Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

görümcesiyle araları neden bozuldu ben kaçırtmışım da... onunla iyiydiler

iyi defter olayını da kapattılar yazık kadın yeni konular aramak zorunda kalıcak-senarist-

evlenince haticede kendinde bir havalar oldu... hele ibrahim için birşey demişti hürrem başkası olursa hayatında diye hatice çıldırmıştı benden başkası olursa onu boşarım rütbeside biter gibi bişeylerdi ben böyle birşeyi kabul etmem ben senin gibi köle değilim demişti böyle şeyler işte...
zaten hürremide çokta sevmiyordu
çocuklar büyüyecek onlarla ilgili şeyler yazarlar artık 4 ocakta star a geçiyor dizi mustafa büyüyor mehmet günsür oynuyor gençliğini dahada bir heyecanlı olacak gibi

hmmmm... çok sağol varya süper anlatıyorsun. ben arada izliyorum o yüzden yarım yamalak oluyor heleki bu dizide daha çok oluyyor. hatta bazen 2 haftada bir izliyorum sevdiğim diziyi.. özetiyle birlikte zamandan tasarruf..hedefim dizi olayını bitirmek ama şu an iki tane var biri de umutsuz ev kadınları.

maşallah başakcım Allah eniştemize bağışlasın..

kardelen5233,canım gözün aydın sağlıkla kucağınada alırsın inşallah oğluşunu
karanfilce,nasılsınnn canım?
nazemir ablacım nasılsın napıyosunn?

sağol canım ne demek
muhteşem yüzyılın topiği var oradaki yorumlarıda okuyorum orasıda güzel filmin fanatikleri için

Yeşilim ve kardelencim sağolun karılar o sizin güzelliğiniz.
Kaldırıyom resmimiii beğendin mi beni adaşı

kardelen5233,canım gözün aydın sağlıkla kucağınada alırsın inşallah oğluşunu
karanfilce,nasılsınnn canım?
nazemir ablacım nasılsın napıyosunn?

sağol canım film izliyorum büyük heyacanla sen neler yapıyorsun anneciğin gittimi yoksa

Yeşilim ve kardelencim sağolun karılar o sizin güzelliğiniz.
Kaldırıyom resmimiii beğendin mi beni adaşı

maşallah kuzum beğenmez olurmuyum beğenmemek mümkünmüü
valla topiğimizin bütün hatunları çok güzel görmediklerimiznde güzel olduğunu düşünüyorum
erenayda kiloasuna takmış kiloyla güzelliğin ne alakası var az çabayla gider hepsi bence oda çok güzeldir

sağol canım film izliyorum büyük heyacanla sen neler yapıyorsun anneciğin gittimi yoksa
hürremi izliyorum bende ablacım
annem yanımda oda izliyor bende özledim kızları dedim bi bakayım
ne güzel gördük birbirimizi seni göremedik ama topiğimizin güzel ablası
iyiyim çok şükür uyukluyorum filan işte.. sen nasılsın

iyiyim bende tatlım napim tv izliyom
kıs uyuklama git yatsana sıcacık yatağına

ben göremedim seni
ama ben uğraştım resim ekleyemedim boşver hayalindeki gibi kalayım sonra bana karşı soğukluk olur neme lazım

evet kankam da çok güzelgerçekten de topikimiz güzellerle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…