deli karııııııııııııııı cepten mi giriyogüzellerim nasılsınızzzzz
hoşgeldin tatlımsen nasılsın?
deli karııııııııııııııı cepten mi giriyo
985. sayfadaa hala duruyorum silemedim bak ablacım :44:ben göremedim seni
ama ben uğraştım resim ekleyemedim boşver hayalindeki gibi kalayım sonra bana karşı soğukluk olur neme lazım
Hosbuldum guzel gozlum uzandim mayistim koltukta tv izliyorum trtde çeşmeyi gösterdiler tatil istegim depresti yaz gelsin artikkk yaaa sen nasılsın?
kızımı oğluma al beni bırakHee yaaaa seni de gördüm sexu sempanze tututu masallah ogluma alam seni
amin cnm benim hepimizeeeeeeeeeeeekızlar ben kaçtım,herkeze bol yumurtalı,en önemlisi de o yumurtaların yakalandığı bi gece dilerim
kızlar ben kaçtım,herkeze bol yumurtalı,en önemlisi de o yumurtaların yakalandığı bi gece dilerim
kendin gibi güzel kız cikar düşünürük benden de cok ii dunur olur hee eli maşali dünürkızımı oğluma al beni bırak
dünür olak
985. sayfadaa hala duruyorum silemedim bak ablacım :44:
ohhh bende uzandım tv izliyom canımcım şirinem çok tatlıydın canım yaaa
bencede ben yazı daha çok seviyorum
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin görmüştüm bak bugün okadar resim gördümki senin resmini görmedim sandım kusura bakma bir taraftan yeğenle uğraşıyordum dersleriyle bir taraftan msn den kardeşimle yazışıyordum
sağol ablacım hiç önemli değil ya
ama ben hiç beğenmiyorum gelinlikli resimlerimi şimdi daha güzelim
topiğimizin güzelleri ben çıkıyorum
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
sizi çook seviyorummmmmm
tabii güzel çıkcak benden ne çıkıcaktı ya.kendin gibi güzel kız cikar düşünürük benden de cok ii dunur olur hee eli maşali dünür
aman canım sıkılıyo kıslar yaaaaaaaaaa
of pof arfa tafra
yarın işe geç gitçem ohhhh
yarın eşim evde. biliyorsun bende onunla uyuyamaktan şikayetçiyim.neden geç gidiyorsun merak ettim
yarın eşim evde. biliyorsun bende onunla uyuyamaktan şikayetçiyim.
iş yerine bişi uydurdum öğlene kadar izin aldım. iyi gelir inşllah bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?