canım daha çok yenisiniz hemen karamsalığa kapılma,olur elbet doktora gittinizmi herhangi bir sorun varmı,inşaallah yoktur,kafaya çok takıncada olmuyor inan bana
Evet çok istiyoruz ya ondan da sanırım biraz da stres de var bu ay da hamile kalamazsam öbür ay gideceğiz eşimle en azından kendimi yemekten kurtulurum
Düğün elbisesi alicam
şu kaybettiğimin aynisindan kalmışsa tabi
Bu halinle ne isin var
he cok iyivarmı iyi o zaman ,güzel temizliyormu peki..
sen nerden bliyosun,Pehhhhhh cam kapi perde duriyii evi parlatmis pehhhhhh
oyun halisinda oynadi
Heeeekiz olur belkim
Taktin supergeye alsanda rahatlasak topikcebafsss sana soru sordumdu
Ne yapmış oğlum?sen nerden bliyosun,
deroşun oğlunun naptığınıordamıydın avukat
sen neden gitmistin doktora.. tesadüf eserimi öğrendi bugün?kızlar merak ettiğiniz için sağolun insülin direncim varmış ilaç başladı doktorum bu bebeklerin tutunmasına da engel olabilirmiş tedavi olunca hem kilolarım gidecek hem bebeklerim gelecek inşallah
sen ütü yaptım oğlanı uyuttum yazmıştın ya.Ne yapmış oğlum?
ayy inşallah yaakızlar merak ettiğiniz için sağolun insülin direncim varmış ilaç başladı doktorum bu bebeklerin tutunmasına da engel olabilirmiş tedavi olunca hem kilolarım gidecek hem bebeklerim gelecek inşallah
canim ya butun gun temizlik yaptim pert oldum bidahacyazarmisin ne sormustun? Telden giriyom geriye baktim ama goremedimbafsss sana soru sordumdu
Kız sen daha ordamisinsen ütü yaptım oğlanı uyuttum yazmıştın ya.
bende sana yazdım "sen ütü yaparken oğlan naptı " diye
sevoş cvp yazmış "oyun halısında oynadı"diye
Hadi gozunaydin cancazim böyle olacağı belliydi.Kizlar ablam 2 doltora daha gostermis film ve tahlillerib tupler aci k rahim temiz hicbir sikinti yok demis ikiside biara gidip orada dr a muayene olicam kan sulNdirici iigne ve catlatma tedavisi yapilir baska yapilacak birsey yok demis
sen ütü yaptım oğlanı uyuttum yazmıştın ya.
bende sana yazdım "sen ütü yaparken oğlan naptı " diye
sevoş cvp yazmış "oyun halısında oynadı"diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?