Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben kaçtım,herkeze bol yumurtalı,en önemlisi de o yumurtaların yakalandığı bi gece dilerim

ben göremedim seni
ama ben uğraştım resim ekleyemedim boşver hayalindeki gibi kalayım sonra bana karşı soğukluk olur neme lazım
985. sayfadaa hala duruyorum silemedim bak ablacım :44:
Hosbuldum guzel gozlum uzandim mayistim koltukta tv izliyorum trtde çeşmeyi gösterdiler tatil istegim depresti yaz gelsin artikkk yaaa sen nasılsın?

ohhh bende uzandım tv izliyom canımcım şirinem çok tatlıydın canım yaaa
bencede ben yazı daha çok seviyorum

985. sayfadaa hala duruyorum silemedim bak ablacım :44:

ohhh bende uzandım tv izliyom canımcım şirinem çok tatlıydın canım yaaa
bencede ben yazı daha çok seviyorum

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin görmüştüm bak bugün okadar resim gördümki senin resmini görmedim sandım kusura bakma bir taraftan yeğenle uğraşıyordum dersleriyle bir taraftan msn den kardeşimle yazışıyordum

sağol ablacım hiç önemli değil ya
ama ben hiç beğenmiyorum gelinlikli resimlerimi şimdi daha güzelim

topiğimizin güzelleri ben çıkıyorum
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
sizi çook seviyorummmmmm

sağol ablacım hiç önemli değil ya
ama ben hiç beğenmiyorum gelinlikli resimlerimi şimdi daha güzelim

bende pek sevmem resimlerde, kendimi beğendiğim resimlerim çok nadirdir
canım neden güzel olmayasın herkesin kendine göre güzelliği vardır önemli olan benim için kocamın beni güzel bulması ve kalbinin güzel olması

aman canım sıkılıyo kıslar yaaaaaaaaaa
of pof arfa tafra

yarın işe geç gitçem ohhhh

vay bee şuna bakk hala topik açılalı 1 ay olmadı sayfalara bak beeee
nazar diğmesin. kenafir gözlü biri varsa bakmasın. kızzz myhoss senin gözler kenafire benziyo

yarın eşim evde. biliyorsun bende onunla uyuyamaktan şikayetçiyim.
iş yerine bişi uydurdum öğlene kadar izin aldım. iyi gelir inşllah bu bana

aman pembe yalan bunlar bişey olmaz tadını çıkart
bende eşimle bulaşabilmek için işyerine yalan söylemiştim( kaçacağımız günü kararlaştırdığımız gün )buluşacaktık bende dedimki mesaide çok yoruldum alışıkda değilim bukadar tempoya izin verirmisiniz dedim fazlada iş yoktu izin aldım valla iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…