Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beydooooş gri eşyalarını güle güle kullan canım benim çaycımda inox aldığım zaman mağazadaki kız özellikle inox temizleyiciyle temizleyin başka bişey kullanmayın dedi bende bi gün çok sinirliydim inox temizleyicimde yoktu krem cifle çaydanlığın dışını bir cifledim inan bana mağazadan yeni gelmiş gibi oldu pırıl pırıl parladı

Düğün elbisesi alicam
şu kaybettiğimin aynisindan kalmışsa tabi

Bu halinle ne isin var
[/QUOTE]

varmı iyi o zaman ,güzel temizliyormu peki..
he cok iyi
[QUçok iyi="sara_28, post: 37832592, member: 238516"]kızlar merak ettiğiniz için sağolun insülin direncim varmış ilaç başladı doktorum bu bebeklerin tutunmasına da engel olabilirmiş tedavi olunca hem kilolarım gidecek hem bebeklerim gelecek inşallah[/QUOTE]

Çarşıya gidemedim geç oldu.
oğlumun yemeğini yedirdim zaman geçti
birazdan da hava kararacak..gidip gelmemiz en azından 2 saat sürüyor.
Bende karanlıkta dışarda olmayı pek sevmiyom açıkçası.
Neyse.
Benden bu kadar..

kızlar merak ettiğiniz için sağolun insülin direncim varmış ilaç başladı doktorum bu bebeklerin tutunmasına da engel olabilirmiş tedavi olunca hem kilolarım gidecek hem bebeklerim gelecek inşallah
sen neden gitmistin doktora.. tesadüf eserimi öğrendi bugün?

beydoşcum sık eşya değiştirsek bu kadar güzel ve heycanlı olmazdı dimi

Kizlar cok yorulmusum anlamadim niye boyle oldu karnima bi agri girdi midem bulaniyo cok fena yimek yedim yatiyotum karnim gecti ama midem agzimda kociste hadi diyo disari cikicaz puff

Kizlar ablam 2 doltora daha gostermis film ve tahlilleribtupler acik rahim temiz hicbir sikinti yok demis ikiside biara gidip orada dr a muayene olicam kan sulNdirici iigne ve catlatma tedavisi yapilir baska yapilacak birsey yok demis

Kizlar ablam 2 doltora daha gostermis film ve tahlillerib tupler aci k rahim temiz hicbir sikinti yok demis ikiside biara gidip orada dr a muayene olicam kan sulNdirici iigne ve catlatma tedavisi yapilir baska yapilacak birsey yok demis
Hadi gozunaydin cancazim böyle olacağı belliydi.
boşu boşuna ameliyat olcakdin
çatlatma ignesini deneyene kadar sen denemelere başla. Vakit kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…