kız adam hastaydı ne edek,ama ondan önce iyi çalıştık ve bu pazar da oldu
sadece 2 gün öncesi boş geçti
tamam üstad
Heee sen benimkini gormeden yazmistin.yoooo ben yazmıştım sende doğrulamıştın
he bende heyecanla bekliyorum..
doğru walla sevinç bende öyle diyorum,ewet yiyorum hurmalarıRabbim verecek olsun bir defayla yine verir içini ferah tuthurmalari yiyonmu
tövbe estağfırrrrr tamam kız hamilesin diye senin dediğin olsun uğraşmıcamHeee sen benimkini gormeden yazmistin.
bende sen tekrar yazınca dogrulamistim.
Inşallah hamis kalirsin bu ay
niye gidecenÇarşıya gitmem lazım ama useniyom
he yaa birde o war,kız dün bana satıcı dediki bunları öyle her temizlik malzemesiyle temizleyemezmişiz onada takıldım,bunlar inoks muş,ordada bunların temizleyicisi vardı ondanda aldım ama sürekli nerden bulacam onu..beyazları herşeyle siliyordum...Miraç i uyutuyom uyusun hemen mutfağa girecem
Saat 5 de servis gelir kurar gri eşyalar ini
Siler dolabini yerlestirirsin
Heee inox temizleyici kiz markette var ben ankastre icin aldiydim bir senedir kullaniyom bitmediheiçin birde o war,kız dün bana satıcı dediki bunları öyle her temizlik malzemesiyle temizleyemezmişiz onada takıldım,bunlar inoks muş,ordada bunların temizleyicisi vardı ondanda aldım ama sürekli nerden bulacam onu..beyazları herşeyle siliyordum...
bende barbunyayı temizlemeye başlayım...
Düğün elbisesi alicamniye gidecen
Bu halinle ne isin varUOTE="derin_35, post: 37831436, member: 293429"]Çarşıya gitmem lazım ama useniyom
gezginciYani yarin akşamda yokum
kız birine söyledim o çıkardı ama öteki ben görmeden öyle dalmış içeri zaten sinirlendiğimi anladı heralde,paspası falan kaldırıyordu..Beydoş o beyazesya getirenler neden galoş giymiyoben hayatta sokmam oyle cikarin ayakkabılarinizi derim
varmı iyi o zaman ,güzel temizliyormu peki..Heee inox temizleyici kiz markette var ben ankastre icin aldiydim bir senedir kullaniyom bitmedi
Canim cokk gecmis olsunSmileworldolsunt: 37829793 .!.:tanışalım yeni sayılırım arada girebiliyorum çünkü ben 2 düşük yaptım şimdi gebelik için uğraşıyorum çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?