kuzularrr nasılsınızzz....
resimler konulmuşşş ohhh negüseller ama erenaycmmm seni göremedimm mennn tekrar koyarmısınn o nurr yüsünü bende göriimm nolurrrrrr
gamzem nassın kuzucummmm
koyarım ama şimdik çıkmam gerek eşim uyandı cuma günü koyarım bakarsın
kusura bakma olurmu canımcımmm hepinize iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr byyyyyyyyy
ok kuşummm cuma akşamı ben gelmeden koyma ama taammıı bebeğimmm öptüm senii
AAAAAA çok sevndm canım benimmmmmmmmselam kızlar,herkezler mi resim koydu,banane ben de isterim banane işteeeeeeeeeeeeeeee
başakcım tahminin doğru çıktı canım,benim oğluşum olcak ALLAHIM İZİN VERİRSE
ya kıslar bu hürrem dizi de kötü birimi?
ve neden dizideki tüm kadınlar göğüs show yapıyo
selam kızlar,herkezler mi resim koydu,banane ben de isterim banane işteeeeeeeeeeeeeeee
yapılan göğüs showlarına yorumun nedir kuzum.valla haklı olarak kötülük yapıyor ama çok üstüne gidiyorlar esir olarak getirildiği bir saray ve kaynana kuma görümce herkes hürreme karşı
ben hürremciyim hürrem bence haklı entrikayı hile hurdayı saraydakilerden gördü ohhh iyi yapıyor
selam kızlar,herkezler mi resim koydu,banane ben de isterim banane işteeeeeeeeeeeeeeee
yapılan göğüs showlarına yorumun nedir kuzum.
yaşlı kadınlara kadar herkes göğüslerini gözlerimize sokuyo.
hele hürrem nerdeyse hiç kapatmıycak
senin için yine koyarım annem aşk olsunadaşım bi sizi göremedim ya uyku tutmicak benii
ne zaman koydunuzda sildinz yaaaa
senin için yine koyarım annem aşk olsun
valla haklı olarak kötülük yapıyor ama çok üstüne gidiyorlar esir olarak getirildiği bir saray ve kaynana kuma görümce herkes hürreme karşı
ben hürremciyim hürrem bence haklı entrikayı hile hurdayı saraydakilerden gördü ohhh iyi yapıyor
hürremin kaç bebesi vargörümcesiyle araları neden bozuldu ben kaçırtmışım da... onunla iyiydiler
iyi defter olayını da kapattılar yazık kadın yeni konular aramak zorunda kalıcak-senarist-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?