Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bismillah deyip cikacan yola. Çok düşünürsen çok sorun çıkar... biraz relax olmaya çalış... bende benzer yollardan geçtim. Herşey olacağına variyormus ama kafa rahatlığı çok önemli!!

Bende de oluyor benzer şeyler. Bende hemen şekerli içecekler içiyom dengeleniyo.. hissediyorum dengelendigini..
Geçen hamileliğimde de gebelik şekeri çıkmıştı..

Ayyy duman geldi aklıma.. kadın dogurdumu ne yaptı. Dogurmadiysa bu hafta doğuruyor

Geçen tanıdık anlatiyo kadın ikizlerini sezeryanla doğurmus. Hiç dinlenmemis bile. Yuruyerek hastaneye gidip geliyoMuş. Ikizlerinede kendisi bakmış.
Ben sezeryan olduktan sonra resmen ağrıdan ölüyordum. Oturup kalkamiyordum bile düşün yanii... bende mi bi tuhaflıklar vardı

Neyse dualarimi da okudum
Sizede ugradim yoktunuz
Ben uyuyayim
Inşallah rahat hayırlı bi gece ve uyku olur..

Kız sen daha ordamisin

kimin oğlu oyun halısında oynamış
kim ütü yapıp oğlanı uyutmuş hayla çozemedim
lakin ziyanı yok

Canim seninkinin linkini antasana bakayim benimkini uretmiyorlar sanirim artik ben oyle anladim sessizse ve rowentaysa icin rahat olsun bence ayni marka ayni kalite memnun kalirsin bence
seninkinin aynısı cnm sadece üçgen ağzı yok.
üçgen ağız kolaylık sağlıyormu sana , önemli Bi aparatmı sence

Beydoş gri esyalarini seviyi zaaaar

Ben bile çok heuecanlandim birisi birşey aldimi çok mutlu oluyoreeee

aynen yaaa
beydoş silmiş yerleştirmiştir buzdolabını özenle

yok yok aslında çözdüm olayı
Deroş ütü yaparken
sevoşun oğlan oyun halısında oynamış ay çok komik yaaaaa

Bismillah deyip cikacan yola. Çok düşünürsen çok sorun çıkar... biraz relax olmaya çalış... bende benzer yollardan geçtim. Herşey olacağına variyormus ama kafa rahatlığı çok önemli!!
Rabbim hayorlisini versin insallah gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin esimde spermiyogram yaptiracak aklimizda kalmasin dedik ben adetimi bir gorsem insallah cok rahatlayacagim su bel agrisindanda kurtulamadim gitti

Gunaydinnn niye uyandim bilmiyom kocise kahvali hazirladim geri uyuyamadim bu sefer

Derin sevinc sizin sipalar uyanmadi mi sabah erkenxi ugrardiniz keske benim bebikomda gelse artik da sabahlari onun icin uykusuz kalsam sevinc buarada senden yorum bekledim son gelismelere ama yapmadin kafam cok karisik benim yerimde olsan napardin?

Heee biraz şeker birazda pul biber ve kimyon ekle hayatım

şekerle onlar olmaz
tarçın iyi gider tarçın ekliyim
bu yorumlarla ne kadar cahil cuhela oldugunuzu belli ettiniz inanmazsan nette oku bir defa yap bana dua edersin suursuzsar

Cnm ben sana daha oncede yazdim kesinlikle korunmazdim yaallah bismillah yola devam Rabbime siginip iyi bir dr buldunmu tamamdir.
Omer goktenmi indi ciddi sorunlarin olsa oda olmazdi

Ben bu yorumunu ciddiye aldim zaten oyle yapmayi dusunuyorum bobrek tasimi kirdirip korunmayi birakicam tasim ocinfe yarina randevu aldim insallah sagligima biranonce kavusurumda calismalara biranonce baslarim maalesef dr bulamadim en buyuk sikinti

Kociste yarin spermiyogram verecek aklimizda kalmasin dedik ben simdi ogne asprin kullanacak miyim bu konudada kafami karistirdilar memleketteki dr a gideyim diyorum bi haftasonu cmtesi calisiyo sabah gidip aksam donerim cok ilgileniyor ablami tanidigi icin burdada bakicam artik icime sinen bi dr bulmam sart

Cnm kskoca ant Dr yokmu iyi arastir perinatolog bul bir tane çok özel hast peşine düşme para tuzagi olabiliyor eğitim ve araştırma hast Dr bul olmazsa önce ozeline git çünkü araştırma hast bu konuda çok tecrübeli bu arada co raspirin ve folic iç devam et gebelikle iğne tamamdir. Bagisiklik için dedigimi aldinmi yokki
3 ay ictiydim onu ben

Ben bu yorumunu ciddiye aldim zaten oyle yapmayi dusunuyorum bobrek tasimi kirdirip korunmayi birakicam tasim ocinfe yarina randevu aldim insallah sagligima biranonce kavusurumda calismalara biranonce baslarim maalesef dr bulamadim en buyuk sikinti

Hsg girdi araya sonrada kafami biraktilar insanda evet ben oni alacaktim off yaa adini yazarmisin birdaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…