sürekli nerden bulacam onu..beyazları herşeyle siliyordum...
bende barbunyayı temizlemeye başlayım...

Beydoş o beyazesya getirenler neden galoş giymiyo ben hayatta sokmam oyle cikarin ayakkabılarinizi derim

Heee inox temizleyici kiz markette var ben ankastre icin aldiydim bir senedir kullaniyom bitmedi

Belim agridi yine evi supirdum sildim herif evdeyken yaptigim temizlik cok icime siniyor sagolsun yataklari kanepeleri fekti altlarini supurdum sildim yoksa ben bu kilomla cek it yapamiyom malesef bitek wc yikanacak kaldi ve mutfak dolaplari silinecek onlari yarin yapicam cunku aksam alisverise gidicem temizlik malzemelerimden bazilari bitmis onlari alip wcyi ole yikicam simdilik kopurtup durulayiverdim 3 makine camasir yikadim kilim battaniye terlikler vs..kocisin formalar son makine bitti sermeye gidiyom simdi asicak yer kalmadi taze fasulyem vardi yanina tembelkari osi makarna yapicam yoruldum ayoll havalar serinledi burda akdam cikmisken koctasada ugrayip yagli petek bakicaz simdi kactim gece tek tek geri sayfalari okur cvp yazarim canlarim ben sizi pek seviyom yaa

Smileworldolsunt: 37829793 .!.:
tanışalım yeni sayılırım arada girebiliyorum çünkü ben 2 düşük yaptım şimdi gebelik için uğraşıyorum çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim henüz :)
Canim cokk gecmis olsun Rabbim tez zamanda saglikli bir tgebelik nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…